Συνταρακτικές οι εξελίξεις απόψε (3/10) στην “Μάγισσα” με τον Αντρέι να αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι ο προδότης, βρίσκεται μέσα στον πύργο.
Αυτό φέρνει μεγάλες αναταραχές σε όλη την οικογένεια, κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν πια, ενώ η Θεοφανώ νιώθει μεγάλες τύψεις για όσα προκάλεσε και ξεσπάει στον Μάρκο.
Όλες οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου 3/10 στην Μάγισσα
Ο Αντρέι βρίσκει ένα στοιχείο και το μεταφέρει στον Μιχαήλ, λέγοντάς του ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο, γεγονός που ταράζει όλη την οικογένεια. Στο μεταξύ, τα λόγια της Θεοφανώς, της προκαλούν τύψεις και ξεσπάει πάνω στον Μάρκο.
Από την άλλη, ο παπά- Νικόδημος εξομολογείται στον Σπήλιο τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη, αναγκάζοντάς τον να λάβει σοβαρά μέτρα, με την βοήθεια του Θράσου. Ο Μάρκος φαίνεται δυσαρεστημένος με την εύνοια που έδειξε ο πατέρας του στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την μεγάλη της οργή στην Θεοφανώ, η οποία αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Τέλος, θα δούμε τον Κανέλλο να πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόρφη.
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com