14 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Ακόμα δε μπήκε και αποθεώθηκε στο Twitter

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, παρακολουθήσαμε χθες 20/11 το βράδυ και ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την πρώτη του εμφάνιση, αλλά τηλεφωνικά, κάτι που τρέλανε τους χρήστες του Twitter.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Απόστολος Γκλέτσος, θα υποδυθεί έναν ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και η Άντζελα Γκερέκου ως Αθηνά, θα φλερτάρουν έντονα. Ο ίδιος έρχεται στη Μάνη για να συνεταιριστεί με τον Ισίδωρο Βρεττάκο στην ελαιουργική εταιρία που ηγείται ο τελευταίος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος λοιπόν θα γνωρίσει στην εταιρία των Βρεττάκων την Αθηνά η οποία τον μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή με την ομορφιά της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και θα δημιουργηθεί ένα ακόμη ειδύλλιο.

Ο Τζον Μακρίδης λοιπόν μίλησε στο αποψινό επεισόδιο με την Αθηνά στο τηλέφωνο και ήδη αποθεώθηκε στο twitter, πριν καν καλά καλά κάνει την είσοδό του!

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ