Youfly e-radio
GNTM3: Ποιο μοντέλο αποχώρησε χθες 9/11

GNTM 3: Το εκρηκτικό μοντέλο που αποχώρησε χθες 9/11

Το βουκολικό challenge στη Γκούρα της ορεινής Κορινθίας αποδείχθηκε βατερλώ για την πιο εκρηκτική διαγωνιζόμενη του GNTM 3, καθώς η Ρασέλ είναι το μοντέλο που αποχώρησε χθες 9/11.

Το μοντέλο αποχώρησε χθες το βράδυ 9/11 από το GNTM 3, αν και όπως είπε φεύγοντας, όλοι κάποιοι στιγμή βρίσκουν τη Ρασέλ μπροστά τους.

Η Καγιά ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της δοκιμασίας κάλεσε ενώπιόν της, τρία μοντέλα που επανειλημμένως έχει μιλήσει τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι κριτές με κολακευτικά σχόλια. Λία, Δημοσθένης και Ρασέλ κατά το “πόρισμα” της κριτικής επιτροπής είχαν τις χειρότερες λήψεις. Σανίδα σωτηρίας προσφέρθηκε για άλλη μια φορά στη Λία, την οποία η Καγιά προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο. Απευθυνόμενη στη συνέχεια στο Δημοσθένη και τη Ρασέλ ζήτησε να μάθει γιατί βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Τελικά η μία και μοναδική φωτογραφία που κρατούσε στα χέρια της η Καγιά ήταν αυτή του Δημοσθένη, ο οποίος και παρέμεινε στο παιχνίδι. Χαμένη της βραδιάς η Ρασέλ.

GNTM 3 Επεισόδιο 9/11 Ρασέλ

Ξέσπασαν σε γέλια τα μοντέλα του GNTM 3

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τη Βίκυ Καγιά κάποιοι χάρηκαν πάρα πολύ και δεν το έκρυψαν. Ο Παναγιώτης και η Μαριαγάπη ξέσπασαν σε γέλια, κάτι που εκνεύρισε τον Έντουαρντ και τον Δημοσθένη. «Ήθελα να κάνω εκατοστάρι γύρω από το πλατό, αλλά είπα να μην γίνω γραφικός» είπε στην κάμερα ο Παναγιώτης.

GNTM 3 επεισόδιο 9/11

«Όποιος και να αποχωρεί, ποτέ μα ποτέ, εγώ προσωπικά δεν έχω προσβάλλει κανέναν με το να γελάω κτλ. Οπότε βρίσκω τελείως ανάρμοστη, αγενέστατη τη συμπεριφορά του Αντωνόπουλου, της Μαρινέλας και της Μαριαγάπης που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη χαρά και είχαν λιώσει στα γέλια με την αποχώρηση της Ρασέλ. Με εξόργισε, με θύμωσε και πλέον ότι κι αν κάνω μέσα εδώ θα είναι και για τη Ρασέλ», είπε ο Δημοσθένης.

Η Ρασέλ από την πλευρά της παρατηρώντας τους πρώην πλέον συμπαίκτες της και τη συμπεριφορά τους απέναντί της σχολίασε: «Πάλι καλά που έφυγα κι εγώ και έπεσαν οι μάσκες, για να φανεί ποια είναι η πεντάδα που έχει μείνει. Καλά ο Αντωνόπουλος που τον έχουν και για το καλό παιδί, είναι ότι χειρότερο. Θεωρώ ότι είναι χειρότερος και από τη Μαρινέλα! Θέλω να πω σε όλους αυτούς που γελούσαν εκεί έξω: I will back!».

GNTM 3 9/11 φωτογραφία Σήφη

Στα ευχάριστα της βραδιάς, Σήφης και Μαρινέλλα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, ωστόσο για πρώτη φορά νικητής αναδείχθηκε ο γυμναστής από τα Χανιά. “Αρχίζεις και μαθαίνεις Σήφη και γι’ αυτό θα πάρεις τη δουλειά”, είπε σχολιάζοντας τη φωτογραφία, τονίζοντας ότι και οι δύο διαγωνιζόμενοι είναι κούκλοι. “Είναι έτοιμος να μοιράσω τα disavantage”, σχολίασε ο Σήφης.

GNTM 3 9/11 φωτογραφία Μαρινέλλας

Ραντεβού στη Γκούρα για καμπάνια “We love Greece”

Με δύο ώρες ύπνο όπως είπαν τα μοντέλα ξύπνησαν για να δουν το μήνυμα του Άγγελου Μπράτη, που τους καλούσε να ετοιμάσουν βαλίτσες για ένα οδοιπορικό στην αυθεντική Ελλάδα. Στη χθεσινή δοκιμασία πρωταγωνιστές ήταν το βουκολικό styling και το έντονο ελληνικό στοιχείο. Τα μοντέλα, από τον ορεινό οικισμό της Γκούρας Κορινθίας κλήθηκαν να δημιουργήσουν σύγχρονες καρτ ποστάλ για μία τουριστική καμπάνια που θα διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό. Τίτλος της καμπάνιας «We love Greece» και φωτογράφος ο Στέφανος Παπαδόπουλος.GNTM 3 επεισόδιο στη Γκούρα χθες 9/11

Ποιοί πήραν το disadvantage στο GNTM 3 χθες 9/11

Η Μαριαγάπη, η οποία στην περασμένη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή που κλήθηκε να δώσει disavantage σε δυο διαγωνιζόμενους.

GNTM 3 9/11 φωτογράφιση

Αρχικά επέλεξε τον Δημοσθένη και τη Ρασέλ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ζενεβιέβ, η οποία είπε: «Μπράβο πάντως, γυναικεία αλληλεγγύη, τέσσερις μείνατε και τρώγεστε μεταξύ σας!».

Οι συμπαίκτες της σχολίασαν ότι της έκανε νοήματα ο Εμιλιάνο και ο Σήφης ποιον να επιλέξει. Η Μαριαγάπη από την πλευρά της είπε ότι επέλεξε τη Ρασέλ γιατί θέλει να τη δυσκολέψει και γιατί θέλει και να τη δει να φεύγει.GNTM 3 9/11 Παναγιώτης

Το σχόλιο του Παναγιώτη; «Κανείς δεν τους χωνεύει αυτούς τους δύο, με το να τους δίνεις disavamtage τους δίνεις αξία”.

Στη συνέχεια η Μαριαγάπη ανέθεσε τα υπόλοιπα κόνσεπτ στους συμπαίκτες της. Θέση στο καφενείο πήραν η Μαριαγάπη και ο Παναγιώτης, τάβλι έπαιξαν ο Εμιλιάνο και ο Σήφης, στο τίναγμα φλοκάτης πήγαν η Μαρινέλα και ο Ανδρέας, ενώ στο χασάπικο ο Έντουαρντ και η Λία.

Στα τρία λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους στο σύνολό τους τα μοντέλα δεν τα πήγαν καλά, με βάσει τα σχόλια της Ζενεβιέβ, του Μπράτη και του Καράβα.

«Σήμερα θα μάθουμε ποια δεν είναι μοντέλα» είπε ο Εμιλιάνο. Η Ρασέλ αναφερόμενη στη Λία είπε ότι “έχει αϊκιού ραδικιού”, ενώ απόρησε με τη Μαριαγάπη που δεν ήξερε τι είναι οδοιπορικό.

Στο τέλος της δοκιμασίας ο φωτογράφος ίσως για πρώτη φορά μέχρι στιγμής δήλωσε απογοητευμένος από την προσπάθεια των μοντέλων.

Όλα όσα έγιναν στο πλατώ του GNTM 3 χθες 9/11 – Η συμβουλή της Καγιά

Ο πρώτος που πήρε το λόγο χθες το βράδυ ήταν ο σχεδιαστής μόδας, Άγγελος Μπράτης. Ενώπιον των συναδέλφων και των παιδιών δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. «Παίζατε θέατρο για τις κάμερες. Ήσασταν εγωκεντρικοί, δεν δίνατε σημασία στο φακό». Στο ίδιο ύφος και η Ζενεβιέβ: «Προσωπικά πληγώθηκα. Ήθελα να είχατε κάνει το φωτογράφο να σας ερωτευθεί».

Η Βίκυ Καγιά άναυδη με όσα άκουγε καθώς θεωρούσε εύκολο το συγκεκριμένο κόνσεπτ έδωσε την εξής συμβουλή στα μοντέλα, χτυπώντας το δικό της καμπανάκι: «Βγείτε από τον εαυτό σας και σκεφθείτε γιατί ήρθατε σε αυτό το παιχνίδι».

GNTM 3 πλατώ 9/11

Στη συνέχεια πέρασαν στο διαγωνιστικό κομμάτι. Πρώτα παρουσίασαν τη φωτογραφία του Σήφη. «Είσαι όντως καρτ ποστάλ, θέλω να πάω σε αυτό το χωριό», είπε η Καγιά βλέποντας το στιγμιότυπο του Σήφη Φαραντάκη. Στο ίδιο μουντ ο Μπράτης, η Ζενεβιέβ και ο Σκουλός.

Η Μαριαγάπη από την άλλη ενώπιον των κριτών είπε ότι δυσκολεύτηκε. «Είναι κουραστικό να ντύνομαι σαν καθηγητής και να μην μπορώ να σας κόψω όλους», της είπε ο Μπράτης. Η Ζενεβιέβ σημείωσε ότι απ’ αυτή τη λήψη θα έρθουν αγγλίδες τουρίστριες.

GNTM 3 Μαριαγαπη 9/11

Συγκλονιστικά όμορφο παλικάρι χαρακτήρισε η art director τον Εμιλιάνο στο συγκεκριμένο σετ. «Η καμπάνια πέτυχε, είσαι ένας μύθος» πρόσθεσε στη συνέχεια. Αντιθέτως στην Καγιά δεν άρεσε αυτό το άγριο και επιθετικό που έβγαζε η εικόνα του.

«Έχεις ανέβει επικίνδυνα» είπε η Καγιά στη Μαρινέλλα. Σε αυτό συμφώνησαν και οι υπόλοιποι κριτές. «Η εικόνα σου είναι φανταστική. Με ενοχλεί που συνέβη τυχαία», ανέφερε ο Μπράτης για την προσπάθεια του Παναγιώτη. Αιχμηρή με το Δημοσθένη ήταν η Ζενεβιέβ λέγοντάς του ότι “δεν είναι όμορφος”. Ο Σκουλός στο ίδιο ύφος επεσήμανε ότι τα έκανε σαλάτα.

GNTM 3 Γκούρα επεισόδιο 9/11 Δημοσθένης

Απογοητευμένοι οι κριτές με την προσπάθεια του Ανδρέα στο GNTM χθες 9/11

Μη ικανοποιημένη από τη προσπάθεια της Λίας ήταν και η Καγιά: “Δεν έχει καταλάβει ότι μπορείς να κερδίσεις το GNTM 3. Η εικόνα σου είναι για περιοδικό όχι για καμπάνια”.

GNTM 3 ΛίαΜόδα όμως θύμιζε και η φωτογραφία του Έντουαρντ, όπως σχολίασαν και οι τέσσερις κριτές.

GNTM 3 9/11 Έντουαρτ

Απογοητευμένοι ήταν οι κριτές και στην περίπτωση της εικόνας του Ανδρέα: “Είσαι κούκλος, καμπάνια δεν μου πουλάς” ανέφερε η Ζενεβιέβ. Η Καγιά σε έντονο ύφος χαρακτήρισε τη εικόνα του άσχημη.

GNTM 3 9/11 Ανδρέας

Τέλος, ο Άγγελος Μπράτης αναφερόμενος στη Ρασέλ αναρωτήθηκε πού είναι το κορίτσι της μόδας. Στη συνέχεια της είπε ότι στη λήψη είναι “ξεχαρβαλωμένη εντελώς”. Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της τόνισε ότι λειτούργησε το disavantage της Μαριαγάπης. Και έτσι, η Ρασέλ κατέληξε να είναι το μοντέλο που αποχώρησε τελικά χθες 9/11 από το ριάλιτι μόδας GNTM 3…

GNTM 3 Ρασέλ φωτογραφία

Για την αποχώρηση της Ρασέλ, φωτιά πήρε φυσικά το Twitter!

 

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.
Copy link