27.2 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Γάμος Μουζουράκη: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την κόντρα των εκπομπών

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολιάζει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ανάμεσα σε εκπομπές, για την κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη.

Για την τηλεθέαση…

γάμος Μουζουράκη

Η ιστορία απ’ ότι άκουσα, είναι μάλλον αστεία, αλλά ασφαλώς κουβαλάει και όλη τη σοβαροφάνεια πολλών τηλεοπτικών εκπομπών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν την τρίχα τριχιά, αγωνιζόμενοι για την τηλεθέαση ημών την επιούσιον – και λογικό είναι βέβαια-…

Η πλευρά Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν τον περασμένο Σάββατο απ’ ότι έμαθα παντρεύτηκε στην Αίγινα. Μάλιστα έμαθα, αν κατάλαβα, καλά πως ήταν ο πρώτος του γάμος πράγμα που με εντυπωσίασε γιατί έτσι καθώς όλες του οι σχέσεις μοιάζανε σαν γάμοι σε διάρκεια και ένταση, νόμιζα ότι είχε ξαναπεράσει από εκκλησίες ή δημαρχεία. Όπως και να ‘χει πάντως, κάποιους κάλεσε, κάποιους δεν κάλεσε, αλλά είχε μάλλον την ατυχή ιδέα να κάνει ένα βίντεο, όπου ο ίδιος έλεγε για τον γάμο, και απ’ ότι κατάλαβα από τη μια υποστήριζε πως δεν θα ήθελε κάμερες κλπ, αλλά από την άλλη έλεγε, ότι όποιος πάει από τους ανθρώπους των εκπομπών σίγουρα θα τον κεράσουν κάτι – φαντάζομαι θα του έδωσε και μια μπομπονιέρα-. Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, επειδή ο Μουζουράκης έχει χιούμορ, πιστεύω πως όλο αυτό ήταν χιούμορ καραμπινάτο μεν, αλλά και με μια εσάνς «πικρού σχολίου» ας πούμε, για όλα αυτά για τις κάμερες τους ρεπόρτερ που τρέχουν από εδώ και από εκεί και δεν μπορεί κάποιος να παντρευτεί ή να χωρίσει ήρεμος και μόνος.

Φαντάζομαι, λέω, ότι μπορεί να είναι χιούμορ με μια εσάνς «πικρού σχολίου» δεν είμαι σίγουρος, απλώς σκέφτομαι ότι ο Μουζουράκης είναι αρκετά έξυπνος και έχει χιούμορ και ξέρει ότι όποιος θέλει να κρατήσει τον γάμο, τα βαφτίσια, ή την κηδεία του -μπρρ μακριά από εμάς…- μπορεί θαυμάσια να το κάνει και να μην ανοίξει ρουθούνι. Αλλά όταν στέλνεις τέτοιο πράγμα στο ίντερνετ, είναι σαν να λες «και μην διανοηθεί κανείς να μην έρθει με την κάμερα του…»

Εκπομπές κάλυψαν τελικά το γεγονός και άλλοι πήγαν για τα backstage….. της κάλυψης

Το θέμα όμως είναι ότι -κάποιες- εκπομπές το πήραν πολύ προσωπικά και θύμωσαν και είπαν δεν θα πατήσουμε σε αυτόν τον γάμο, ούτε εμείς, ούτε οι κάμερες μας. Ανάμεσα τους το είπε και η εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, δηλαδή η Σίσσυ Χρηστίδου. Άλλες εκπομπές, είτε το μετάνιωσαν και έστειλαν ανθρώπους και κάμερες, κι άλλες εξαρχής είπαν ότι θα στείλουν, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε στην άρνησή της. Μετά όμως, έστειλε και μια κοπέλα και μια κάμερα και όταν οι άλλοι εκεί της είπαν αφού είπατε ότι δεν θα στέλνατε πώς και στείλατε, αυτοί απάντησαν ότι δεν θα τραβήξουμε τον γάμο, αλλά το backstage και αρχίσαν να τραβάνε τους ρεπόρτερ, τους κάμεραμαν και τους δημοσιογράφους που είχαν πάει εκεί για να καλύψουν τον γάμο. Μετά όμως είπαν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και κάμεραμαν, δεν μας ρωτήσατε αν θέλουμε να μας τραβήξετε την ώρα που κάνουμε την δουλειά μας και το κάνετε παράνομα κλπ κλπ.

γάμος Μουζουράκη - εκπομπή Σίσσυς Χρηστίδου

Μπούλινγκ στη δημοσιογράφο του «Χαμογέλα και πάλι»;

Μετά η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή της είπαν ότι οι άλλες εκπομπές και -ρεπόρτερ, κάμεραμαν, δημοσιογράφοι – έκαναν μπούλινγκ στην ρεπόρτερ που είχε στείλει αυτή – μην μάθουμε μια λέξη…, να την ξευτιλίσουμε πριν προλάβει να την αναλάβει ο Mπαμπινιώτης -, ενώ μου φαίνεται ότι στο OPEN Weekend βγάλανε επίσης μια κοπέλα από αυτήν την κατηγορία που λέγαμε «δημοσιογράφοι, κάμεραμαν, ρεπόρτερ», η οποία διέψευσε κατηγορηματικά την άλλη που είπε για το μπούλινγκ και είπε ότι δεν της έγινε μπούλινγκ.

Η υπερβολή σκεπάζει οποιαδήποτε ουσία και οποιοδήποτε δίκιο

Μέχρι τώρα ελπίζω να έχω καταλάβει ακριβώς ότι έγινε και να μην έχω κάνει λάθος όπως σας το μεταφέρω, αλλά είναι από αυτές τις ιστορίες που η τρίχα γίνεται τριχιά και η υπερβολή σκεπάζει οποιαδήποτε ουσία και οποιοδήποτε δίκιο. Διότι ας πούμε πως είπε και η Χρηστίδου ότι δεν θα στείλει και τελικά έστειλε, τόσο σοβαρό ήταν που αντέδρασαν οι υπόλοιποι; Ακύρωσε μονοπλευρώς την Συνθήκη των Σεβρών; Είχε πει και μετά ξε-είπε γιατί κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος. Και μετά γιατί αμύνθηκε λέγοντας βλακείες, του τύπου δεν πήγε για το γάμο αλλά για το backstage…; Τα backstage όταν είναι backstage αναλύουν  όλο το ρεπορτάζ και μπορεί να είναι πιο βασικά και από το ίδιο το γεγονός. Βέβαια όποιος πάει και τραβάει τους δημοσιογράφους που πάνε να τραβήξουν το γεγονός δεν κάνει backstage, κάνει… πονηριές … -εδώ δεν μπορώ να βάλω μια λέξη που χρειάζεται. Είναι ένα από τα παράγωγα της εθνικής μας βρισιάς- με άραγε πιο βαθύτερο στόχο και σκοπό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πιστέψεις ότι σηκώθηκε δημοσιογράφος και κάμεραμαν να πάνε στην Αίγινα για να τραβήξουν τους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν που θα κάλυπταν τον γάμο του Μουζουράκη. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ποιος ενδιαφερόταν να δει σε ρεπορτάζ δημοσιογράφους και κάμεραμαν να πηγαίνουν πάνω κάτω προσπαθώντας να τραβήξουν τον γάμο;…

Δεν μπορώ να δω σοβαρά μια τέτοια απάντηση, αλλά και η απάντηση των υπολοίπων «δημοσιογράφων, ρεπόρτερ, κάμεραμαν», ότι δηλαδή δεν τους ζήτησαν την άδεια για να τους κινηματογραφήσουν κλπ κλπ, όταν πολλοί σε αυτή την δουλειά κυνηγάνε να τραβήξουν ένα πλάνο έστω και κρυφά που θα τους φέρει τηλεθέαση; Στους άλλους πάμε και κρυφά για εμάς δεν επιτρέπουμε…;

Για να τελειώνουμε αυτό το ξεκαρδιστικό ευθυμογράφημα -και δεν εννοώ το κείμενο που γράφω, αλλά τα γεγονότα αυτά-, θέλω να πω πολύ απλά πως για μένα το πραγματικά σημαντικό είναι πως …για σκεφτείτε λίγο… αυτά τα παιδιά που πήγαν να καλύψουν το γεγονός ως ρεπόρτερ, τρέχουν για να ζήσουν αφενός ή για να ξεκινήσουν σε αυτήν την δουλειά. Σκέφτηκε καθόλου κάποιος από την εκπομπή της κυρίας Χρηστίδου ή η ρεπόρτερ και ο κάμεραμαν που είχαν πάει εκεί και μετά μιλούσαν για το μπούλινγκ πως οι άλλοι συνάδελφοί τους που ήταν εκεί είναι πραγματικά εύθραυστοι εργαζόμενοι που ανά πάσα στιγμή από μια στραβή μπορεί να βρεθούν στον δρόμο χωρίς αποζημίωση και κανείς να μην τους ξαναπαίρνει; Όλα αυτά από κάποιο λάθος ρεπορτάζ ή κάποια λάθος πλάνα που τους εκθέτουν σαν ανθρώπους αλλά και σαν εργαζόμενους. Γιατί αν δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι κάνανε στη συγκεκριμένη κοπέλα μπούλινγκ αυτοί προφανώς με άνωθεν εντολή θα μπορούσε να κάνει αν δεν την είχαν πάρει είδηση έγκλημα ή εγκλήματα στους υπόλοιπους και να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα..

Να ζήσεις Πάνο Μουζουράκη!!! Τα κατάφερες ο γάμος σου να γίνει το μεγάλο γεγονός, στείλε καμιά μπομπονιέρα…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, είναι δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και θεάτρου. Έχει γράψει μέχρι τώρα 20 βιβλία με θέμα την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, της νύχτας, του τραγουδιού και του μιούζικαλ και βιογραφικά βιβλία ανθρώπων του ελληνικού σινεμά. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες, περιοδικά, έχει κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, προσφάτως και στο διαδίκτυο. Έχει επιμεληθεί επανεκδόσεις παλαιού υλικού σε CD, για ανθρώπους όπως η Αλίκη Βιουγιουκλάκη, η Τζένη Βάνου, η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Σπάρτακος, το σύνολο του κινηματογραφικού έργου του Νίκου Μαμαγκάκη, ειδικό αφιέρωμα για την ιστορία του τραγουδιού στο ελληνικό σινεμά κ.α. Στην τηλεόραση έχει κάνει το πρώτο πρωινό του MEGA το Κοκτέιλ, εκπομπές με συνεντεύξεις, αφιερώματα, μονογραφίες, ήταν στην κριτική επιτροπή του «Να η ευκαιρία», σχολιαστής στις ειδήσεις του STAR και μία πολιτική εκπομπή με την Όλγα Τρέμη στο MEGA. Αυτό τον καιρό αρθρογραφεί βέβαια στο youfly.com και στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Κάνει καθημερινά εκπομπή στις 15:00 με 16:00 στον Αθήνα 9.84 με τίτλο «Αθήνα, με ακούς;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
61,862ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,418ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,543ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ