21.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

GNTM 3: Ποιος θα είναι ο νικητής του ριάλιτι μόδας;

Το GNTM 3 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο τέλος του, αφού την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα γίνει ο τελικός. Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, αναρωτιέται ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μόδας, GNTM 3. Ποιος ή ποια θα αναδειχθεί ως το επόμενο Top Model της Ελλάδας; Θα γίνει η ανατροπή και θα νικήσει άντρας; ‘Η το βραβείο θα πάει στη μοναδική γυναίκα του ριάλιτι.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιθανότητες που έχει ο κάθε παίχτης να είναι ο νικητής του GNTM 3, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε ότι θα νικήσει. Θα ξεκινήσουμε με εκείνον που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να νικήσει και θα καταλήξουμε σε εκείνον που πιστεύουμε ότι θα αναδειχθεί ως ο μεγάλος νικητής!

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος νικητής, όπως αναφέρει η Βίκυ Καγιά, θα κερδίσει 50.000€, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων, Elite Models, στο οποίο μάλιστα ανήκει και η Kendall Jenner, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και, τέλος, κοσμήματα αξίας 20.000€ από το House of Jewels.

Εικόνα με τα 4 μοντέλα του τελικού του GNTM 3

Αιμιλιάνο

Ο Αιμιλιάνο είναι από τα μοντέλα που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στο σπίτι του GNTM 3 όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Η πορεία του 20χρονου μοντέλου ήταν αρκετά καλή στο ριάλιτι μόδας δεδομένου ότι έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία τουλάχιστον 5 φορές. Ωστόσο, παρά τα θετικά σχόλια και τον ενθουσιασμό των κριτών για την απόδοση του μοντέλου, ο Αιμιλιάνο δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, κυρίως λόγω της μεγάλης αυτοπεποίθησής του.

Δεδομένου ότι δεν αποφασίζουν μόνο οι κριτές για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, αλλά και το κοινό, είναι λίγο απίθανο να ανακυρηχθεί ο Αιμιλιάνο ως το Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, ο Αιμιλιάνο είναι ένα μοντέλο που έχει αποδείξει την αξία του μέσα στο ριάλιτι. Έχει καταφέρει να βγάλει εις πέρας σχεδόν όλα τα κόνσεπτ, ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ σε θέση προς αποχώρηση.  Είναι ένα δυνατό μοντέλο, που παρά την πιθανή ήττα του στο ριάλιτι μόδας, σίγουρα θα έχει μία λαμπρή καριέρα στο modeling.

Μάλιστα, με βάση νέες πληροφορίες του Youfly, ο Αιμιλιάνο θα είναι το μοντέλο που θα αποχωρήσει στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού μετά από απόφαση των κριτών.

Εικόνα από τον Aιμιλιάνο - GNTM

Ηρακλής

Ένας ακόμα πιθανός νικητής του GNTM 3! Το εντυπωσιακό μοντέλο με αφρικανικές ρίζες και καταγωγή από τη Ρωσία έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό του GNTM 3 με την ομορφιά του. Ο 20χρονος Ηρακλής διαθέτει μία εξωτική ομορφιά που λίγοι μπορούν να συναγωνιστούν. Ωστόσο, δεν θεωρούμε ότι διαθέτει και τις περισσότερες πιθανότητες για να ανακηρυχθεί το επόμενο Top Model. Η πορεία του Ηρακλή στο ριάλιτι μόδας ήταν αρκετά ικανοποιητική. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής αποχώρησε την πρώτη φορά πριν μπει στους κορυφαίους 10, αλλά μετά ξαναεπέστρεψε αφού ο υπεύθυνος του Elite Models τον επέλεξε για αν επιστρέψει στο GNTM 3. Μετά την επιστροφή του, ο Ηρακλής έβαλε τα δυνατά του και η απόδοσή του βελτιώθηκε στο έπακρο.

Πήρε τη δουλειά τουλάχιστον 2 φορές και σε κάθε πλατώ άκουγε πολύ καλά λόγια με αποκορύφωση τη δοκιμασία για την αφίσα της Τάμτα και του Mente Fuerte. Ο Ηρακλής ωστόσο δεν είναι κι εκείνος στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού, καθώς θεωρούν ότι η ομορφιά δεν μπορεί πάντα να σώζει τις λήψεις του. Όμως, ο Ηρακλής έχει κάνει τεράστια βήματα από την πρώτη φορά και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε επίσης: GNTM 3: Το μοντέλο που αποχωρεί πρώτο από τον τελικό σήμερα 15/12

Εικόνα του Ηρακλή

Παρασκευή

Η Παρασκευή είναι ένα ιδιαίτερο μοντελικό φαινόμενο που έχει καθηλώσει κριτές και τηλεοπτικό κοινό. Η όμορφη τσιγγάνα μολονότι ήταν άπειρη σχετικά με το modeling και δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με αυτό, αναδείχθηκε ως εξαιρετικό μοντέλο και δικαίωσε τους κριτές που τη θεωρούσαν model material. H Παρασκευή δεν ήταν τόσο δυνατή παίχτρια στο πρώτο μισό του ριάλιτι με αποτέλεσμα στην υποβρύχια φωτογράφιση να αποχωρήσει, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. Ωστόσο, στις επιστροφές, ο υπεύθυνος scouting του Elite Models, διάλεξε και την Παρασκευή να επιστρέψει σοτ GNTM 3, καθώς τον εντυπωσίασε το παρουσιαστικό της.

Μετά την επιστροφή της στο ριάλιτι, η Παρασκευή γινόταν όλο και καλύτερη. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την απόδοσή της με αποτέλεσμα να πάρει τη δουλειά αρκετές φορές. Το τηλεοπτικό κοινό από την άλλη φαίνεται να την υποστηρίζει θερμά, αφού είναι και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά. Μάλιστα είναι από τα μοντέλα που δεν δημιούργησε εντάσεις στο σπίτι ούτε τσακώθηκε έντονα με κάποιον. Θα μπορούσε η Παρασκευή να είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού φέτος; Γιατί όχι; Αλλά, σε έναν διαγωνισμό ‘ανδροκρατούμενο’ ως τώρα, με 3 από τους 4 φιναλίστ να είναι άνδρες μοντέλα, οι πιθανότητες δυστυχώς είναι εναντίον της.

Φωτογράφηση της Παρασκευής πριν τον τελικό του GNTM 3

Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι από τα μοντέλα που από την πρώτη στιγμή είχε μία άρτια επίδοση στο GNTM 3 και άρα είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί ως ο επόμενος νικητής του ριάλιτι. Το μοντέλο από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του κοινού, αλλά και των κριτών. Έχει πάρει την δουλειά πολλές φορές, ενώ μάλιστα η λήψη στην τελευταία σουρεαλιστική φωτογράφιση με τα άλογα ήταν αυτή που τον οδήγησε στον ημιτελικό. Ο Ανδρέας έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, αφού πάντα δίνει το 100% του εαυτού του στις φωτογραφίσεις. Οι κριτές έχουν πολλές απαιτήσεις από εκείνον, αλλά φαίνεται να μη τους έχει απογοητεύσει. Από την άλλη, ο Ανδρέας είναι ο δεύτερος, μετά τον Έντουαρτ, σε προτιμήσεις του κοινού. Επομένως, εφόσον ο Έντουαρτ δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, είναι πολύ πιθανό οι ψήφοι που προορίζονταν για εκείνον να κατευθυνθούν προς τον Ανδρέα.

Φωτογράφιση του Ανδρέα - πιθανός νικητής του GNTM 3

Αναμένεται να δούμε το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, ποιος ή ποια θα είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3. Μεγάλη μάχη θα επικρατήσει ανάμεσα στα μοντέλα αφού στην πρώτη δοκιμασία θα απέχουν μόνο με 1 πόντο διαφορά. Θα γίνει η ανατροπή; Θα νικήσει άνδρας μοντέλο φέτος ή η Παρασκευή θα βγάλει ασπροπρόσωπες τα υπόλοιπα μοντέλα-γυναίκες; Θα μάθουμε σύντομα. Περιμένουμε με ανυπομονησία..!

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ