Τηλεόραση

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αλλαγές στην εκπομπή και η Φλορίντα Πετρουτσέλι

09/07/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο OPEN Weekend για το MEGA Καλημέρα και για την αποχώρηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ έκανε τον απολογισμό της για την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε χθες, Παρασκευή 8 Ιουλίου, το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού την επόμενη σεζόν. Το MEGA Καλημέρα ήταν μία από τις πρωινές εκπομπές που ξεχώρισαν και κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πρώτα απ’ όλα η παρουσιάστρια δήλωσε για τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν μία πολύ δημιουργική χρονιά για εμάς. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, γιατί ζήσαμε και καταστάσεις και γεγονότα που ήταν παγκόσμια, πολύ σημαντικά εγχώρια. Δεν ήταν η χρονιά της ψυχαγωγίας και παρόλα αυτά καταφέραμε και νιώσαμε ότι ήμασταν πολύ αξιοπρεπείς κι ότι τελειώνουμε με θετικό πρόσιμο αυτή τη χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μεταξύ μας, πολύ χαρούμενοι και πολύ ικανοποιημένοι».

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε επίσης για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία δε θα βρίσκεται στο MEGA Καλημέρα από τη νέα σεζόν. «Θα γίνουν μοιραία αλλαγές στην εκπομπή, γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους – κι εάν θέλει να τους μοιραστεί θα το κάνει η ίδια, δε θα το πω εγώ για εκείνη – να μην είναι στην παρέα μας του χρόνου. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε και προβληματίστηκε πολύ μέχρι να πάρει την απόφαση, αλλά επειδή η Φλορίντα είναι δικός μου άνθρωπος και μπορώ να τη νιώσω και να την καταλάβω, εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την ευχαριστώ πολύ για τη χρονιά που μου χάρισε. Και κάποια στιγμή οι τηλεοπτικοί μας δρόμοι μπορεί να ξαναβρεθούν, γιατί οι δρόμοι της ζωής δεν χωρίζουν, με τη Φλορίντα είμαστε οικογένεια». 

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι έχουν γίνει δοκιμαστικά για το άτομο που θα διαδεχτεί τη Φλορίντα Πετρουσέλι και σύντομα θα μάθουμε ποιο πρόσωπο θα είναι. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Ο καθένας στην εκπομπή αφήνει τη σφραγίδα του και βάζει το προσωπικό του στίγμα. Και ο Κώστας κι ο Θανάσης και θεωρώ και το πρόσωπο που θα καθίσει στη θέση της Φλορίντας θα έχει και εκείνη ή εκείνος τα ίδια κριτήρια και θα αφήσει το πρόσωπο αυτό τη δική του υπογραφή με την παρουσία του στην εκπομπή. Σίγουρα έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά, αλλά τα υπόλοιπα εν καιρώ θα τα μάθετε, δε νομίζω ότι είναι κρυφό σε καμία περίπτωση. Πολύ σύντομα θα τα μάθετε».

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.