Τηλεόραση

Η Δική μας Οικογένεια: Οι ηθοποιοί της νέας σειράς του OPEN

12/08/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Τρεις δυνατές σειρές μυθοπλασίας ετοιμάζει το OPEN για τη νέα σεζόν, μια εκ των οποίων είναι και το ‘Η Δική μας Οικογένεια’ και αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν.

Μπορεί το ‘Κόκκινο Ποτάμι’ να είναι το ισχυρό χαρτί του καναλιού στην μυθοπλασία αλλά δεν είναι το μόνο. Μάθαμε τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στην κωμική σειρά του καναλιού, κάνοντας την προσμονή πραγματικά μεγάλη.

Οι ηθοποιοί της σειράς του OPEN «Η δίκη μας οικογένεια»

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, εκτός από τον Μάριο Αθανασίου που ήταν σίγουρος εδώ και καιρό στον πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα, κι άλλα σημαντικοί ηθοποιοί θα βρεθούν στη νέα σειρά «Η Δική μας Οικογένεια». Πρώτη πρώτη η Έλενα Βαΐτσου, η οποία θα υποδυθεί μια οικιακή βοηθό. Βασικούς χαρακτήρες θα υποδυθούν οι Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα και Χριστίνα Τσάφου ενώ σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους Ρένο Ρώτα και Νίκο Πουρσανίδη. Τέλος στην σειρά θα συμμετέχει και ο Απόστολος Γκλέτσος, έχοντας μάλιστα ένα ανατρεπτικό ρόλο.

Θυμίζουμε ότι τη νέα σειρά σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος, σε σενάριο του Άγγελου Χασάπογλου. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν αμετανόητο εργένη, ο οποίος θα κληθεί να μεγαλώσει τα 4 παιδιά του παιδικού του φίλου, όταν ο τελευταίος μαζί με την σύζυγο του σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με την εκκίνηση της σεζόν, παίρνοντας θέση, πιθανότατα, στην απογευματινή ζώνη του OPEN.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?