«Καφέ της Χαράς»: Σε λίγες μέρες στις οθόνες του σπιτιού μας – Δείτε το τρέιλερ

Το «Καφέ της Χαράς» η αγαπημένη σειρά που κάνει πρεμιέρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45 από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε το τρέιλερ. Στη σερά οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν με διαφορετικούς ρόλους, ενώ νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους.

Το καφέ της Χαράς, που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον δράστη.

Δείτε το trailer της επιστροφής του «Καφέ της Χαράς» που μόλις κυκλοφόρησε:

 

Η Βάλια, δικηγόρος πια επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.
Εκεί ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας, αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά.
Όπως αποδεικνύεται η σχέση τους που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Ακόμα, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω-κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *