Ζέτα και Κωστής στο Έρωτας με Διαφορά πρώτο επεισόδιο

Έρωτας με Διαφορά: Πώς γνωρίζονται η Ζέτα και ο Κωστής;

Η νέα ρομαντική σειρά του STAR ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της. Η Ζέτα και ο Κωστής, κεντρικοί χαρακτήρες και πρωταγωνιστές της σειράς, γνωρίζονται από το πρώτο επεισόδιο, χτίζοντας μία μοναδική ιστορία αγάπης, υπενθυμίζοντας πως δεν υπάρχει Έρωτας με Διαφορά. Δείτε αναλυτικά πώς ξεκινάει το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Ο Κωστής τραγουδάει στην Ζέτα στο πρώτο επεισόδιο Έρωτας με Διαφορά

Ανατροπές στο πρώτο επεισόδιο – Ζέτα & Κωστής βιώνουν έναν Έρωτα με Διαφορά

Η Ζέτα ζει μόνη της τα τελευταία χρόνια, μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά της, με την βοήθεια της πεθεράς της. Είναι 39 ετών και εργάζεται σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, παρέα με την κολλητή της. Καθώς όλοι γύρω της την πιέζουν να γνωρίσει κάποιον για να πορευτεί μαζί του, η Ζέτα αρνείται. Όταν η αδερφή της η Ελβίρα της κλείνει ένα ραντεβού με ένα νέο άντρα, η Ζέτα έρχεται αντιμέτωπη με πολλά απρόσμενα γεγονότα.

Έρωτας με Διαφορά κολάζ ηθοποιών

Στα μισά του ραντεβού, η πρωταγωνίστρια κλειδώνεται στην τουαλέτα του μαγαζιού. Καθώς κανείς δεν ακούει τις φωνές της, αποφασίζει να πέσει από το παράθυρο, χτυπώντας το πόδι της. Για καλή της τύχη, εκεί βρίσκεται ο Κωστής, ο οποίος βλέπει το περιστατικό και τρέχει να την βοηθήσει. Η Ζέτα και ο Κωστής νιώθουν μία αμοιβαία έλξη, ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Έρωτας με Διαφορά.

Ο Κωστής, συνοδεύει την Ζέτα στα επείγοντα, οπού εκεί βρίσκουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Μιλούν για τη ζωή τους, για τα όνειρά τους, για τους στόχους τους. Περνούν παρέα ένα ονειρικό βράδυ, το οποίο μοιάζει βγαλμένο από ταινία. Ο Κωστής ζει με τον κολλητό του τον Άρη. Η Φαίη μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά και εργάζεται με την κολλητή της την Φαίη. Άνθρωποι τόσο απλοί και καθημερινοί, ταυτοχρόνως, όμως, μοναδικοί.

Έρωτας με Διαφορά Ζέτα και Κωστής στο πρώτο επεισόδιο

Όταν πλησιάζει η ώρα του αποχωρισμού, ο Κωστής ζητάει τον αριθμό της πρωταγωνίστριας, η Ζέτα, όμως, αρνείται, εστιάζοντας ήδη από το πρώτο επεισόδιο στο γεγονός πως υπάρχει ένας Έρωτας με Διαφορά…. ηλικίας! Φεύγοντας, η Ζέτα πιστεύει πως έζησε κάτι που θα το φυλάει σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Ο Κωστής, όμως, θυμάται το όνομα του ινστιτούτου ομορφιάς και την επόμενη μέρα την επισκέπτεται, για να της επιστρέψει το ξεχασμένο της γοβάκι.

Μία υπέροχη ρομαντική κομεντί, έρχεται σύντομα στο Star. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Δείτε επίσης:

Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!