Γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός στο στόχαστρο της ΕΡΤ

Γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός στο στόχαστρο της ΕΡΤ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com, πολύ γνωστός δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ΕΡΤ.

Στη δημόσια τηλεόραση κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες αναζητούν ένα δυνατό όνομα για την παρουσίαση μιας ενημερωτικής εκπομπής.

Σταύρος Θεοδωράκης: Παίζει δυνατά τo όνομα του στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, το όνομα του Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων και η ηγεσία της ΕΡΤ βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του γνωστού δημοσιογράφου στη δημόσια τηλεόραση και στην παρουσίαση μάλιστα μιας εκπομπής όπως οι «Πρωταγωνιστές». Η συγκεκριμένη εκπομπή για τους μη γνωρίζοντες ξεκίνησε στη ΝΕΤ το 2000 και εν συνεχεία το 2005 μετακινήθηκε στο Mega.

Σταύρος Θεοδωράκης: Παίζει δυνατά τo όνομα του στην ΕΡΤ

Με βάση τις ίδιες πηγές κάποιες συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων της ΕΡΤ και του Σταύρου Θεοδωράκη έχουν γίνει ωστόσο είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στη «Lifo» άφησε να φανεί ότι βλέπει θετικά την επιστροφή του στη τηλεόραση με τις απαραίτητα βέβαια προϋποθέσεις.

Ερωτηθείς στην ίδια συνέντευξη για την επιστροφή των «Πρωταγωνιστών» είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν βρεθεί κάποιος να χρηματοδοτήσει την παραγωγή τους, η ομάδα είναι έτοιμη. Μπαταρίες φορτίζουμε και ξεκινάμε τα γυρίσματα. Οι νέοι «Πρωταγωνιστές» δεν μπορεί να είναι απλώς remake των παλιών. Δεν είναι τηλεπαιχνίδι, να φρεσκάρουμε λίγο τα σκηνικά και να βγούμε. Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ και απαιτεί απόλυτη αφοσίωση. Εν καιρώ, λοιπόν».

Μένει να δούμε λοιπόν στη συνέχεια πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα και αν τελικά οι δύο πλευρές προχωρήσουν σε συμφωνία.

Σταύρος Θεοδωράκης: Παίζει δυνατά τo όνομα του στην ΕΡΤ

Σταύρος Θεοδωράκης και podcast

Προς το παρόν ο Σταύρος Θεοδωράκης ασχολείται με το podcast (pod.gr). Παρουσιάζει μέσα από ηχητικά ντοκιμαντέρ πρόσωπα που είναι στην επικαιρότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ανήσυχη παρέα του, αποκρυπτογραφούν τα γεγονότα της κάθε μέρας. Τα αληθινά και τα fake. Τρυφεροί με τους τρυφερούς, σκληροί με τους σκληρούς.

Σταύρος Θεοδωράκης: Παίζει δυνατά τo όνομα του στην ΕΡΤ

Στο εγχείρημα αυτό του Θεοδωράκη συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του πολιτισμού όπως ο Χρήστος Χωμενίδης, της υποκριτικής όπως η Μαρία Σολωμού, της τηλεόρασης όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά και της γαστρονομίας όπως ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.
Copy link