GNTM 3 Αυτό το μοντέλο αποχώρησε από τον ημιτελικό χθες 14 12

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε από τον ημιτελικό χθες 14/12

΄Χθες απολαύσαμε έναν ‘κινηματογραφικό’ ημιτελικό, με τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ως άλλοι James Bond, πράκτορες 007… Ποιο μοντέλο όμως αποχώρησε χθες, 14/12, από το GNTM 3 και δεν θα βρίσκεται στον τελικό;

Εκτός τελικού θα είναι ο Έντουαρντ, ο οποίος στον μεγάλο ημιτελικό χθες, 14/12, νικήθηκε στο αισθητικό κομμάτι της φωτογραφίας του από τον Ανδρέα και είναι το μοντέλο αυτό που έφυγε από το ριάλιτι μόδας.

Διαβάζεται τώρα: GNTM 3: Ποιος θα είναι ο νικητής του ριάλιτι μόδας;

Ο αποκαλούμενος και Τζέιμς Μποντ του διαγωνισμού, στο παρά πέντε του ημιτελικού άκουσε για τελευταία φορά το όνομά του από την Καγιά και έμεινε άφωνος. Ο μαχητής και μεγάλος κούκλος όπως τον χαρακτήρισε η Καγιά, αποχαιρετώντας τον και λέγοντάς του ότι τον περιμένουν πολλά έξω, δεν πίστευε ότι παρέμεινε τρεις μήνες στο παιχνίδι και δεν φτάνει στον τελικό.

“Δεν έχω πετύχει το βασικό μου στόχο. Είναι μια φάση που θα ξεπεράσω, ένα σοκ. Μετά θ’ αρχίσω να βλέπω όλα τα καλά που μου έχει προσφέρει ο διαγωνισμός. Σίγουρα πονάει. Προτιμώ όμως να έχω τα θετικά συναισθήματα και πιστεύω θα ζήσω μια άλλη φάση έξω”, ανέφερε το μοντέλο που αποχώρησε χθες, 14/12, από το GNTM 3, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε από τον ημιτελικό χθες 14/12

Με αυτά τα λόγια, ο Έντουαντ Στεργίου με καταγωγή από τη Ουκρανία αποχαιρέτησε το GNTM3. Στον αυριανό τελικό θα “μονομαχήσουν” τα τρία αγόρια, Ανδρέας, Αιμιλιάνο, Ηρακλής με τη μοναδική γυναίκα του τελικού, την Παρασκευή. Σημειωτέον, όπως ξεκαθαρίζει η Καγιά στο τρέιλερ αμέσως μετά την πρώτη δοκιμασία, θα υπάρξει μία αποχώρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι διεκδικητές του επάθλου στην τελική φάση του GNTM 3 θα είναι τρεις.

GNTM 3: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε από τον ημιτελικό χθες 14/12

Πώς χαρακτήρισε η Καγιά τα πέντε μοντέλα του GNTM 3

Νωρίτερα, μόλις η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε μπροστά στους διαγωνιζόμενους για να τους ενημερώσει σχετικά με την απόφαση των κριτών, τα μοντέλα διαπίστωσαν ότι δεν κρατούσε τις φωτογραφίες τους. Αφού δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη με την εξέλιξή τους αποκαλώντας τους “συναδέλφους” και “model materials” αποκάλυψε ότι είχε αποφασιστεί να μην δινόταν η καλύτερη φωτογραφία, καθώς όλες οι προσπάθειες ήταν εξαιρετικές. «Είστε οι καλύτεροι, ήσασταν καταπληκτικοί, όλοι πήρατε τη δουλειά. Υπήρχε μια σκέψη σήμερα να μη φύγει κανείς, όμως επειδή έχει γίνει ήδη μια φορά, σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε γιατί πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή παιδιά… Πρέπει να πάμε στον τελικό, να πέσουν αυτά τα κομφετί από το ταβάνι!», ανέφερε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Το σίγουρο κατά την Καγιά ήταν ότι κάποιος από τα μοντέλα δε θα προχωρήσει στον τελικό, χωρίς αυτό να σημαίνει και πολλά πράγματα γιατί “είναι και οι πέντε νικητές”. Ο πρώτος που πέρασε στον τελικό ήταν ο Αιμιλιάνο, ακολούθησε η Παρασκευή και ο Ηρακλής. Στη συνέχεια, η Καγιά κάλεσε στη σκηνή τον Έντουαρντ και τον Ανδρέα. Όπως είπε, αποφάσισαν να κρίνουν την εικόνα τους αισθητικά γιατί όλα τα υπόλοιπα όλα ήταν τέλεια. “Είστε μοντελάρες και κούκλοι, έχετε το μέλλον μπροστά σας αλλά στον τελικό θα βρεθεί ο Ανδρέας. Έντουαρντ λυπάμαι”, είπε η Βίκυ Καγιά.

Ο Έντουαρντ, λοιπόν, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε χθες, 14/12, από το GNTM 3, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

GNTM 3: Όσα έγιναν στο πλατώ χθες 14/12 – Τι είπαν οι κριτές

Πρώτος ενώπιον των κριτών βρέθηκε ο Αιμιλιάνο, για τον οποίο η Καγιά μίλησε με αποθεωτικά λόγια: «Η κίνηση σου είναι ονειρική, δεν υπάρχει η ομορφιά σου. Αυτή είναι η top στιγμή σου. Αιμιλιάνο η φωτογραφία σου άγγιξε την τελειότητα».

GNTM 3: Η φωτογράφηση του μοντέλου Αιμιλιάνου στον ημιτελικό χθες 14/12Η art director έκανε λόγο για άκρως επαγγελματική δουλειά: «Αιμιλιάνο είναι φαντασμαγορική η εικόνα σου, είσαι άψογο μοντέλο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Τα εύσημα έδωσε και ο Σκουλός, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο μοντέλο, ενώ ο Μπράτης σημείωσε ότι η λήψη του είναι από αφίσα ταινίας που δεν έχει γυριστεί.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Έντουαρντ, ο οποίος ενώπιον των κριτών δήλωσε ότι δεν τον εκπλήσσει η φωτογραφία του. Η Ζενεβιέβ τον χαρακτήρισε πανέμορφο άνδρα, απίστευτο επαγγελματία, υπερκατάσκοπο και κούκλο. Ο Σκουλός δήλωσε ότι ήταν σίγουρος για την εικόνα του, η Καγιά τον…έστειλε στα ουράνια αποκαλώντάς τον υπερκαλλονό και υπερμοντέλο, ενώ ο Μπράτης του είπε ότι η λήψη του θυμίζει κόμικ δράσης. Τελικά όμως ο Έντουαρτ ήταν το μοντέλο που αποχώρησε χθες 14/12 από το GNTM 3.

Στη φωτογραφία της Παρασκευής ο Σκουλός αναγνώρισε ότι είχε το πιο δύσκολο σετ. Η Καγιά χρησιμοποίησε και πάλι τη φράση «συγκλό all the way», ενώ η Ζενεβιέβ της απέδωσε τον τίτλο «θεά».

‘Υπερσυγκλό’ ήταν κατά την Καγιά η φωτογραφία του Ηρακλή. Ο Σκουλός επεσήμανε ότι είναι κούκλος, ενώ ο Μπράτης στάθηκε στην ιδιαίτερη ομορφιά του.

GNTM 3: Όσα έγιναν στο πλατώ χθες 14/12 - Τι είπαν οι κριτές

Ατσαλάκωτο και άψογο επαγγελματία χαρακτήρισε τον Ανδρέα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ ο Σκουλός υπογράμμισε ότι ήταν ο κομψός κατάσκοπος. Η παρουσιάστρια του σόου αφού τόνισε ότι το σετ ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές του, ανέφερε ότι της θύμισε το Σον Κόνερι στα νιάτα του. Για τον Μπράτη από την άλλη ο Ανδρέας σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν “ο Τζέιμς Μποντ”.

GNTM 3: Πώς χαρακτήρισε ο Καράβας τους διαγωνιζόμενους

Όταν ο Άγγελος Μπράτης εμφανίστηκε επί της οθόνης λέγοντας στους πέντε διαγωνιζόμενους ότι πρέπει να αποδείξουν ότι το όνομά τους είναι model, top model, όλοι μπήκαν αμέσως στο νόημα. “Τζέιμς Μποντ θα είναι”, απάντησαν με μια φωνή, αναμένοντας με αγωνία το σετ.

Και όντως, σύμφωνα με το κόνσεπτ δια χειρός Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ως υπερκατάσκοποι με αυστηρό λουκ, δίπλα σ’ ένα ελικόπτερο και πάνω σε μια μηχανή.

Ο coach, Γιώργος Καράβας, καλωσορίζοντάς τους στο σετ χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες συναδέλφους και επαγγελματίες. Ο Σκουλός από την πλευρά του, τους κάλεσε ν’ αποδείξουν γιατί είναι οι πέντε καλύτεροι.

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός του ημιτελικού όπου, όπως είδαμε, ο Έντουαρντ ήταν τελικά το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 3 χθες, 14/12.

Με ποιον εκνευρίστηκε στη φωτογράφιση η Παρασκευή

Η Παρασκευή ήταν φανερά αγχωμένη λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση και αυτό οφείλονταν στον πόνο που της προκαλούσαν στα πόδια τα τακούνια.  Μάλιστα το μοντέλο δεδομένου ότι δυσκολευόταν να τρέξει, προσπαθούσε ν’ ακούσει τη Ζενεβιέβ να της λέει ότι την καταλαβαίνει, ότι δυσκολεύεται επειδή τρέχει με τα… “δεκαπενταύγουστα”. Εννοούσε τα δεκαπεντάποντα τακούνια!

GNTM: Τα 5 μοντέλα του ημιτελικού πριν την αποχώρηση του ΈντουαρντΣτο τέλος της φωτογράφισής της, η Παρασκευή έδειξε προβληματισμένη και ο Ανδρέας έσπευσε να την ηρεμήσει προτείνοντάς της να μην αγχώνεται. Ο Έντι παρενέβη στο τετ-α-τετ τους λέγοντας προς τον Ανδρέα είναι ότι πολύ καθησυχαστικός. Τότε η Παρασκευή έριξε ένα βλέμμα στον Έντι και σχολίασε: «Και οι μ@κες έτσι κάνουν». Ο Έντουαρντ ξαφνιάστηκε και της συνέστησε να μιλά πιο όμορφα.

Νωρίτερα, η Παρασκευή είχε παραδεχθεί ότι την έχει δυσκολέψει το γεγονός ότι είναι η μόνη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Και αυτό σχολιάζεται διαρκώς από τα αγόρια που δεν θεωρούν ότι αξίζει να φτάσει τελικό και ότι εκείνη ήταν που έπρεπε να αποχωρήσει. Ένας από αυτούς είναι ο Αιμιλιάνο, ο οποίος δεν παραλείπει να λέει στις συνεντεύξεις του πως το κορίτσι αυτό δεν αξίζει να βρίσκεται στον ημιτελικό, πόσο μάλλον στον τελικό του GNTM 3. Στο ίδιο μουντ και ο Ηρακλής, ο οποίος θα προτιμούσε αγόρια στον τελικό, κάτι σαν “τιτανομαχία”.

Η Παρασκευή πάντως, επανειλημμένως  έχει δηλώσει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ γιατί έχει παλέψει για να είναι στο GNTM 3: «Οι δικοί μου πιστεύουν πάρα πολύ σε εμένα και θέλω να τους κάνω το χατίρι να με δουν στον τελικό», δήλωσε χθες στην κάμερα της εκπομπής.

Καράβας: “Μετά το παιχνίδι πάρτε τη βαλίτσα της και πάτε στο εξωτερικό”

Στο προτελευταίο επεισόδιο του φετινού GNTM 3 και οι συμμετέχοντες μαζί με τον coach, Γιώργο Καράβα, αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο έκαναν έναν απολογισμό της συμμετοχής-εμπειρίας στο ριάλιτι μόδας.

Αρχικά, ο Γιώργος Καράβας ρώτησε τα παιδιά τι θα θυμούνται από όλα όσα έζησαν στο σπίτι του GNTM3. Ο Ανδρέας ανέφερε ότι δεν θα ξεχάσει το σχόλιο του Μπράτη μετά τη γυμνή φωτογράφιση ότι είναι γεννημένος για μοντέλο. Ο Ηρακλής θυμήθηκε το φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό να μένει με το στόμα ανοιχτό από τη φωτογράφιση με τον γκέι γάμο. Ο Αιμιλιάνο στάθηκε στις τέσσερις λήψεις που πέτυχε στην υποβρύχια φωτογράφιση. Ενώ η Παρασκευή στην πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε, ποζάροντας γυμνή. Ο Έντουαρντ από την πλευρά του θυμήθηκε τη μοναδική του νίκη στο κόνσεπτ Beach fighters.

Το σπίτι του GNTM 3 με τα μοντέλα λίγο πριν τον ημιτελικό και την αποχώρησηΣε ότι αφορά τις αποχωρήσεις αλλά και τις δυσάρεστες στιγμές στο παιχνίδι ο Έντουαρντ αποκάλυψε ότι η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον ήταν η αποχώρηση του Δημοσθένη, ενώ και ο Αιμιλιάνο παραδέχθηκε ότι στενοχωρέθηκε όταν αποχαιρέτησε το Σήφη και τη Μαριαγάπη. Ο Ανδρέας απέφυγε ν’ αναφερθεί σε αποχωρήσεις αλλά στάθηκε στη παρεξήγηση με τον coach, που τον έκανε να αισθανθεί περίεργα.

Στη συνέχεια ο Καράβας τους ρώτησε τι θα κάνουν όταν βγουν από το GNTM 3. Η Παρασκευή εξομολογήθηκε ότι θα παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικών. Ο Ανδρέας απάντησε ότι αφού πρώτα βρεθεί με αγαπημένα του πρόσωπα θα ήθελε να συνδυάσει το μόντελινγκ με τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Τα μοντέλα έκαναν και αυτά ερωτήσεις στον Καράβα σχετικά με την καριέρα του και τις επιλογές του. Εκείνος δήλωσε ότι δεν του χαρίστηκε τίποτα και έχει κάνει λάθος επιλογές στη ζωή του. Στο τέλος, θέλοντας να τους δώσει μια συμβουλή υπογράμμισε ότι αν θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά, πρέπει μετά το παιχνίδι να πάρουν τη βαλίτσα τους και να πάνε στο εξωτερικό.

GΝΤΜ 3: Τί είπε ο Αιμιλιάνο για την Μαριαγάπη χθες 14/12

Ο Καράβας πάντως, δράττοντας της ευκαιρίας των ερωτήσεων, σε χαλαρή διάθεση ρώτησε τον Αιμιλιάνο αν ερωτεύτηκε τη Μαριαγάπη. Το νεαρό μοντέλο απάντησε ότι αν έχει ερωτευτεί μαζί της ή όχι είναι μια μεγάλη λέξη: “Είναι κάτι το οποίο θέλω να το δω κι έξω, να το τεστάρω έξω γιατί θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μπορώ να πω ότι εν μέρει ναι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αιμιλιάνο.

Ο coach τον συνεχάρη για την ειλικρίνειά του. «Μπράβο σου επειδή είσαι ειλικρινής πάνω από όλα, γιατί είναι ωραίο, είναι μεγάλο συναίσθημα αυτό που λες», σχολίασε ο coach.

Ο Έντουαρντ, λοιπόν, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε χθες, 14/12, από το GNTM 3. Αναμένουμε με αγωνία τον τελικό σήμερα!

Δείτε επίσης:

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.comAbout Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.
Copy link
Powered by Social Snap