14 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η Μάγισσα – Πάνος Κούλης: Ο νεότερος Μιχαήλ εισβάλλει στη σειρά

Ο νέος και ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Κούλης θα υποδυθεί στην Μάγισσα, τον Μιχαήλ Λάσκαρη σε νεαρή ηλικία, όπως θα δούμε απόψε αλλά και στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, μας μίλησε αποκλειστικά στο Youfly.com για τον ρόλο του, που εισβάλλει απόψε στην σειρά,  τις εξελίξεις αλλά και πώς προέκυψε η συνεργασία αυτή. Ο χρόνος θα γυρίσει πίσω και θα λύσει το μυστήριο για πολλούς χαρακτήρες.

Υποδύομαι τον ρόλο του νεαρού Μιχαήλ Λάσκαρη, δηλαδή τον ρόλο του Γιώργου Γάλλου, κάποιες δεκαετίες πριν. Ουσιαστικά, δεν ανήκω στο «παρόν» της σειράς, που διαδραματίζεται το 1817, αλλά σε κάποια flashback!

Η Μάγισσα: Πάνος Κούλης- Ο νεότερος Μιχαήλ Λάσκαρης εισβάλλει στη σειρά

  • Πώς έγινε η πρόταση για μία τόσο μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή; Είναι η παρθενική σου εμφάνιση στο γυαλί;

Όχι, αλλά όλα συνδέονται με την πρώτη εμφάνιση στην προκειμένη περίπτωση. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 2021 στην 3η σεζόν των Άγριων Μελισσών! Εκεί ξεκίνησαν όλα…  Με βρήκε η Μιράντα Ρωσταντή, η casting director της σειράς, την οποία ειλικρινέστατα θα ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή για αυτή την ευκαιρία. Κάναμε ένα casting μαζί και με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς, για κάποιο ρόλο, ο οποίος δε μου ταίριαξε… και ύστερα βρέθηκε κάτι άλλο που χωρούσα καλύτερα και έτσι ήρθε ο πρώτος ρόλος, η πρώτη συνεργασία.

Τώρα σχετικά με το πώς ήρθε η πρόταση στη Μάγισσα ή πώς με σκέφτηκαν, δεν ξέρω να στο απαντήσω! Εγώ ξέρω τι έγινε αφού χτύπησε το τηλέφωνό μου κι έπειτα. Σίγουρα συνεργαστήκαμε πολύ ωραία με όλους στις Μέλισσες και αυτό μέτρησε. Από εκεί και πέρα, ίσως, δε χρειάζεται να τα ξέρουμε και όλα.  TO  ΕΦΕΡΕ Η ΡΟΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Η Μάγισσα: Πάνος Κούλης- Ο νεότερος Μιχαήλ Λάσκαρης εισβάλλει στη σειρά

  • Ποιο γύρισμα ήταν πιο δύσκολο; Περίγραψε μας στιγμές από τα γυρίσματα με συναδέλφους κλπ.

Χωρίς να θέλω να στο παίξω τραγικό πρόσωπο, νομίζω πως όλα τα γυρίσματα είχαν υψηλή δυσκολία. Το σενάριο είναι απαιτητικό και μαζί με αυτό έρχεται και ο ρόλος, ο οποίος είναι δύσκολος από μόνος του. Όφειλα να υπηρετήσω κάτι που έχει φτιάξει ένας άλλος άνθρωπος, να βασιστώ πάνω σε αυτό και να είμαι πολύ αυστηρός ως προς τις ποιότητες που θα αναδείξω. Τρομερή ευκαιρία για δουλειά! Ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους.

Τώρα σχετικά με τα γυρίσματα, τι να σου πω; Το πρώτο μου νομίζω θα μου μείνει αξέχαστο. Εγώ να ξέρω ελάχιστα έως τίποτα για την πλοκή της σειράς και 5-6 βασικοί ηθοποιοί γύρω μου να μου εξηγούν τα συμβάντα στον Πύργο των Λασκαραίων και να τα συζητάμε σαν να είναι το πιο καυτό κουτσομπολιό της εβδομάδας! Πολύ γέλιο… γνώρισα ωραίους ανθρώπους!

  • Τι σου αρέσει σε αυτή την δουλειά και είπες ναι;

Μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο το να παίξω έναν ήδη υπάρχοντα ρόλο, σε μικρότερη ηλικία -πόσο μάλλον τον ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Γάλλος, ένας τόσο καλός ηθοποιός. Έχει τόση δουλειά αυτό από πίσω, τόσο ψάξιμο, τόση ανάλυση… Δε θα μπορούσα να αφήσω μια τέτοια πρόταση να προσπεράσει έτσι.

Η Μάγισσα: Πάνος Κούλης- Ο νεότερος Μιχαήλ Λάσκαρης εισβάλλει στη σειρά

  • Θα ρίξει φως ο μικρός Μιχαήλ, για τα κατορθώματα του μεγάλου καπεταναίου των Λασκαραίων;

Το παρελθόν του Μιχαήλ έχει φοβερό ενδιαφέρον… Τόσο ενδιαφέρον που ακόμα δεν πιστεύω στην τύχη μου που κλήθηκα να παίξω αυτές τις σκηνές.

  • Τι σημαίνει για σένα υποκριτική;

Είναι ξεβόλεμα. Είναι και μαθηματικά. Είναι και ανάσα. Μαζί με αυτά είναι και μια μόνιμη αμφισβήτηση.

  • Θεατρικά που σε απολαμβάνουμε;
Έχω τη χαρά να είμαι στις παραστάσεις «Τα ψηλά βουνά» στο Θέατρο Ακροπόλ (σκηνοθεσία: Ειρήνη Ιακώβου) και «Τρομεροί Γονείς» στο Θέατρο Radar (σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη). Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε πρόβες για την παράσταση «Κρυφτό» που θα ανεβεί στις 22 Ιανουαρίου στο Altera Pars (σκηνοθεσία: Ρωμανός Μαρούδης) και  ανυπομονώ και για αυτό πάρα πολύ!
Η Μάγισσα: Πάνος Κούλης- Ο νεότερος Μιχαήλ Λάσκαρης εισβάλλει στη σειρά
  • Αν το θέατρο ήταν ένα τραγούδι θα ήταν για σένα……

Το βαλς των χαμένων ονείρων.

  • Είναι η δουλειά σου και η ψυχοθεραπεία σου ταυτόχρονα;

Δεν είναι αυτοσκοπός μου να συνδυάζονται, αλλά πού και πού συμβαίνει! Όπως και να ‘χει, προτιμώ ψυχοθεραπεία μου να είναι η ίδια η ψυχοθεραπεία.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Θάνος Ξάνθος
Θάνος Ξάνθος
Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ