24.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Έρωτας Φυγάς Spoiler – Ευγενία: «Μάρκο είμαι έγκυος»

H Ευγενία, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ανακοινώνει στον Μάρκο την εγκυμοσύνη της. Πως θα αντιδράσει εκείνος ακούγοντας την;

Έγκυος η Ευγενία – Σοκαρισμένος ο Μάρκος

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα έρθει όταν ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν πλέον να φύγουν μαζί για να ζήσουν τον έρωτας τους μακριά από όλους και από όλα. Η μέρα της φυγής τους φτάνει όμως μια ανακοίνωση της Ευγενίας ανατρέπει για ακόμα μια φορά τα πάντα. Η ίδια, λίγα λεπτά πριν ο Μάρκος την εγκαταλείψει οριστικά, του ανακοινώνει πως είναι έγκυος στο παιδί του.

Έρωτας Φυγάς - Η Ευγενία πετάει την βόμβα: «Μάρκο είμαι έγκυος»

Ο Μάρκος ακούγοντάς την παγώνει. Δεν ξέρει πως μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο και αποφασίζει να μείνει στο πλευρό της. Τα πάντα τινάζονται στον αέρα και η φυγή του με την Αλεξάνδρα δεν προχωράει. Μήπως το συγκεκριμένο παιδί θα «σώσει» τον γάμο του Μάρκου και της Ευγενίας, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς; Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Χρήστος Γκόγκος
Χρήστος Γκόγκος
Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
60,560ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,040ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,631ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ