gntm 3

GNTM 3: Καταρράκτης vs μοντέλα η σημερινή φωτογράφιση 26/10

Τα μοντέλα του GNTM 3 έρχονται αντιμετωπα με έναν καταρράκτη στη σημερινή φωτογράφιση (26/10), όπου θα πρέπει να αναδείξουν την ηρεμία και τη γαλήνη ενώ βρίσκονται σε κίνηση.

Η νέα μέρα στο GNTM 3 ξεκινά με ένα ακόμα κορίτσι, την Ειρήνη Μητράκου, να έχει χάσει τη θέση του στο διαγωνισμό. Η υπεροχή των αγοριών, μέχρι στιγμής, γίνεται ακόμα πιο αισθητή και δημιουργεί ανακατατάξεις.

gntm 3 top 14

GNTM 3 και η περσινή νικήτρια Άννα – Μαρία Ηλιάδου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας, έρχονται για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες στο σπίτι του GNTM 3, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσιάζει τα υποψήφια μοντέλα: την Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα – Μαρία είναι η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό.

gntm 3 άννα μαρία

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα παίρνουν μέρος σε μια φωτογράφηση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα “Natural Beauty Trio”, που στόχο έχει να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους. Το μοντέλο, που θα ξεχωρίσει, θα συμμετέχει σε tutorial μεγάλης εταιρίας καλλυντικών και θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

GNTM 3: Ο καταρράκτης και η σημερινή φωτογράφιση 26/10

Στη σημερινή φωτογράφιση (26/10) και δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, που ακολουθεί, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό. Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφίζονται σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

GNTM 3 σημερινή φωτογράφιση πάνος γεωργίου

Η διαδικασία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις συναισθημάτων.

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης, φέρνουν εντάσεις, διαφωνίες και αφήνουν διαγωνιζομένους και κριτές σοκαρισμένους.

Δευτέρα 26/10 gntm 3

Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ένα μοντέλο θα καταφέρει να κάνει το άλμα προς την κορυφή ενώ ένα ακόμη μοντέλο θα βιώσει την ψυχρολουσία της αποχώρησης, με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 26.10.20:

Δείτε επίσης ποιοι είναι οι δύο επόμενοι παίχτες που αποχωρούν από το παιχνίδι.

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!