Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι παντρεύονται στο τελευταίο επεισόδιο;

24/05/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” έρχεται ένας γάμος, που θα σκορπίσει χαμόγελα σε όλη τη Μάνη. Εκτός από τον γάμο, δύο δολοφονίες και μία σύλληψη θα κορυφώσουν την αγωνία, ενώ νέες αφίξεις θα μας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα παντρευτεί στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν να δουν τον Ιάκωβο και την Αθηνά να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό δε θα συμβεί, καθώς ο Βρεττάκος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του…

Ένα άλλο ζευγάρι που θα θέλαμε να δούμε να παντρεύεται, είναι η Ευτυχία και ο Αποστόλης. Βέβαια, την περίοδο αυτή, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή της Ευτυχίας, οπότε κι αυτό το σενάριο παραμένει… μακρινό!

Όλα τείνουν στον Φίλιππο και την Βασιλική! Ο γάμος τους ήταν πολιτικός με λίγα άτομα, μακριά από την γη της ελιάς. Το ζευγάρι θέλει να γιορτάσει τον μεγάλο του έρωτα, πραγματοποιώντας έναν μεγάλο θρησκευτικό γάμο, στον τόπο που τόσο πολύ αγαπάει.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε γάμο και βάφτιση μαζί, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Η μικρή Στέλλα συνήλθε, ο εφιάλτης του ατυχήματος έμεινε πίσω και το μέλλον των πρωταγωνιστών φαίνεται λαμπρό. Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή νέα προβλήματα θα εμφανιστούν στον δρόμο τους; Θα είναι αυτός ο γάμος της χρονιάς, ή θα τον επισκιάσουν οι δύο φρικτές δολοφονίες που έρχονται, στην γη της ελιάς;

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!