Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: «Παναγία μου, ας τα χάσει όλα και τι στον κόσμο»

09/05/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή θα βρεθούν αντιμέτωποι δίνοντας μια πολύ σκληρή μάχη μεταξύ τους στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Οι δυο τους θα συγκρουστούν ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα και η κατάστασή τους για ακόμα μια φορά θα ξεφύγει.

Η Αρετή για ακόμα μια φορά χάνει τον έλεγχο

Η Αρετή, όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, εύχεται και παρακαλεί ο Στάθης να τα χάσει όλα. Η γυναίκα θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα αν χρειαστεί και δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον άνδρα να ταπεινώνεται.

Μαζί της σε όλο αυτό, θα βρίσκεται ο Στέφανος ο οποίος θα σταθεί βράχος στο πλευρό της στον αγώνα που δίνει. Μπορεί σιγά σιγά η σχέση τους να αρχίζει να παίρνει τον κατήφορο αλλά σε αυτή την δύσκολη φάση θα την στηρίξει όσο κανένας άλλος.

Η Αρετή για ακόμα μια φορά θα δείξει πόσο πανούργα είναι, καθώς όπως θα δείτε και στο σημερινό επεισόδιο, η ηρωίδα θα χυδαιολογήσει κατά της Εύας με αποτέλεσμα ο Στάθης να της επιτίθεται. Ο άνδρας, παρά λίγο να βιαιοπραγήσει απέναντί της αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω καθώς ο Στέφανος θα τον σταματήσει.

Τα αίματα θα ανάψουν και ο Στάθης μαζί με την Αρετή θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ποια θα είναι άραγε η απόφαση του δικαστηρίου;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.