22.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

GNTM 3: Καμία αποχώρηση χθες 24/11 – Οι λόγοι της απόφασης

Φωτιές «άναψε» η χθεσινή δοκιμασία επιβράβευσης για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3, με αποτέλεσμα μετά από ένα μπαράζ γεγονότων να μην υπάρξει καμία αποχώρηση μοντέλου από το ριάλιτι μόδας χθες 24/11.

Η άποψη του coach Γιώργου Καράβα και η αμφισβήτηση των μοντέλων οδήγησε τη φωτογράφιση σε απόλυτο βατερλώ όπως είπε και η Καγιά.

Ως αποτέλεσμα οι κριτές για πρώτη φορά από την έναρξη του παιχνιδιού, πήραν την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση, όπως κανονικά επρόκειτο να γίνει. Λίγο πριν την επιλογή της καλύτερης και της χειρότερης φωτογραφίας ο Γιώργος Καράβας παρενέβη προτείνοντας στους κριτές να μη φύγει κανένα παιδί, καθώς ένιωσε υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη. «Τα παιδιά είναι σε μια καμπή. Εδώ ήρθα να σας ζητήσω μια χάρη να μη γίνει το πάθημα μάθημα», ανέφερε ο coach μπροστά στους έκπληκτους κριτές. Η βραδιά-θρίλερ κορυφώθηκε όταν η Καγιά κάλεσε τα εννιά μοντέλα στο πλατώ.

GNTM 3: Καμία αποχώρηση χθες 24/11 - Οι λόγοι της απόφασης

«Ήταν μία δύσκολη μέρα σήμερα και συναισθηματικά και πρακτικά. Εύχομαι να καταλάβατε τι συνέβη. Σήμερα ήρθε ο Γιώργος στο πλατώ, έχει λυπηθεί που ήρθατε σε διαπληκτισμό, σας σέβεται και μας ζήτησε το πάθημα να μην σας γίνει μάθημα. Δεν θα γίνει καμία αποχώρηση από το GNTM”, ενημέρωσε τα μοντέλα χθες 24/11 η fashion expert, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

GNTM 3: Έξαλλοι οι κριτές με τη στάση των μοντέλων χθες 24/11

Η χθεσινή βραδιά στο πλατώ ξεκίνησε με τη Ζενεβιέβ να εξηγεί ενώπιον και των υπολοίπων κριτών τι συνέβη στη φωτογράφιση. Σημειωτέον για πρώτη φορά τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν χωρίς οδηγίες από τη Ζενεβιέβ, το Μπράτη και τον Καράβα. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η παραγωγή, μετά και από την αμφισβήτηση στην επιλογή του Καράβα, στο πλαίσιο της δοκιμασίας επιβράβευσης.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Η Βίκυ Καγιά όταν είδε τις φωτογραφίες τους απογοητεύτηκε! «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!» σχολίασε μεταξύ άλλων. Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους. Η Ζενεβιέβ φανερά ενοχλημένη καθώς έζησε και τις αντιδράσεις των παιδιών στο σετ γύρισε και τους είπε: «Εγώ θέλω να μας εμπιστεύεστε λιγάκι παραπάνω, γιατί δεν είμαστε εδώ για να σας εκθέσουμε. Είμαστε εδώ για να σας εκθειάσουμε».

Απογοητευμένοι οι κριτές του GNTM 3 από τις φωτογραφίες χθες 24/11

Στο πλατώ μοντέλα και κριτές αντίκρισαν τις προσπάθειές τους φωτογραφικά πάντα. Στη δεξιά ήταν αυτή που είχε επιλέξει ο διαγωνιζόμενος και στην αριστερή ο φωτογράφος.

«Γεια σου είδωλο» είπε η Καγιά, διαπιστώνοντας ότι η επιλογή της Παρασκευής συνέπεσε με αυτή του φωτογράφου. «Παρασκευή τα πήγες πολύ καλά», ανέφερε ο Σκουλός, ενώ στη συνέχεια η Καγιά σχολίασε: «Ο δυναμισμός δίνεται από την ψυχή σου. Είσαι τέλεια και αυτό μου δείχνει star quality που λείπει από πολλούς εδώ μέσα».

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Στην περίπτωση του Ηρακλή η Καγιά τον “μάλωσε” γιατί η φωτογραφία που διάλεξε ήταν τραγική. Και ο Σκουλός συμφώνησε λέγοντάς του ότι διάλεξε “εικόνα που είναι βήτα με πολύ πόζα”.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Καγιά σε Λία: “Η φωτογραφία σου μου θυμίζει τη Χάλεϊ Μπέρι”

Επόμενη που κρίθηκε ήταν η Λία. «Στη φωτογραφία του φωτογράφου είσαι teenager. Αυτή η εικόνα σε κάνει άλφα. Η φωτογραφία η σωστή μπορούσε να πάρει τη δουλειά», επεσήμανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Κατά την Καγιά η επιλογή του φωτογράφου της θύμισε την ηθοποιό, Χάλεϊ Μπέρι.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Εμφανώς εκνευρισμένη με την απόφαση του Ανδρέα ήταν η art director: «Δεν είχες αντίληψη. Παρ’ την πατάτα σου», γύρισε και του είπε, ενώ ο Μπράτης με αφορμή την έκρηξή του στο σπίτι για τη δοκιμασία επιβράβευσης του πρότεινε να ηρεμήσει. «Εδώ έχεις μπει με πάθος ταύρου, αλλά έχεις χαθεί;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του προγράμματος εμφανώς απογοητευμένη.

Εξίσου αρνητικά ήταν τα σχόλια για τη Μαριαγάπη: «Είναι όλο λάθος Μαριαγάπη, όλο το υπόλοιπο είναι καλλιστεία» της είπε η Καγιά και όλοι συμφώνησαν ότι δεν μπορεί να πάρει τη δουλειά.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Απογοητευμένοι ήταν οι κριτές και στο στιγμιότυπο της Ξένιας, το οποίο όπως είπαν δεν ήταν καλό.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Εντελώς άλλο κλίμα επικράτησε στο πλατώ όταν εμφανίστηκε επί της οθόνης η εικόνα του Δημοσθένη: «Είναι συγκλονιστική η φωτογραφία σου» υπογράμμισε η Καγιά, ενώ ο Σκουλός αφού τον χαρακτήρισε κούκλο, επέλεξε να δώσει τα συγχαρητήρια στον coach Καράβα.

“Δεν έκανες καλά τη δουλειά σου” είπε η Καγιά βλέποντας τη φωτογραφία του Έντουαρντ, ενώ στον Εμιλιάνο ίσως για πρώτη φορά του “χρέωσαν” ότι δεν έβγαλε καλή λήψη.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

GNTM 3: Η δοκιμασία επιβράβευσης και η αμφισβήτηση της επιλογής του Καράβα χθες 24/11

Όλα ξεκίνησαν από τη δοκιμασία επιβράβευσης στη βίλα του GNTM 3. Ζενεβιέβ και Καράβας κάλεσαν τα μοντέλα αφού πρώτα πέρασαν το σώμα τους με ταλκ να βάλουν στολές από latex και να βγάλουν μία selfie μπροστά από το tablet.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Στη συνέχεια ο coach κλήθηκε να επιλέξει ποιος από όλους είχε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στους Ανδρέα, Εμιλιάνο, Έντουαρντ και Ηρακλή. Τελικά ο Γιώργος Καράβας έδωσε τη δουλειά στον Εμιλιάνο. Ανδρέας και Έντουαρντ αντέδρασαν με άκομψο τρόπο μπροστά στον coach τους, υποστηρίζοντας ότι τα πήγαν καλύτερα.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

«Δεν είναι μοντελική πόζα αυτή; Πλάκα μου κάνεις φίλε», είπε ο Έντουαρντ μπροστά στον Καράβα, ενώ backstage δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι πολύ καλό μοντέλο. Διάλεξε όμως μία φωτογραφία που δεν είναι μόδα. Πες ότι δεν γουστάρεις εμένα, πάρε τον Ανδρέα όμως». Ο Ανδρέας από την πλευρά του έδειξε και αυτός τη δυσφορία του, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να τον ακυρώνει ο coach, ενώ ο Δημοσθένης πρόσθεσε ότι ο coach έδειξε τη συμπάθειά του.

Ο Καράβας αντιλήφθηκε την ενόχληση του Ανδρέα. Μετά το τέλος της δοκιμασίας έσπευσε να του εξηγήσει το λόγο που επέλεξε τη φωτογραφία του Εμιλιάνο. «Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καράβας. Ο Ανδρέας, όπως έδειξαν και οι κάμερες, επέμενε από την πλευρά του πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

GNTM 3 καμία αποχώρηση χθες 24/11

Από την άλλη ο Εμιλιάνο έχοντας αντιληφθεί τη διαμάχη έκανε το εξής σχόλιο: «Αποδεχτείτε το και βουλώστε το. Μιλάς σε εμένα ρε φίλε. Σε εμένα που έχω αποδείξει ότι είμαι φαβορί για να κερδίσω το GNTM».

Το έπαθλο του Αιμιλιάνο και η φωτογράφιση με το Σκουλό

Η επιβράβευση για τον Εμιλιάνο ήταν μία επαγγελματική φωτογράφιση με το Δημήτρη Σκουλό. Ο Εμιλιάνο επέλεξε τη Μαριαγάπη, ενώ στη συνέχεια οι δύο τους έπρεπε να αποφασίσουν ποιον συμπαίκτη τους θα έχουν μαζί τους ως prop (κομπάρσο). Εκείνοι επέλεξαν τη Λία και τον Ηρακλή. Η εμπειρία όπως σχολίασαν τα παιδιά ήταν εξαιρετική, ενώ και ο γνωστός φωτογράφος αναφερόμενος στο σετ είπε ότι πέρασαν τέλεια και δούλεψαν σαν ομάδα.

Η δοκιμασία του GNTM 3 χθες 24/11 και η τρίπλα του Καράβα

Τα επίδοξα μοντέλα καταφθάνουν στο χώρο της φωτογράφισης. Θα πάρουν μέρος σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο. Το κόνσεπτ απαιτεί να φορούν πλήρη εξοπλισμό scuba diving. Θα κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα και θα ποζάρουν με δυναμισμό στον φακό του Πάνου Γεωργίου.

Ωστόσο, λίγο πριν μπουν στο σετ, ο Γιώργος Καράβας πήρε τον λόγο θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα. «Από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξαν να είμαι πρώτα φίλος σας και έπειτα ο coach σας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», είπε αρχικά.

Λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε στον Ανδρέα λέγοντάς του: «Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος».

Η απογοήτευση της Ζενεβιέβ και η αντίδραση των μοντέλων

Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της ήταν εμφανώς απογοητευμένη και τόνισε ότι τα νεαρά μοντέλα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τη δουλειά των πάντων. Γι’ αυτό και ομόφωνα αποφάσισαν στο συγκεκριμένο σετ οι διαγωνιζόμενοι να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή. Επιπλέον, όπως τους ενημέρωσαν θα επιλέξουν οι ίδιοι μεταξύ δέκα φωτογραφιών, αυτή που θα τους εκπροσωπήσει στο πλατώ. Παράλληλα κάλεσαν το Δημοσθένη να αποκαλύψει πού δίνει το disavantage. Εκείνος τους ενημέρωσε ότι θα το δώσει στην Ξένια.

Με ανοιχτό το στόμα τα μοντέλα του GNTM 3, άκουσαν τα δυσάρεστα. Ορισμένοι μάλιστα δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι “πληρώνουν” τη συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών τους. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον coach τονίζοντας πως δεν έχει να κάνει με προσωπικό ζήτημα και μπορεί να πει κάποιος κάτι πάνω στα νεύρα του. «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σας θίξω», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ