Συγγνώμη επειδή μετέδωσε ότι ο βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα της ΕΡΤ πέθανε στη φωτιά στο Βελεστίνο, ζήτησε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Φρόσω Παύλου. Η κυρία Παύλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο ατόπημά της, το οποίο έγινε πάνω στην «πίεση του ρεπορτάζ», όπως ισχυρίστηκε.
Η ίδια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Τετάρτη είχε σημειώσει ότι τον κτηνοτρόφο «του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν».
Η συγγνώμη από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ
Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ προχώρησε σε διόρθωση και ζήτησε συγγνώμη από τον βοσκό που ανέφερε πως πέθανε, από τις φωτιές.
«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου.
Η ανάρτηση του κτηνοτρόφου
Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας σκωπτικά «για απανθρακωμένος καλός είμαι».
Πηγή: protothema.gr
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com