22.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε με δάκρυα χθες 27 Οκτωβρίου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε χθες 27 Οκτωβρίου και ακόμα ένα μοντέλο αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας με δάκρυα στα μάτια…

«Το GNTM 3 θα το έχω πάντα μέσα μου»

Με αυτή τη φράση και με δάκρυα στα μάτια, η Παρασκευή Κερασιώτη, είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM 3, χθες 27 Οκτωβρίου, στο οποίο όμως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές πολύ σύντομα θα επιστρέψει.

Η πρώτη όπως είπε η ίδια τσιγγάνα που μπήκε σε ριάλιτι μόδας στάθηκε μαζί με τη Ρασέλ, μπροστά στη Βίκυ Καγιά. Και οι δύο τους δεν είχαν πετύχει τη λήψη που απαιτούσε το κόνσεπτ της φωτογράφισης. Η Ρασέλ θεώρησε ότι της αξίζει μια ευκαιρία, ενώ η Παρασκευή είπε ότι είχε πρόβλημα με το νερό.

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε με δάκρυα χθες 27 ΟκτωβρίουΕπίσης, η μελαχρινή καλλονή ανέφερε ότι αισθάνεται πολύ χάλια και δεν έχει δείξει το 100% στο παιχνίδι. Γι’ αυτό όπως σημείωσε της αξίζει μια ευκαιρία, χωρίς αυτό να σημαίνει όπως είπε ότι δεν αξίζει κάτι αντίστοιχο στη Ρασέλ.  Τελικά η ετυμηγορία των κριτών οδήγησε στην έξοδο την Παρασκευή.

GNTM 3 - επεισόδιο χθες 27 Οκτωβρίου

Εντω μεταξύ όπως αποφάσισε η επιτροπή του GNTM3 τη δουλειά θα την πάρει τελικά ο Εμιλιάνο με τις τέσσερις λήψεις, ενώ την τριάδα των καλύτερων φωτογραφιών από τη χθεσινοβραδινή “ετυμηγορία” των κριτών συμπλήρωσαν η Λία και ο Ανδρέας.

gntm 3 27 Οκτωβρίου

Η ώρα της κρίσης για τα 14 μοντέλα του GNTM 3

Πρώτος ενώπιον των κριτών στάθηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Ο Σκουλός είπε ότι είναι πολύ ωραία η φωτογραφία του και η Βίκυ Καγιά του έδωσε συγχαρητήρια γιατί άφησε πολλά πίσω του για να τα καταφέρει. «Είναι από τις πιο ωραίες εικόνες» πρόσθεσε ο Μπράτης.

«Είσαι το κουκλάκι ζωγραφιστό, η φωτογραφία σου είναι άρτια» είπε στο Εμμάνουελ η Ζενεβιέβ, ενώ ο Σκουλός του έβγαλε το καπέλο για τη προσπάθειά του.

GNTM 3 Εμμάνουελ

«Η εικόνα σου είναι συγκλό», σχολίασε η Καγιά κοιτώντας τη φωτογραφία της Μαριαγάπης. Αντίθετα στο στιγμιότυπο του Σήφη ο Σκουλός είπε ότι πέρασε απαρατήρητο, ενώ η Ζενεβιέβ βλέποντας τη λήψη του Ανδρέα  χαρακτήρισε το μοντέλο χαμαιλέοντα.

Προβληματισμένοι ήταν οι κριτές για τη φωτογραφία της Ρασέλ. Η μεν Καγιά της είπε ότι είναι εκτός κόνσεπτ, ενώ ο Σκουλός ήταν πιο αιχμηρός: «Η φωτογραφία είναι πιο κατάθλιψη παρά κατάδυση».

Τα εύσημα από την άλλη έδωσαν οι κριτές στη Λία: «Είναι από τις ωραίες εικόνες που έχω δει», είπε ο Άγγελος Μπράτης, ενώ η Καγιά δεν δίστασε να της τονίσει ότι «η δουλειά είναι δική της άμα θέλει κορίτσι ο πελάτης».

GNTM 3 - 27/10 - Δημοσθένης Θετικά σχόλια εισέπραξε και ο Δημοσθένης από τη Βίκυ Καγιά: “Εκτιμώ το ότι μεταμορφώνεσαι, γιατί κάθεσαι μπροστά σε τιτάνες. Μου θυμίζεις ένα νέο Αλέκο Αλεξανδράκη». Φανταστική όμως χαρακτήρισαν οι κριτές και τη φωτογραφία του Ηρακλή, σε αντίθεση με την προσπάθεια της Μαρινέλλας που επεσήμαναν ότι ήταν μέτρια.

Τελευταία από τα κορίτσια ενώπιον των κριτών εμφανίστηκε η Παρασκευή, της οποίας «δεν έχουμε εικόνα», όπως είπε ο Μπράτης. Η κοπέλα δεν κατάφερε να αφαιρέσει τον αναπνευστήρα και να έχει τελικά έστω και μία λήψη. Αντιθέτως ο Εμιλιάνο είχε τέσσερις λήψεις. Μάλιστα ο φωτογράφος ανέθεσε στους κριτές το κομμάτι της επιλογής, κάτι που όπως είπε η Καγιά συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια.

Η διαδικασία του disavantage άναψε φωτιές στο GNTM 3 χθες 27 Οκτωβρίου

«Πόζα, έκφραση και προϊόν». Αυτό ήταν το ζητούμενο στην υποβρύχια φωτογράφιση που στήθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες. Under the water τα μοντέλα έπρεπε να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση. Παρόντες βέβαια σε όλο το σκηνικό ήταν εξειδικευμένο προσωπικό δυτών. Σύμφωνα με το κόνσεπτ οι παίκτες θα ποζάρουν διαβάζοντας ένα βιβλίο, μιλώντας στο τηλέφωνο, γράφοντας σε μια γραφομηχανή, πίνοντας χυμό και ποτίζοντας μια γλάστρα. Επίσης, οι άνδρες έκαναν ότι ξυρίζονται. «Πιστεύω θα δυσκολευτούν κάποια άτομα και ίσως χάσουμε 3-4», πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ ο Γιώργος Καράβας τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για χαβαλέ».

Ο Άγγελος Μπράτης στη συνέχεια κάλεσε το νικητή της προηγούμενης δοκιμασίας, το Δημοσθένη να υποδείξει τα δύο άτομα που θα δώσει το disadvantage. Αυτή τη φορά ήταν 1,5 λεπτό για δύο παίκτες, έναντι 3 λεπτών που θα είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Πρώτο ανέφερε το όνομα της Μαρινέλλας και στη συνέχεια του Εμμάνουελ: «Το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δε μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της.

GNTM 3 - επεισόδιο χθες 27 Οκτωβρίου

Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα», είπε ο Δημοσθένης, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους.

Μαρινέλα: “Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020”

Η Μαρινέλα εμφανώς έκπληκτη από τις δηλώσεις του Δημοσθένη, απέφυγε να τοποθετηθεί μπροστά του, ωστόσο στη συνέχεια on camera δήλωσε: «Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δε με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δε θέλω».

GNTM 3 Μις κοιμισμένη 2020

Η απόφαση του Δημοσθένη σχολιάστηκε και από το Σήφη: «Η μάνατζερ κοκόνα Ρασέλ είπε αυτό και ο μπέμπης ακολούθησε» υποδεικνύοντας το Δημοσθένη. Επίσης, ο Εμμάνουελ επεσήμανε ότι «είναι απόφαση της Ρασέλ και όχι του Δήμου». Ο Παναγιώτης από την άλλη πρόσθεσε: «Βρήκε η Ρασέλ το χαζό το Δήμο και το έπλασε το παραμυθάκι της ωραία». Ο Έντουαρντ από την πλευρά του είχε άλλη γνώμη: «Πρέπει να είσαι κυνικός και να θερίζεις στο GNTM».

Ευέξαπτα τα αγόρια του GNTM 3 χθες 27 Οκτωβρίου 

Τα δύο στρατόπεδα μέσα στο σπίτι του GNTM3 είναι παραπάνω από εμφανές. Μάλιστα αμέσως μετά την ανακοίνωση του disadvantage από τον Δημοσθένη οι δύο παρέες ήρθαν αντιμέτωπες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηρακλής πήγε να περάσει ανάμεσα από τον Ανδρέα και τον Δημοσθένη.

Ο Ηρακλής εκνευρίστηκε καθώς θεώρησε ότι ο Ανδρέας του έκλεισε τον χώρο, μη επιτρέποντάς του να περάσει. «Πάω να περάσω και βλέπω ότι δεν κάνουν άκρη» είπε στην κάμερα ο Ηρακλής. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας σχολίασε χαμηλοφώνως: «Τόσο μεγάλος είναι και δεν χωράει;». Μετά από λίγα λεπτά ο Ηρακλής ζήτησε τον λόγο από τον Ανδρέα. Οι τόνοι δεν άργησαν ν’ ανέβουν μεταξύ όλων των αγοριών.

Τι έγινε στη φωτογράφιση του GNTM 3 χθες 27 Οκτωβρίου – Κλάματα από την Παρασκευή

Πρώτη στο σετ μπήκε η Ρασέλ, μη καταφέρνοντας να πετύχει το κόνσεπτ της φωτογράφισης. Η Παρασκευή από την άλλη που δεν ήταν εξοικειωμένη με το νερό, όπως είχαμε δει και στο bootcamp, δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο της φωτογράφισης.

GNTM 3 χθες 27 Οκτωβρίου - Παρασκευή Κλάματα

Η Ζενεβιέβ προσπαθούσε διαρκώς να την εμψυχώνει. Ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου έφτασε κοντά στο concept, αλλά φοβήθηκε και δεν έβγαλε τον ρυθμιστή από το στόμα της.

Στη συνέχεια βγήκε από την πισίνα και έβαλε τα κλάματα, καθώς όπως δήλωσε στην κάμερα δε θέλει να φύγει από το GNTM 3. Την ίδια στιγμή η Ρασέλ έδειχνε να χαίρεται με την «αποτυχία» της Παρασκευής, μιας και η ίδια ήταν εκτός concept.

Λύγισε ο Ηρακλής

Οι αντιπαλότητες μέσα στο σπίτι και ιδιαίτερα η στάση του Ανδρέα ενόχλησαν τον Ηρακλή. «Ο Ανδρέας είναι κακομαθημένος. Έχει δείξει μια αντιπάθεια σε μένα», είπε αναφερόμενος στον συμπαίκτη του. Στη συνέχεια με βουρκωμένα μάτια μίλησε αρχικά για το bullying που βίωσε στο παρελθόν: «Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις», ήταν το λόγια του Ηρακλή.

Επίσης, το μοντέλο έκανε εκτενή αναφορά και στη μητέρα του: «Η μάνα μου είναι… Δεν ξέρω… Είναι… Είναι ο ήρωας μου! Είναι… Σόρρυ… Έχει κάνει τόσα για μένα. Μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο» παραδέχθηκε βουρκωμένος.

Δείτε επίσης γιατί οι άνδρες μοντέλα αποδίδουν καλύτερα στο ριάλιτι μόδας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
50,627ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,921ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,191ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ