Πολλά Spoilers ήθελαν την Μαρίνα να γεννά κοριτσάκι και να το ονομάζει Μυρτάλη… Η εξέλιξη αυτή θα ήταν πολύ συγκινητική για όλους, όμως τα πράγματα έρχονται τελικά αλλιώς. Η Μαρίνα και ο Μάνος μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους και η χαρά τους είναι τεράστια, στην γη της ελιάς.
Μετά τον θάνατο της Μυρτάλης, αυτό δίνει ελπίδα στο ζευγάρι πως όλα θα πάνε καλά… Με χαρά φεύγουν από τον γυναικολόγο και ανακοινώνουν στην οικογένεια τα ευχάριστα. Ο Ισίδωρος δακρύζει από χαρά!
Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi που κυκλοφορεί, η το φύλο του μωρού είναι αγοράκι και το όνομα που θα του δώσουν δεν είναι άλλο από το όνομα του παππού του, στην γη της ελιάς. Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως το παιδί θα το ονομάσουν… “Ισίδωρο”!
Όλοι πετούν στα σύννεφα με αυτή την εξέλιξη, όμως η Αγγελική δείχνει για ακόμη μια φορά την έντονη ζήλια της. Θα καταφέρουν να την ηρεμήσουν;
Δείτε επίσης:
- Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο να υιοθετηθεί η Θεοδώρα – Ποια τη θέλει;
- Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φεύγει και ο Χρήστος την πέφτει σε ό,τι κινείται
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.