21.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Ήλιος: Τα τέσσερα νέα κορίτσια της σειράς αποκαλύπτονται

Είναι νέες, όμορφες και πολλά υποσχόμενες υποκριτικά. Το νέο αίμα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος», τέσσερα νέα κορίτσια γεμάτα όνειρα, συστήνονται στο youfly.com και δίνουν spoiler για την εξέλιξη των ρόλων τους.

Οι νεαρές πρωταγωνίστριες μέσω του youfly.com σχολιάζουν ακόμη τις εξελίξεις στη σειρά “Ήλιος”, αναφέρονται στους “τηλεοπτικούς” τους γονείς και  αποκαλύπτουν αν και πως θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

Αγγελική Κιντώνη: «Πιστεύω ότι το κοινό θέλει το μυστήριο»

Για τη Λένα, ο ρόλος της στον «Ήλιο» δεν είναι ο πρώτος της τηλεοπτικά. Πέρσι συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση, «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. Επίσης έπαιξε και στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Αγγελική Κιντώνη Ήλιος - νέα κορίτσια στη σειρά

«Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι φέτος στον «Ήλιο». Η Λένα που υποδύομαι είναι ένα εξωστρεφές, μοντέρνο κορίτσι. Πηγαίνει σχολείο είναι φίλη με τη Μυρτώ και τον Πέτρο, ενώ έχει δεσμό με το Ντίνο. Κινείται σε μια παρέα που είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας των μεγάλων ρόλων», θα πει στο youfly.com η νεαρή ηθοποιός. Πώς προβλέπει να εξελίσσεται ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια του «Ήλιου»; Ιδού τι μας λέει: «Αν θ’ αλλάξει η Λένα αυτό θα φανεί στην πορεία. Σίγουρα υπάρχουν ρωγμές σε όλους τους χαρακτήρες. Η Λένα δεν έχει αντιληφθεί ότι ο Ντίνος θα μπορούσε να την αφήσει. Έχει φανεί ότι ίσως εκείνη να ενδιαφέρεται για τον Πέτρο, ο οποίος είναι ένα αγόρι που της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον».

Κατά την Αγγελική Κιντώνη οι ηθοποιοί της σειράς είναι εξαιρετικοί, ενώ το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου θεωρεί ότι είναι πολύ δυνατό, καθώς πιστεύει ότι λείπει αυτού του είδους η αστυνομική σειρά από την ελληνική τηλεόραση: «Το κοινό πιστεύω θέλει το μυστήριο».

Η Αγγελική Κιντώνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και φοίτησε στο Μουσικό σχολείο. Σπούδασε φιλοσοφία και παιδαγωγική στο ΑΠΘ και έπειτα στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Αθήνα. Θεατρικά συμμετείχε στις «Θεσμοφοριάζουσες» σε σκηνοθεσία Π. Λουκαΐδη στο «Από μηχανής Θέατρο».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΙΝΤΩΝΗ-ΗΛΙΟΣ

Χρύσα Κοτταράκου: «Ο Μάνος θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή της Νέλλης»

Πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΑΠΘ είναι η Χρύσα Κοτταράκου, που κάνει φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, παίζοντας το ρόλο της Νέλλης στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1.

Η Χρύσα Κοτταράκου πήγε σε Μουσικό σχολείο. Παράλληλα σπούδασε πιάνο (11 χρόνια) και παρακολούθησε μαθήματα για κανονάκι και drums.

Όταν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων στη Θεσσαλονίκη μετείχε σε μια θεατρική ομάδα, γίνεται το πρώτο κλικ. Στη συνέχεια αρχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια υποκριτικής με τους Ryszard Nieczym, Δημήτρη Λάλο και Λένα Φιλίπποβα. Ακόμη, γράφεται στη Δραματική σχολή Lamda – London Academy of Music and Dramatic Arts, στο πλαίσιο θερινού σεμιναρίου, ενώ κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής με τη Βάλια Μαυρίδου.

Χρύσα Κοτταράκου Ήλιος νέα κορίτσια στη σειρά

Φέτος για πρώτη φορά παίζει σε τηλεοπτική σειρά: «Ήταν ανέλπιστο όλο αυτό που συνέβη με τον «Ήλιο». Αρχικά είδαν ένα βιντεάκι και μετά πέρασα από κάστινγκ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην καθημερινή αυτή σειρά» θα μας πει.

Ποια είναι η Νέλλη όμως που υποδύεται: «Η Νέλλη δεν έχει δυσκολευτεί στη ζωή της, την ενδιέφερε να περνά καλά. Και τώρα μετά την ιστορία της με το Μάνο, θα έχει μια μεταβατική περίοδο στη ζωή της. Η αλήθεια είναι ότι τον έχω χωρίσει, αλλά θα υπάρχει μ’ έναν τρόπο στη ζωή της».

Σημειωτέον ο Μάνος που υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς υπήρξε φίλος της Χρύσας Κοτταράκου από την περίοδο των φοιτητικών της χρόνων. Όπως μας λέει η νεαρή ηθοποιός, δεν έχει instagram, ενώ την έχουν αναγνωρίσει στο δρόμο, γεγονός που της φάνηκε πολύ ευχάριστο.

Θεατρικά την έχουμε δει μεταξύ άλλων σε διάφορες παραστάσεις, μερικές εκ των οποίων είναι «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» του Όσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Δ. Κίτσου, «Ο Εραστής» του Χ. Πίντερ και ο «Ίων» του Πλάτωνα σε σκηνοθεσία Λένας Φιλίπποβα.

ΧΡΥΣΑ ΚΟΤΤΑΡΑΚΟΥ-ΗΛΙΟΣ

Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα θα φθάσει στα άκρα για το Ντίνο»

Πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πέρσι μέσα από την κωμωδία του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», όπου και υποδύθηκε τη Σάντρα. Φέτος, η Δέσποινα Τσούτσα, που έχει τελειώσει τη δραματική σχολή Ίασμος, ενώ μετρά 13 χρόνια στον κλασικό και σύγχρονο χορό, μετά από κάστινγκ που έγινε βρέθηκε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», αποτελώντας ένα από τα νέα κορίτσια της σειράς. Εκεί, τη βλέπουμε καθημερινά σ’ έναν κόντρα ρόλο για εκείνη, όπως θα επισημάνει μιλώντας στο youfly.com. «Ο ρόλος της Εύας η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ένταση και είναι αντίθετος προς το χαρακτήρα μου.

Και αυτό ήταν κάτι που μου κέντρισε πιο πολύ το ενδιαφέρον. Το μόνο κοινό που έχω με την ηρωίδα είναι ο αυθορμητισμός. Ίσως και εγώ βέβαια, μπορεί μικρή να ήμουν αντιδραστική», σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Δέσποινα Τσούτσα -Ήλιος νέα κορίτσια στη σειρά

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου στην καθημερινή σειρά Ήλιος, του ΑΝΤ1, η Εύα διεκδικεί το Ντίνο, ο οποίος βεβαίως έχει σχέση με τη Λένα. Πώς σκοπεύει να τον κερδίσει; «Η Εύα θα διεκδικήσει το Ντίνο. Θα τη δούμε να φθάνει στα άκρα, θα κάνει τα πάντα, ίσως να κάνει και ακραία πράγματα», αποκαλύπτει στο youfly.com.

Τη ρωτάμε ακόμη εάν την έχουν αναγνωρίσει φέτος στο δρόμο: «Μ’ έχουν κοιτάξει και περίεργα θα έλεγα. Μου έχουν πει κιόλας αχ μωρέ γιατί». Σημαντικό ρόλο κατά τη Δέσποινα Τσούτσα που μετέχει για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά έπαιξε και το γεγονός ότι αναπτύχθηκαν δυνατές σχέσεις με τους τηλεοπτικούς της γονείς, τη Ντόρα Μακρυγιάννη και τον Αντίνοο Αλμπάνη: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και καταπληκτικοί ηθοποιοί. Μου μαθαίνουν διαρκώς πράγματα και τους ευχαριστώ», θα δηλώσει στο youfly.com.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΥΤΣΑ-ΗΛΙΟΣ

Ηλέκτρα Τζωρτζάκη: «Πάντα θα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέτρο»

Τηλεοπτικό βάπτισμα αποτελεί για την Ηλέκτρα Τζωρτζάκη ο ρόλος της στη σειρά Ήλιος στον ANT1, καθώς είναι κι αυτή μία από τα νέα κορίτσια. Η 19χρονη, που υποδύεται τη Μυρτώ, κόρη του Μάριου Αθανασίου στη σειρά, σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης. Υπήρξε μαθήτρια στη σχολή χορού της Μαρίας Ιωαννίδου.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ-ΗΛΙΟΣ νέα κορίτσια στη σειρά

Ωστόσο, η υποκριτική προέκυψε στη ζωή της όταν παράλληλα με τις πανελλήνιες γράφτηκε στο τμήμα υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa του Παναγιώτη Καποδίστρια. «Όντως για μένα η σειρά «Ήλιος», στον ANT1 είναι τηλεοπτικό βάπτισμα. Είναι πρωτόγνωρο και σίγουρα μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω ν’ ασχολούμαι μ’ αυτό», λέει η νεαρή ηθοποιός, η οποία παράλληλα μας αποκαλύπτει ότι μετά από παρότρυνση μίας καθηγήτριας άρχισε να βλέπει αγγελίες για νέους ηθοποιούς. «Αρχικά «έπεσα» πάνω σε αγγελία για τη «Φαμίλια» του ΑΝΤ1. Πέρασα στην τελική δωδεκάδα αλλά δεν συνέχισα γιατί δεν ταίριαζα φυσιογνωμικά. Δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα να ψάχνω. Και έτσι έστειλα βιογραφικό και στον «Ήλιο» όπου έγινα δεκτή», υποστηρίζει η 19χρονη φοιτήτρια, η οποία μας μιλά για το ρόλο της: «Η Μυρτώ αντιπροσωπεύει την κλασική έφηβη κοπέλα με τα προβλήματά της, το πρόβλημα της αποδοχής του εαυτού της, της ερωτικής απογοήτευσης».

Θα τη δούμε να ερωτεύεται; «Στα πρώτα επεισόδια ήθελε να έχει στη ζωή της τον Πέτρο, αλλά προσπάθησε να τον ξεπεράσει γιατί δεν έβλεπε ενδιαφέρον. Από την άλλη ο Άρης νιώθει πράγματα για τη Μυρτώ, η οποία προσπαθεί ν’ αποδεχθεί φλερτ του. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέτρο».

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ

Εξαιρετικά τυχερή όμως νιώθει η Ηλέκτρα Τζωρτζάκη καθώς στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά στη σειρά Ήλιος στον ANT1, συνεργάζεται με το Μάριο Αθανασίου, ο οποίος βάσει του σεναρίου υποδύεται τον πατέρα της: «Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ένιωσα οικεία. Σαν να τον ήξερα καιρό. Τον θαυμάζω για τον επαγγελματισμό του και την ποιότητά του και ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Μου δίνει πάρα πολλές χρήσιμες συμβουλές, μ’ έχει λύσει πολύ συναισθηματικά και υποκριτικά» ανέφερε.

Αυτά ήταν τα τέσσερα νέα κορίτσια της σειράς Ήλιος, στον ANT1.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
59,813ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,938ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,696ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ