Δημοσκόπηση Τηλεόραση: Αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές

Δημοσκόπηση Τηλεόραση: Αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές

Το youfly.com πραγματοποιεί μια μεγάλη έρευνα – δημοσκόπηση για τις αγαπημένες σας φετινές ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές στη τηλεόραση.

Η δημοσκόπηση του Youfly για την τηλεόραση

Δημοσκόπηση Τηλεόραση: Αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές

Δημοσκόπηση – Ποιες είναι η αγαπημένες σας ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές στην Ελληνική τηλεόραση;

Η δημοσκόπηση αποτελείται από 8 ερωτήσεις και στόχος είναι ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα που θα αναδείξει τις αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές του τηλεοπτικού κοινού ανά ζώνη ψυχαγωγίας.

Οι ερωτήσεις αφορούν τις ψυχαγωγικές εκπομπές στην πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή και βραδινή τηλεοπτική ζώνη, καθώς και τις τηλεοπτικές σειρές. 

Η όγδοη και τελευταία ερώτηση, αφορά το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόσωπο.

Η δημοσκόπηση ξεκινάει σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17:00 το απόγευμα και λήγει Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 το βράδυ.

*Η σειρά που εμφανίζονται οι εκπομπές και οι σειρές σε όλες ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις, είναι εναλλασσόμενη από την Google και εντελώς τυχαία ανά χρήστη.

Ακολουθεί η δημοσκόπηση: 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Σας θυμίζουμε την δημοσκόπηση του YouFly.com για τα θεάματα 2020-2021.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!
Copy link