22.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό για το «42497»

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο, «42497», που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη στο Θέατρο Ήβη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για το «42497»

«Όταν έρθετε στην παράσταση, θα δείτε γιατί «42497», οπότε λέω να μην το αποκαλύψω. Δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό. Είναι ένας πενταψήφιος κωδικός. Όσον αφορά την υπόθεση, βρισκόμαστε κάτω από την γη. Ζωή πάνω στην γη δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατή η ζωή στην γη, μπορεί να βγει κάποιος για λίγα λεπτά ίσως μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχουν μικρές κοινωνίες κάτω από την γη όπου οι άνθρωποι εκεί ζουν απομονωμένοι, αποξενωμένοι.


Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και μόνο. Δεν υπάρχουν επαφές. Ακόμα όμως και σε αυτή την κοινωνία, η καρδιά του ανθρώπου, είναι ανθρώπινη και θέλει να νιώσει, θέλει να δεθεί, να ζήσει το μαζί. Είναι μια ιστορία που δεν είναι κωμωδία. Είναι κοινωνικό – δραματικό που είναι τοποθετημένο σε ένα κόσμο που δεν διαφέρει πολύ. Είναι ένα σκοτεινό έργο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας για το νέο του θεατρικό έργο, «42497».

Γιώργος Καπουτζίδης: Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό για το «42497»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο, όλη την συνέντευξή του, στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Χρήστος Γκόγκος
Χρήστος Γκόγκος
Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ