30.8 C
Athens
Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

GNTM 3: Ο τυροκόμος, η κλίκα, η αταξία και το γυμνό

«Η πύλη για άλλους του παραδείσου και για κάποιους της κολάσεως άνοιξε». Αυτό είπαν τα 20 boys and girls του GNTM 3, στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας. Ο τυροκόμος, η εκρηκτική Ρασέλ, η κλίκα αλλά FF και η έλλειψη νοικοκυροσύνης χτύπησαν κόκκινο στο GNTM 3.

Οι 20 ένοικοι της βίλας μπήκαν πολύ αποφασισμένοι, έτοιμοι να τα δώσουν όλα. 10 κορίτσια και 10 αγόρια, γεμάτα όνειρα για το χώρο του μόντελινγκ, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Οι κόντρες άρχισαν με το καλημέρα σας. Εξάλλου οι συγκάτοικοι είχαν γνωριστεί πολύ καλά, πριν μπουν στο παιχνίδι, αφού διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Μάχη για το δωμάτιο στο GNTM 3

στην τελική 20 άδα και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Ελπίζω να μην είναι ξεχωριστά τα δωμάτια. Αλλιώς θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορώ πολύ πολύ με τα κορίτσια» είπε η Ρασέλ. Τελικά υπέκυψε στους κανόνες του παιχνιδιού, που ήθελε αγόρια και κορίτσια σε χωριστά δωμάτια. Για το ίδιο θέμα ο Ανδρέας έκανε το εξής σχόλιο: «Άλλοι είναι οι στόχοι μου, δεν είναι να κοιμάμαι σε καλά κρεβάτια». Ο Ηρακλής από την άλλη παρατήρησε ότι «οι κλίκες θα δημιουργηθούν, βάσει δωματίων».

Τα σχόλια, τα υπονοούμενα και η κλίκα στο GNTM3

Κωνσταντίνος GNTM 3

Ο Εμιλιάνο, τον οποίο η Βίκυ Καγιά αποκαλεί «πλοίαρχο» διευκρίνισε ότι βασικός στόχος του είναι να φτάσει στη δεκάδα. Το golden pass, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνης αναφέρθηκε στη Ρασέλ, τονίζοντας ότι έχει την μύτη της «ψηλά», ενώ η Μαριαγάπη σχολίασε ότι η Ρασέλ «της είναι αδιάφορη».

Η τελευταία βεβαίως έχει την άποψή της: «Είναι λίγο παιδική χαρά εδώ μέσα, δεν ξέρουν πού έχουν έρθει». Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενη στην Ξένια είπε: «Δεν μπορώ να τη βλέπω, μου χαλάει τη μέρα, δεν μ’ αρέσει η φάτσα της».

Αιμιλιάνο Μάρκου: στην τελική 20άδα

Ο Εμιλιάνο, ο πλοίαρχος σε σχέση με τον Παναγιώτη Πέτσα πιστεύει ότι θέλει να δείχνει έναν ηγετικό ρόλο. Ο τελευταίος που άρεσε πολύ στη φωτογράφιση έστρεψε τα πυρά του στον Ανδρέα χαρακτηρίζοντάς τον “υπερφίαλο αλαζόνα”. Ο Ανδρέας βέβαια είχε άλλη άποψη: «Δεν νομίζω ότι κάποιος με αντιπαθεί αλλά σίγουρα νιώθω τον ανταγωνισμό».

Εν τω μεταξύ η Ρασέλ, ο Δημοσθένης, ο Έντουαρντ και ο Παναγιώτης Πέτσας είναι η τετράδα που ξεχώρισε μέσα στο σπίτι. Μάλιστα η Ρασέλ δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τους φίλους της. Ήθελε να κοιμάται μαζί τους στο ίδιο δωμάτιο: ««Είναι η βασίλισσα μας, η γαζέλα μας, μακάρι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται», είπε ο Δημοσθένης που μας συστήθηκε και ως ράπερ.

Η κόντρα Ρασέλ και τυροκόμου

Στους 20 του GNTM 3 που πέρασαν η ΡΑΣΕΛ

«Θα μας τρελάνει αυτός ο Παναγιώτης. Εκεί στη Λάρισα μαζί με τη φέτα, κάνουν και μπαλέτο, δεν του το είχα, μπράβο του», σχολίασε η Ρασέλ, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του Παναγιώτη. Ο αγρότης-τυροκόμος από τη Λάρισα, ανεξάρτητα από κάθε κλίκα στο GNTM 3, δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τη Ρασέλ: «Η Ρασέλ είναι διπρόσωπος άνθρωπος. Και είναι η κοπέλα που λέει ότι δεν άξιζα να είμαι στο παιχνίδι, το ίδιο ισχύει και από τη δική μου πλευρά. Και με όσους έχω μιλήσει όλοι έχουν την ίδια άποψη μαζί μου».

Στους 20 του GNTM 3 που πέρασαν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναγιώτης δεν έκρυψε και στη συνέχεια την αντιπάθειά του για τη Ρασέλ λέγοντας για εκείνη: «Ένας παίκτης που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα στο παιχνίδι είναι η Ρασέλ, δεν κάνει μόντελινγκ αλλά προκαλεί με το σώμα της».

Θέματα καθαριότητας και υγιεινής

GNTM 3: Πέτσας στην τελική 20αδα που πέρασαν στο σπίτι

«Πρέπει να μπουν κανόνες υγιεινής», είπαν κυρίως τα αγόρια, τα οποία πρότειναν εναλλάξ σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Προτάθηκε από τους συγκατοίκους ο καθένας να πλένει το κουτάλι του και τα σκουπίδια να μπαίνουν στα σκουπίδια. Μάλιστα ο Παναγιώτης έβαλε και στοίχημα ότι τα αγόρια θα είναι πιο καθαρά από τα κορίτσια. Η Ρασέλ αναφερόμενη στο θέμα επεσήμανε ότι στο σπίτι υπάρχουν άτομα που είναι βρωμιάρηδες και τσαπατσούληδες. «Υπάρχει έλλειψη παιδείας στο σπίτι», σχολίασε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας ότι αν η κατάσταση συνεχίζεται θα γίνει χαμός, ποιος είδε τη Ρασέλ και δεν τη φοβήθηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Ποιο μοντέλο ήρθε σε κόντρα με τη Ζενεβιέβ

Στους 20 του GNTM 3 που πέρασαν η ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΙΡΙΔΑ

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο σπίτι του GNTM3 η Ζενεβιέβ, ενώ παρέδιδε τις ρόμπες, περίμενε και την τελευταία ένοικο του σπιτιού με όχι και τις καλύτερες διαθέσεις: «Θα είσαι έτσι αργή κάθε φορά, σε βλέπω νωρίς στο σπίτι σου». Η Ίριδα πήρε τη ρόμπα της και σχολίασε λίγο αργότερα στην κάμερα: «Η Ζενεβιέβ με εκνευρίζει πολύ. Θέλεις να πας εσύ στο σπίτι σου, γιατί αυτό το σπίτι είναι δικό μου», ξέσπασε αναφερόμενη στην Creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η Ζεν, όπως την αποκαλούν οι συνεργάτες της, δεν άφησε να «πέσει» τίποτα κάτω: «Τι φάση έχουμε και ντίβες! Θα περάσουμε ωραία».

Η γυμνή φωτογράφιση και οι αντιδράσεις στο GNTM 3

Η γυμνή αλήθεια της Βίκυς τρόμαξε τα Boys and girls του GNTM3. Άλλοι αγχώθηκαν για το γυμνό, άλλοι για την πόζα. «Κάνουμε γυμνό με περιεχόμενο» είπε η Βίκυ με τα μοντέλα να μένουν με το στόμα ανοιχτά. Ο Δημοσθένης χαριτολογώντας σχολίασε ότι μετά τη βάπτισή του θα τον δουν και άλλοι τόσοι τσίτσιδο.

Από τα πρώτα άτομα που πέρασαν για φωτογράφιση ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνης. «Είσαι golden pass και περιμένουμε πολλά από σένα», του είπε ο Γιώργος Καράβας. Λίγο αργότερα η Ρασέλ αναφερόμενη στο Σήφη είπε ότι είναι «πολύ σφίχτερμαν!».  «Ο Παναγιώτης Πέτσας κάνει σόου,  λέει ασυναρτησίες», είπε από την άλλη ο τυροκόμος. Ο νεαρός με καταγωγή από τη Λάρισα, μετά τη φωτογράφισή του που ενθουσίασε τη Βίκυ Καγιά («Είσαι Θεός αγάπη μου»,) δήλωσε στην κάμερα: «Ήθελα να βουλώσω κάποια στόματα όπως του Ανδρέα. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει η άποψη της Ρασέλ καθόλου αλλά μου άρεσε που της βούλωσα το στόμα. Ήρθε και μου είπε μπράβο».  Και ο Ηρακλής όμως δείχνει να μην συμπαθεί τον Ανδρέα. Σε σχέση με το σκίσιμο που προκάλεσε στο πουκάμισο που φορούσε την ώρα της φωτογράφισης παρατήρησε: “Έχεις το στυλ σου Ανδρέα αλλά περιόρισε την ενέργειά σου”.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Η Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
54,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,731ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ