26.5 C
Athens
Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε χθες 8/12 – Ολα όσα είδαμε

Το μοντέλο που έκανε την καλύτερη πασαρέλα μέσα στο GNTM 3, είναι αυτό που αποχώρησε τελικά χθες 8/12, συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάζεται τώρα: GNTM 3: Ημιτελικός βγαλμένος από ταινία James Bond – Βίντεο

Το κακό προαίσθημα της Μαριαγάπης κατά τη διάρκεια της χθεσινής φωτογράφισης με το άλογο επιβεβαιώθηκε τελικά.

Η Βίκυ Καγιά διαπιστώνοντας το βαρύ κλίμα και την ψυχολογική πίεση της διαγωνιζόμενης απέφυγε να κάνει την καθιερωμένη διαδικασία, αναφέροντας αυτούς που συνεχίζουν στο παιχνίδι. Αφού «έδωσε τη δουλειά» στον Ανδρέα και διαπίστωσε ότι έχει λούσει κρύος ιδρώτας τον Αιμιλιάνο, κάλεσε απέναντί της μόνο τη Μαριαγάπη.

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε χθες 8/12 - Ολα όσα είδαμε “Είσαι ένα κορίτσι, πολύ ξεχωριστό και μοναδικό με πολύ δυνατό σώμα. Είσαι μία κούκλα. Δυστυχώς το άγχος σου σ’ έχει καταβάλει τόσο πολύ που τα υπερμοντέλα πίσω σου δυστυχώς είχανε καλύτερες λήψεις από εσένα. Παιδιά θα της δώσετε μια μεγάλη αγκαλιά, γιατί η Μαριαγάπη θα μας αφήσει”, είπε η Βίκυ Καγιά, αγκαλιάζοντάς την και αυτή με τη σειρά της. Έτσι η Μαριαγάπη, είναι το μοντέλο αυτό που αποχώρησε χθες 8/12 από το GNTM 3, ένα μόλις βήμα από την τελική πεντάδα.

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε χθες 8/12 - Ολα όσα είδαμε

GNTM 3: Η αντίδραση του Αιμιλιάνο για την αποχώρηση της Μαριαγάπης χθες 8/12

Εμφανώς στενοχωρημένος από την αποχώρησή της ήταν ο Εμιλιάνο, ο οποίος αγκαλιάζοντάς την σφιχτά της είπε: «Κάνω υπομονή. Εντάξει; Αυτή τη στιγμή φοβόμασταν όλοι. Εμείς δηλαδή, εμείς οι δύο», της ψιθύρισε παίρνοντάς την αγκαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα με τρεμάμενη φωνή δήλωσε on camera: «Το μόνο πράγμα που με παρηγορεί αυτή τη στιγμή είναι πως έχει μείνει λίγο ακόμα για τον τελικό. Αυτή τη φορά έχω πεισμώσει διπλά και δε θα φύγω από εδώ με άδεια χέρια». Από την πλευρά της η Μαριαγάπη γύρισε και του είπε: «Το καλό που σου θέλω είναι να φτάσεις στον τελικό και να κερδίσεις. Πολλές φορές είχα κάνει εικόνα στο μυαλό μου εμένα κι εκείνον στον τελικό. Εύχομαι να μην ακούσω πως την επόμενη εβδομάδα φεύγει εκείνος. Θα τρελαθώ».

GNTM 3: Η αντίδραση του Αιμιλιάνο για την αποχώρηση της Μαριαγάπης χθες 8/12

Κλάματα και αποχαιρετιστήριο φιλί σε βαρύ κλίμα έξω από το σπίτι του GNTM 3

Και ο αποχαιρετισμός όμως ανάμεσα στους δύο νέους που δεν κρύβουν τον έρωτά τους ήταν σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Μάλιστα, ο Εμιλιάνο έσπευσαν να χαρίσει στη Μαριαγάπη μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που είχε στον διαγωνισμό, καθώς όπως είπε έπαιξε ρόλο η ίδια στο να κερδίσει τη συγκεκριμένη δοκιμασία. Λίγο πριν αποχωρήσει η Μαριαγάπη, ο Εμιλιάνο της έδωσε ένα πολύ τρυφερό αποχαιρετιστήριο φιλί και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Κλάματα και αποχαιρετιστήριο φιλί σε βαρύ κλίμα έξω από το σπίτι του GNTM 3

Η ετυμηγορία των κριτών του GNTM 3 χθες 8/12

Πρώτος ενώπιον των κριτών βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλατώ ο Ηρακλής. Η Βίκυ Καγιά παρατήρησε ότι έχει πολύ δυνατό πρόσωπο παρά το γεγονός ότι στο στιγμιότυπο δεν έδειχνε τα κοσμήματα, που ήταν το ζητούμενο της φωτογράφισης. Ο Σκουλός σχολίασε ότι η φωτογραφία του είναι υπέροχη, ενώ η art director, αφού στάθηκε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τη φωτογραφία του, έκανε το εξής σχόλιο: “Ηρακλής σ’ αυτή τη φωτογράφιση λειτουργείς σαν μαγνήτης και θ’ αγόραζα ότι μου έδειχνες”.

Η ετυμηγορία των κριτών του GNTM 3 χθες 8/12 - Ηρακλής

Καγιά στην Παρασκευή: «Υπερυσγκλό η εικόνα σου»

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια των κριτών για τη λήψη της Παρασκευής. Η Καγιά χαρακτήρισε το βλέμμα της “ό,τι πιο ναρκισιστικό, ενώ ανέφερε ότι είναι το όνειρο του φωτογράφου: “Παρασκευή είσαι καρακουκλάρα, είναι υπερυσγκλό η εικόνα σου”, πρόσθεσε στη συνέχεια. Από την πλευρά του ο σχεδιαστής μόδας εξήγησε στην διαγωνιζόμενη ότι είναι σαν μία diva από το studio 54. Η Ζενεβιέβ συμφώνησε με τους συναδέλφους της, προσθέτοντας ότι αυτή η εικόνα χαρακτηρίζει τη γυναίκα του σήμερα.

Η ετυμηγορία των κριτών του GNTM 3 χθες 8/12 - Παρασκευή

Ενθουσιασμό όμως έδειξε η επιτροπή και στη λήψη του Έντουαρντ. Ο Σκουλός του είπε ότι βγαίνεις σαν ένας άλλος, Ντόριαν Γκρέι, ενώ η Καγιά διαφώνησε λέγοντας ότι είναι ο ορισμός του Ντόριαν. “Είσαι ότι πιο ναρκισιστικό έχω δει στη ζωή μου και μπορεί να πας και τελικό”, δήλωσε η παρουσιάστρια του GNTM 3.

Η ετυμηγορία των κριτών του GNTM 3 χθες 8/12 - Έντουαρτ

Ποιο μοντέλο του GNTM 3 είναι ο Δάντης του 2020, όπως είπε η Καγιά

Ωραία χαρακτήρισε τη λήψη του Εμιλιάνο η Ζενεβιέβ, ενώ ο Σκουλός επεσήμανε ότι οι εικόνες που φέρνει μπορούν να τυπωθούν σε ξένα περιοδικά. “Η εικόνα σου είναι φανταστική”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης. Στο ίδιο κλίμα και η Καγιά. Αν και στάθηκε στο γεγονός ότι κρύβει τα κοσμήματα με τη στάση του, χαρακτήρισε τη λήψη αριστουργηματική.

Ποιο μοντέλο του GNTM 3 είναι ο Δάντης του 2020, όπως είπε η Καγιά

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Ανδρέας, στον οποίο ο Σκουλός γύρισε και του είπε ότι τα έχει κάνει όλα τέλεια. Η Καγιά δήλωσε περήφανη για το αποτέλεσμα. “Είσαι ο Δάντης του 2020, εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής της εικόνας”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ποιο μοντέλο του GNTM 3 είναι ο Δάντης του 2020, όπως είπε η Καγιά

Τελευταία διαγωνιζόμενη ενώπιον των κριτών ήταν η Μαριαγάπη, η οποία αντιλαμβανόμενη την κακή της επίδοση δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα της. Η Καγιά έσπευσε να την αγκαλιάσει, λέγοντάς της ότι δεν είναι κακή η φωτογραφία της. Ο Μπράτης στάθηκε στο γεγονός ότι είναι μια πολύ πολύ όμορφη κοπέλα, που δεν έχει όμως  αυτοπεποίθηση. Η Μαριαγάπη είχε σωστό προαίσθημα την ώρα της δοκιμασίας, καθώς ήταν τελικά το μοντέλο αυτό που αποχώρησε από το GNTM 3 χθες 8/12.

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε χθες 8/12 - Ολα όσα είδαμε

GNTM 3: Φωτογράφιση με άλογο ως ρομαντικοί αριστοκράτες χθες 8/12

Το σετ της χθεσινής φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερο, καθώς τα έξι μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με δημιουργίες του Δημήτρη Πέτρου ως άλλοι ρομαντικοί αριστοκράτες μαζί μ’ ένα άλογο στο σαλόνι και στο μπάνιο. Όπως ανέφερε ο φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός το σετ αφορά μια high fashion καμπάνια με την πιο σουρεαλιστική παρέα.

GNTM 3: Φωτογράφιση με άλογο ως ρομαντικοί αριστοκράτες χθες 8/12Στο τέλος της δοκιμασίας η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συγχαρητήρια, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των συνθηκών. “Πάρτε το σα δώρο αυτό το σετ, ήσασταν καταπληκτικοί”, επεσήμανε η art director του GNTM 3. Σημειωτέον η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, Παρασκευή είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρία σετ. Το πρώτο ήθελε το μοντέλο να κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του, πίνοντας ουίσκι με το άλογο. Στο δεύτερο σετ ο διαγωνιζόμενος κάθεται στην τραπεζαρία, διαβάζει την εφημερίδα ταϊζοντας καρότα το άλογο. Το τρίτο challenge ήθελε το μοντέλο να βρίσκεται στο μπάνιο και να βγάζει selfie με το άλογο.

Επίσης, η Παρασκευή θα είχε το προνόμιο στο διάστημα των τεσσάρων λεπτών να φωτογραφηθεί σε δύο χρόνους, βλέποντας στη μέση του τετράλεπτου τις λήψεις της για τυχόν διορθώσεις. Το ίδιο προνόμιο είχε και ο Έντουαρντ, ως ο νικητής στη δοκιμασία επιβράβευσης.

Ανασφάλειες σε πρώτο πλάνο στη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3

Αντιμέτωπα με τις ανασφάλειές τους βρέθηκαν στη δοκιμασία επιβράβευσης τα μοντέλα του GNTM 3. Μαζί με τη life & business coach, Νάνσυ Μαλλέρου αφού αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τα αδύνατα σημεία τους, ήρθαν αντιμέτωπα με τις ανασφάλειες τους, τις αποδέχτηκαν και στη συνέχεια τις μετέτρεψαν σε δύναμη.

Ανασφάλειες σε πρώτο πλάνο στη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3

Χάρις στο προσθετικό μακιγιάζ πόζαραν φορώντας μαύρα σύνολα με ύφος πολύ σοβαρό. Στην περίπτωση του Ηρακλή τονίστηκε ο λαιμός, στη Μαριαγάπη το πηγούνι, στον Ανδρέα η μύτη, στον Εμιλιάνο τα ζυγωματικά και στην Παρασκευή τα μάτια. Νικητής της ξεχωριστής δοκιμασίας επιβράβευσης ήταν ο Έντουαρντ στον οποίο τόνισαν τις ρυτίδες στο μέτωπό του.

Ανασφάλειες σε πρώτο πλάνο στη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3

Δείτε επίσης:

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
52,085ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,121ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,819ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ