10.6 C
Athens
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Η αλήθεια για το Πρωινό ΑΝΤ1, η Σκορδά και τα ζευγάρια του J2US

Υπερβολές κι Αλήθειες για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η ευγένεια δεν είναι αδυναμία, η ευαισθησία είναι δύναμη και αούα… Ρε, πάτε καλά; Για δουλειά μιλάμε, γιατί πρέπει να γίνονται όλα προσωπικά; Απ’τα αρχαία χρόνια, κάποιος ζητά και ένας άλλος προσφέρει. Αν ο μεν σταματήσει να θέλει, ή ο δε να αποδίδει λύεται η συνεργασία και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Αν τα δύο μέρη δεν ταιριάξουν επαγγελματικά, ψάχτε ευθύνη σ’εκείνον που τα «ένωσε» με το στανιό, αλλά μέχρις εκεί. Γιατί πρέπει να τους χαρακτηρίσουμε καλούς, κακούς, ευαίσθητους, ευγενείς, δυνατούς, αδύναμους, άσκημους, όμορφους, ή γαλαντόμους; Ειδικά, αν δεν έχουμε ιδέα τι συνέβη, γιατί δεν ήμασταν μπροστά, αλλά μας τά ‘πανε. Αν είσαι και η «απέναντι» εκπομπή, τότε συγγνώμη, αλλά θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις ισχυρότερες των επιφυλάξεων για τα #αγαθαμηχέσω κίνητρά σου – για να μη τα πολυλογούμε, «γλεντάς» τον ανταγωνιστή σου προσποιούμενη ότι νοιάζεσαι. Εκαλά..

Η Δούκισσα δεν μπόρεσε, ο Λιάγκας και η εκπομπή δεν άλλαξαν τροπάρι και τελικά, δεν «ταίριαξαν» οι άνθρωποι. Αποκλείεται δηλαδή, να συνέβη απλά αυτό; Ούτε είναι η ίδια περίπτωση με τη Φαίη, που έφυγε απ’τον ΑΝΤ1, γιατί θέλησε να επιστρέψει σε μια άλλου είδους εκπομπή σε σύγκριση με την περσινή που της «μαύριζε την καρδιά» με τα δικαστικά δράματα. Άσχετα, αν εσάς σας άρεσε, τη βλέπατε και «της δώσατε τη σεζόν» σε ποσοστά τηλεθέασης.

Η Δούκισσα αντιθέτως, συμφώνησε γι’αυτήν την εκπομπή και δε «μπόρεσε» η κοπέλα – δε φταίει κανείς. Την κάνει αυτό ανεπαρκή; Όχι. Κάνει τον Λιάγκα τύραννο; Ούτε. Μπορούσε η γυναίκα να ζοριστεί και να προσαρμοστεί; Δεν ξέρω. Είχε την πολυτέλεια να φύγει και να συνεχίσει να πληρώνεται; Ναι. Μπορούσε ο Γιώργος και οι υπόλοιποι να την περιμένουν; Μ’αυτά τα νούμερα και τέτοιο μοβόρο ανταγωνισμό, όχι. Μπορούσε το κανάλι να το προβλέψει; Εδώ το προέβλεψε η κα Λίτσα…

Μην ψάχνουμε δράκους παντού, αδέλφια – δεν έχουν όλα τα παραμύθια. Καταλαβαίνω ότι συμφέρει τους «καλόψυχους» Τσελέμπριτις να υπάρχει μαλάκας στην υπόθεση για να βγάλουν το άχτι τους στον Γιώργο, στη Δούκισσα, ή στον μάνατζερ, ανάλογα με τα προηγούμενα που έχει ο καθένας μαζί τους. Μη γινόμαστε άδικοι, όμως. Όχι τίποτα, δεν είναι σωστό και για τόσους συναδέλφους που πραγματικά απολύθηκαν αναίτια, αναγκάστηκαν σε παραίτηση, ή «έβγαλαν» ψυχοσωματικά σκύβοντας το κεφάλι σε κακοποιητικές συμπεριφορές συνεργατών, επικεφαλής παρουσιαστών και αρχισυντακτών. Για να μη μιλήσω για αντίστοιχα περιστατικά που έχετε ζήσει εσείς στις δουλειές σας, χωρίς να είστε καν στον χώρο. Γιατί σ’αυτήν την περίπτωση, το «εκτός δουλειάς» σημαίνει και «χωρίς λεφτά».

Μέτρο, λοιπόν, «καλόψυχοι» και «καλόψυχες» συνάδελφοι για να μην ανοίξουν στόματα και στις δικές σας, εκπομπές, ή σ’εκείνες που συμμετείχατε, ή παρουσιάζατε στο παρελθόν και αρχίσετε τα απολογητικά Insta-Stories, πάλι. Άμα οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι (Γιώργος, Δούκισσα, μάνατζερ και κανάλι) δηλώνουν ικανοποιημένοι απ’την έκβαση, τί λόγος μας πέφτει εμάς να βρούμε θύτες και θύματα; Αν επιμένετε, ο μόνος που πλήττεται πραγματικά είναι η τηλεόραση ως μέσο που υποβιβάζεται ακόμη περισσότερο, αλλά και οι τηλεθεατές που, αντί να ωφελούνται απ’αυτήν, την παρακολουθούν να ασχολείται με τον εαυτό της σα ξαναμμένος έφηβος.

Τι λέτε; Πάμε στα συμπεράσματα αυτής της εβδομάδας, μέχρι τώρα; Κουμπώνω, λοιπόν, τραγουδάρα “Neo Surf” από GENER8ION και 070 Shake.

Να Θυμάμαι…

 • ότι, αν όπως γράφτηκε και αναπαρήχθη στα σόσιαλ κι απ’το πάνελ της, η Φαίη ξεκίνησε τη Δευτέρα την εκπομπή με το «Η Καρδιά με Πηγαίνει Εμένα» του Ρέμου για να συμπαρασταθεί στη Δούκισσα ήταν άβολο και άκομψο, γιατί πρόκειται για στήριξη κόντρα στον Γιώργο. Αν λέω, αν…
 • ότι η καλλιτεχνική νεκρανάσταση του 50 Cent (μόνο στην Ελλάδα) γίνεται για τους καλλιτέχνες που θα κάνουν τη συναυλία μαζί του, όχι για τον κόσμο.
 • ότι η αφίσα του 50 Cent με τον Κωνσταντίνο Αργυρό είναι πιο cringe κι από ενδεχόμενη συνεργασία Όζι Όσμπορν – Πέτρου Γαϊτάνου.
 • ότι τα ζευγάρια που ετοιμάζει ο Κοκλώνης για το J2Us θα είναι γαμάτα. Θυμηθείτε με…
 • ότι η Κατερίνα «έπαιζε» τους «απέναντι» την ώρα που αυτοί ήταν στον «αέρα» για να στηρίξει Δούκισσα. Η Κατερίνα να στηρίξει τη Δούκισσα. Αυτό.
 • ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η επιχειρηματολογικά δομημένη φωνή της λογικής στην εκπομπή που συνεργάζεται (το παραδέχομαι κι ας μη με αναφέρει ποτέ στους καλούς παρουσιαστές της γενιάς μου).
 • ότι μ’αρέσει το φετινό GNTM κι ας είναι το Κυπριακό (CNTM).
 • ότι ο Λιάγκας ανέφερε πως η Δούκισσα θα κάνει κάτι άλλο στον ΑΝΤ1 (όπως διάβασε) ενώ καπάκι ευχαρίστησε το κανάλι για τη στήριξή του. Άρα επικοινωνούν με το κανάλι, άρα ξέρει, άρα δεν υπάρχει κάτι για τη Δούκισσα άμεσα.
 • ότι, πάνε πολλές σεζόν που το «Το Πρωινό», η Δούκισσα, ο μάνατζερ, ακόμη και ο ΑΝΤ1 ακούστηκαν τόσο, όσο αυτή την εβδομάδα. Ανυπομονούμε για την επόμενη.
 • ότι η Σοφία Χατζηπαντελής είναι η σωτηρία του φετινού GNTM. Αν τη χάσουν θα φαρμακωθώ …ή θα φαρμακωθούν.
 • ότι, όταν απαντάς σε κουίζ που δεν αναφέρεται σε ονόματα, δίνεις τον εαυτό σου ως τον πρώτο που σκεφτόμαστε για απάντηση στο κουίζ – Νόμος.
 • ότι δεν υπήρχε, τελικά, σκάνδαλο Siemens. Το φανταστήκαμε…
 • ότι η Χρύσα Ρώπα, ως καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» μας θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του Νίκου (ελπίζω και σ’αυτόν).
 • ότι ανησυχώ για τα ακροδεξιά αποτελέσματα στις ιταλικές εκλογές, αλλά μήπως ήταν καλός ο κόσμος μας για να φοβηθώ, μήπως χαλάσει; Απ’το κακό στο χειρότερο…

Βγήκα την Παρασκευή κι απ’το ξενύχτι, κοιμόμουν μέχρι την Κυριακή. Έκανα απότομη κίνηση να πιάσω τον Κούπερ και έπαθα «τράβηγμα» στη γάμπα, ενώ τα βράδια μου είναι πιο γραφικά κι απ’αυτά στην εκπομπή του Ευαγγελάτου. Αφήστε που μόλις (τη στιγμή που «σκαρώνονται» αυτές οι γραμμές) άρχισε να βρέχει – πολύ πιθανόν μόνο πάνω απ’το κεφάλι μου. Έχω γκίνια, μ’έχει «καρφώσει» μάτι, σας λέω, αδέλφια.

Έχω γκίνια, αλλά έχω και εσάς…

Έτσι και τον πιάσω αυτόν που με γρουσούζεψε θα τον στείλω να φέρνει «αποκλειστικά» στο «Το Πρωινό» – 4 τη μέρα, μέχρι να πει: «Λιάγκας» – Back-ας to Back-ας (Γρηγόρης), σας λέω. Δε βαριέσαι… Θα έρθουνε Χριστούγεννα και για ‘μας. Κλείνω με εύθυμη τραγουδάρα και δίνω ραντεβού για την Κυριακή και τα “FlyNews” μας, αδέλφια.

Αααα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα ρεκόρ που σπάτε το ένα μετά το άλλο διαβάζοντάς μας από Τετάρτη σε Κυριακή και τούμπαλιν από εμένα, το YouFly.com και όλη την οικογένεια-ομάδα μας, σας είπα; Μακάρι να μπορούσα να σας αγκαλιάσω έναν-έναν. Το ότι δε σταματήσαμε να «τα λέμε» ούτε τον Αύγουστο δικαίωσε την ανάγκη που έγινε συνήθεια. Σας ευχαριστώ απ’την καρδιά μου.

Πάμε για “Wellerman (Sea Shanty)” από Nathan Evans:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Γεννήθηκα στις 9 Φεβρουαρίου 1980 κατά τη 1 και 25’ το ξημέρωμα στην Αθήνα και κατάγομαι από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο με προπάππου σφουγγαρά (όχι Σφουγγαρέζο - απ’το άλλο σόι) και παππού, ψάλτη. Το Mappes Show, αφού πέρασε απ’τον Ρυθμό 94.9, όπου κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, ανέλαβε την πρωινή ζώνη του νεοσύστατου My Radio 104.6! Παράλληλα - από το 2008 - δοκιμάζω μάταια (μπορεί και όχι) να τα καταφέρω στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής στο Mad, Mega, ΑΝΤ1 και φέτος, ξανά στο Mega που με ανέδειξε. Μου λείψατε και χαίρομαι πολύ που οι διαδικτυακές συζητήσεις και οι αποψούλες μας θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, χωρίς λογοκρισία, στη γεμάτη όρεξη οικογένεια του YouFly.com (μπλέξανε οι άνθρωποι). Καλά μας, ταξίδια στα FlyΝews!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
58,209ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,714ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,667ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ