11.1 C
Athens
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Έξαψη: Ο Κωνσταντίνος Κάππας μας μιλά για όλα και δίνει Spoilers

Νέα στοιχεία από το χαρακτήρα που υποδύεται στην Έξαψη, θα δούμε σύντομα, όπως θα πει ο Κωνσταντίνος Κάππας (Μηνάς) στη συνέντευξή του στο Youfly.com. Ο Μηνάς της δραματικής σειράς του Mega αποκαλύπτει πως εξελίσσεται η σχέση του με τον αδελφό του, ποια ηρωίδα αγαπά, ενώ δίνει spoiler για τις συναντήσεις που επίκεινται με τη Βίκυ Βούλγαρη.

Μία νέα σελίδα θα γυρίσει σύντομα στη ζωή του ο διοικητής Μηνάς Φράγκος της δραματικής σειράς του Mega, που γράφει η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση. Όπως λέει στο youfly.com ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κάππας, η Έξαψη θα φέρει στο προσκήνιο ένα άλλο πρόσωπο του Μηνά. Παράλληλα, αποκαλύπτει τι θα καθορίσει τη σχέση του με τη Μαρίνα αλλά και ποια γυναίκα θα “εισβάλλει” στη ζωή του. Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Κάππας ξεκαθαρίζει αν τελικά η ‘Εξαψη θα συνεχιστεί και του χρόνου στο Mega. Όλες οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Ο Κ.Κάππας σε φωτογραφία στο αμάξι

Τι σας έκανε να πείτε ναι στην Έξαψη;

Καταρχάς το σενάριο. Μ’ άρεσε πολύ ο ρόλος μου, η επιλογή του σκηνοθέτη και οι προϋποθέσεις που γίνεται το σίριαλ. Και μετά όλοι οι συντελεστές που τυγχάνει να είναι και φίλοι. Ήταν αυτό που λέμε ιδανικές συνθήκες.

Έχετε πει όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις;

Έχω πει όχι παλαιότερα σε καθημερινά σίριαλ.

Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το πιο δυνατό στοιχείο στην Έξαψη;

Καταρχάς το σενάριο, η σκηνοθεσία, η φωτογραφία σε πολύ μεγάλο βαθμό και το μοντάζ. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι οι ηθοποιοί έρχονται διαβασμένοι και με προτάσεις. Όλοι φροντίζουμε να βγαίνουν ωραίες οι σκηνές.

Ο ρόλος του Μηνά και η σχέση του με τον αδελφό του

Μιλήστε μας για το Μηνά, τον αστυνομικό που υποδύεστε.

Είναι ένας τύπος που τον έχω συμπαθήσει και προσπαθώ να τον δικαιολογήσω και ως προς τη συμπεριφορά στον αδελφό του αλλά και γενικότερα. Είναι ένας  τοπικός παράγοντας, όπως πολλοί παράγοντες τέτοιοι υπάρχουν και λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Ο Μηνάς λειτουργεί για το συμφέρον του με σκοπό ν’ ανέβει πιο ψηλά, τηρώντας έναν κώδικα. Υπάρχει όμως και μια πλευρά του που δεν έχει βγει ακόμα. Θα βγει όμως στην πορεία. Και γι’ αυτό έχει και πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας ως Μηνάς στην Έξαψη

“Ο Μηνάς λειτουργεί για το συμφέρον του με σκοπό ν’ ανέβει πιο ψηλά, τηρώντας έναν κώδικα”

Υπάρχει κάτι που κρύβει επιμελώς ο ήρωας;

Τη μεγάλη αγάπη για τον αδελφό του που δεν φαίνεται μέχρι στιγμής και το πόσο φροντίζει για κάποια πράγματα. Επίσης και η ευαισθησία του είναι κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί.

Ανησυχείτε σε σχέση με τα καθήκοντά σας ως διοικητής; Ο Γιάννος θα παίξει κάποιο ρόλο ως προς αυτό;

Υπάρχει κάποια ανησυχία αλλά όλα καταφέρνω να τα διαχειριστώ. Αργότερα δεν ξέρω πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Η σχέση με τον αδελφό σας πώς διαμορφώνεται;

Ερχόμαστε πολύ κοντά, αρχίζω και τον στηρίζω αλλά διάφοροι άλλοι παράγοντες μας κάνουν ν’ απομακρυνθούμε. Γενικά η σχέση μας οδεύει προς το καλύτερο και σε αυτό που ήταν από μικρά παιδιά. Και αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο στο σενάριο.

Μηνάς και Κωστής σ' ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα

Η Ίριδα, η Μαρίνα και η Βίκυ στη ζωή του Μηνά

Ο Κωνσταντίνος Κάππας αναλύει τον ρόλο του ως Μηνάς, αλλά και το πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις του με την Μαρίνα και την Βίκυ, στη σειρά Έξαψη.

Πώς θα περιγράφατε την οικειότητα με την Ίριδα Αξιώτη;

Όντως υπάρχει μία σχέση πιο στενή αλλά εγώ σε αυτή την οικογένεια, μπαινοβγαίνω πολλά χρόνια και τους ξέρω όλους πολύ καλά. Υπάρχει όντως μια στενή σχέση αλλά μέχρι εκεί.

Απογοητευτήκατε από την εξέλιξη της σχέση σας με τη Μαρίνα; Την αγαπάτε;

Ναι, την αγαπάω και σαν ηθοποιό και σα Μαρίνα! Απ’ αυτήν εξαρτάται αν θ’ εξελιχθεί κάτι. Η Μαρίνα αγαπάει τον Κωστή και δεν ξέρω πώς θα στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Ο Μηνάς και η Μαρίνα σε δείπνο στην έξαψη

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε ότι έρχεστε κοντά με τη Βίκυ Βούλγαρη, μέσω μίας συνέντευξης. Τι ακριβώς θα συμβεί;

Απλώς ερχόμαστε κοντά, γίνεται πιο στενή η σχέση μας και γνωριζόμαστε καλύτερα. Αυτό μέχρι στιγμής. Πιο μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Απλά έχουμε μια μεγαλύτερη οικειότητα και αρχίζουμε και μιλάμε λίγο περισσότερο.

Θα δούμε το Μηνά να ερωτεύεται;

Αυτό δεν το ξέρω. Ο ρόλος όμως εξελίσσεται πάρα πολύ ωραία και σίγουρα δεν περιμένεις αυτές τις ανατροπές.

Πώς είναι τα γυρίσματα στο Ναύπλιο; Τι σας λέει ο κόσμος;

Ο κόσμος στο Ναύπλιο μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, μας αγαπάνε και όπου πάμε για γυρίσματα όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι Ναυπλιώτες που μας αποκάλυψαν ότι ανάλογες καταστάσεις –όπως παρουσιάζει το σενάριο της σειράς- γνωρίζουν όλοι ότι έχουν συμβεί στην πόλη τους.

Μέσω των social media δέχεστε μηνύματα; Τι σας λένε;

Πάρα πολλά μηνύματα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναλάβει τόσα πολλά. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι όπου και να πάω μου λένε για το σίριαλ.

Ο Μηνάς στη σειρά Έξαψη τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Κάππας

“Ο κόσμος στο Ναύπλιο μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, μας αγαπάνε και όπου πάμε για γυρίσματα όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές”

Τι λέει ο Κωνσταντίνος Κάππας για τα ριάλιτι

Θεωρείτε ότι η μυθοπλασία παίρνει το χώρο που της ανήκει τηλεοπτικά ή χάνει από τα ριάλιτι που τελευταία επανήλθαν και πάλι στις οθόνες μας;

Δεν μπορεί να μη χάνει από τα ριάλιτι, γιατί είναι πολύ εύπεπτα και κάνουν πολύ κακό.

Σας έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχετε σ’ ένα απ’ αυτά;

Δεν θα μπορούσα να πάω, παρότι μου έχει γίνει πρόταση. Δεν θα μπορούσα να πατήσω πάνω στα πτώματα για να προχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να φάω κάποιον για να πάω εγώ μπροστά. Δε λειτουργώ ποτέ έτσι.

Ωστόσο αρκετοί συνάδελφοί σας το τόλμησαν…

Ναι, γιατί πιστεύουν ότι θα είναι ο εαυτός τους. Ωστόσο υπάρχει μια παραγωγή που πιέζει για ίντριγκες. Μπαίνεις σ’ ένα παιχνίδι και γίνεσαι λίγο σα ζώο. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, δεν μ’ αρέσει καθόλου.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο ρόλο του Μηνά

Το μέλλον της σειράς “Έξαψη”, στο MEGA

Έχετε ενημερωθεί εάν η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Δεν το γνωρίζω 100%. Νομίζω θα παίζεται μέχρι μέσα Ιούνη αλλά δε νομίζω ότι θα συνεχιστεί. Δεν έχω κάποια αίσθηση ή πληροφόρηση.

Εσείς θα θέλατε να συνεχιστεί;

Ναι, εννοείται ότι θα ήθελα και με μεγάλη μου χαρά.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας για τη συνέχεια της σειράς

Θεατρικά σχέδια υπάρχουν;

Φέτος επρόκειτο να συμμετάσχω σε τρεις παραστάσεις: «Ο Θεός της σφαγής», «Ο άλλος» και «Οι ψευδαισθήσεις». Δεν ξέρω πώς θα ανοίξουμε και πώς θα είναι τα πράγματα στο θέατρο. Προσωπικά όλα θα εξαρτηθούν εάν θα κάνω τηλεόραση.

Ο ένας χρόνος του lockdown τι σας δίδαξε; Αναθεωρήσατε κάποιες καταστάσεις;

Βρήκα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου. Έκανα πράγματα που ήθελα αν και μου έκοψαν κάποια άλλα. Παρ’ όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν μου λείπει η κοινωνικοποίηση. Η ζυγαριά γέρνει προς το καλό σε μένα. Διάβασα πιο πολύ, ηρέμησα, είδα ταινίες. Μου λείπει βέβαια να βγω έξω, να δω τους φίλους μου. Ίσως βέβαια αν δεν είχα δουλειά τώρα μπορεί να τα είχα “παίξει” τελείως.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας σε μία αποκλειστική συνέντευξη για τον ρόλο του ως Μηνάς, στη σειρά Έξαψη, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
42,958ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,462ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,125ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ