26.7 C
Athens
Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Δημήτρης Πλειώνης: Οι Άγριες Μέλισσες, το μέλλον του Άλκη και το θέατρο

Ο Δημήτρης Πλειώνης μιλά στο youfly.com για τον ρόλο του Άλκη Σαραντόπουλου στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αναφέρεται στη συνεργασία του με την Αμαλία Καβάλη και αποκαλύπτει τι θα συμβεί με τον Άλκη και την Ουρανία στη συνέχεια. Απολαύστε τον!

Πως είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας στις Άγριες Μέλισσες;

Eίναι μια πολύ όμορφη εμπειρία η συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες. Ομολογουμένως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της σημαντικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από την καλοκουρδισμένη αυτή ομάδα των Άγριων Μελισσών.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Πλειώνης αποκαλύπτει για τον Άλκη Σαραντόπουλο

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε περισσότερο στον ήρωα που υποδύεστε;

Σ’ αυτόν τον άνθρωπο, τον Άλκη Σαραντόπουλο, θαυμάζω την πίστη και την αγάπη που έχει για τη γυναίκα. Δεν λειτουργεί εγωιστικά. Σας θυμίζω κάποια στιγμή όταν η Ουρανία του έκοψε κάθε ελπίδα για να είναι μαζί αυτός συνέχισε να συνεργάζεται μαζί της και τη βοήθησε μάλιστα να ανοίξει τα φτερά της. Γιατί γι’ αυτόν πάνω απ’ όλα είναι η αγάπη.

«Είμαι κι εγώ λάτρης της ευγένειας όπως ο Άλκης Σαραντόπουλος»

Ως Δημήτρης Πλειώνης έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεστε;

Ναι πάντα υπάρχουν θέλω να πιστεύω κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι πως κι εγώ είμαι λάτρης της ευγένειας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ευγενείς με τους ανθρώπους. Κατά τα άλλα ο Άλκης Σαραντόπουλος είναι όπως έχουμε δει ένας μπον βιβέρ άνθρωπος που του αρέσει η καλή ζωή. Εμφανίζεται οργανωμένος και πιο στοχευμένος σ’ αυτά που θέλει να κάνει. Απεναντίας εγώ λειτουργώ πιο χύμα θα έλεγα, πιο χαλαρά…

Το μέλλον του Άλκη και η σχέση του με την Ουρανία

Τι να περιμένουμε από τον ήρωα που υποδύεστε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Άλκης Σαραντόπουλος θα περάσει ακόμη πιο δύσκολες στιγμές μιας δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεργαστεί με το καθεστώς, το οποίο και τον βάζει στο στόχαστρο προκαλώντας του πολλά προβλήματα στα επαγγελματικά του.

«Ο Σαραντόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την Ουρανία»

Πως θα εξελιχθεί η σχέση του Άλκη Σαραντόπουλου με  την Ουρανία;

Θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις ως προς τη σχέση τους. Όπως είδαμε κάτι φαίνεται να έχει ξεκινήσει. Για τον Σαραντόπουλο δεν είναι κάτι επιπόλαιο η Ουρανία. Είναι γι’ αυτόν η μούσα του. Είναι έτοιμος να ρισκάρει τα πάντα γι’ αυτή τη γυναίκα. Είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη σχέση. Ο Σαραντόπουλος, όμως, επιμένει και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι’ αυτή τη γυναίκα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Πλειώνης αποκαλύπτει για τον Άλκη Σαραντόπουλο

Μία βόλτα στα γυρίσματα της σειράς

Από τα γυρίσματα τι είναι αυτό που θα θυμάστε πιο έντονα;

Δε θα ξεχάσω το πόσο θερμά με υποδέχτηκε στο πρώτο γύρισμα η Ελένη Καρακάση, η οποία εμφανίστηκε με γλυκά κι εκπέμποντας μια πολύ θετική ενέργεια μ’ έκανε να νιώσω σα να ήμουν μαζί τους πολύ καιρό.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στη σειρά;

Σε σχέση πάντα με το ρόλο μου θεωρώ ότι η πιο συγκινητική στιγμή ήταν αυτή με το πρώτο φιλί Ουρανίας – Άλκη. Ήταν μια στιγμή και μια σκηνή που τη περιμέναμε και συζητούσαμε για το πώς θα γίνει, πως θα γυριστεί. Δεν είναι κάτι εύκολο και τόσο απλό όταν δύο ηθοποιοί έρχονται κοντά για να κάνουνε μια τέτοια σκηνή.

Υπήρξαν δυσκολίες στα γυρίσματα;

Οι όποιες δυσκολίες έχουν να κάνουν με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνουμε λόγω του γνωστού θέματος του κορωνοιού. Είναι οι συνθήκες τέτοιες που πρέπει να έχουμε το νου μας στις κινήσεις μας, να φοράμε τις μάσκες μας και γενικά πρέπει να προσέχουμε πολύ.

Η συνεργασία σας με την συμπρωταγωνίστριά σας, Αμαλία Καβάλη πώς είναι; Δέσατε, υπήρχε χημεία;

Η Αμαλία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Τολμώ να πω πως δέσαμε από τη πρώτη στιγμή. Υπάρχει μια εξαιρετική χημεία μεταξύ μας και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί της.

Ο Δημήτρης Πλειώνης και η Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες

Η αγάπη του κόσμου

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που αγαπάτε;

Η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου και ως κομμάτι της δουλειάς μου το αγαπώ και προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι πιο επιλεκτικός και όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής γίνεται.

Στο δρόμο ο κόσμος σας αναγνωρίζει λόγω της σειράς;

Κοιτάξτε επειδή κατά το παρελθόν συμμετείχα και σε δύο άλλες επιτυχημένες σειρές όπως ήταν τα “Εγκλήματα” και οι “Singles” είμαι εξοικειωμένος κατά κάποιοι τρόπο θα έλεγα με το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Βέβαια και τώρα που συμμετέχω σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά όπως είναι οι “Άγριες Μέλισσες” οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολύ χαρακτηριστικές. Με αποκαλούν Σαραντόπουλο…

«Ο κόσμος στο δρόμο με ρωτά συνεχώς για τις εξελίξεις της σειράς»

Σας ρωτάνε να τους πείτε για τη συνέχεια της σειράς;

Φυσικά όλοι σχεδόν ζητάνε να μάθουν τις εξελίξεις της σειράς. Βέβαια δεν συνηθίζω ποτέ να λέω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Άλλοι πάλι με παροτρύνουν να προσέχω πολύ την Ουρανία την οποία και υπεραγαπούν. Δεν θέλουν με τίποτα να πληγωθεί η Ουρανία.

Το θέατρο

Θεατρικά σκηνοθετείτε και παίζεται στο έργο «Nα σου πω μια ιστορία». Μιλήστε μας για τη παράσταση αυτή…

Πρόκειται για μια διασκευή ενός βιβλίου του Χόρχε Μπουκάι. Το πρώτο καιρό δίναμε τις παραστάσεις μας στο «Studio Μαυρομιχάλη» αλλά τελικά ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τον κόσμο που έρχονταν να μας δεί. Έτσι αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τη παράσταση μας σε ένα μεγαλύτερο χώρο, στο Θέατρο Bios όπου η επιτυχία συνεχίζεται και ομολογώ ότι είμαι συγκινημένος γιατί είμαστε συνεχώς sold out.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του έργου αυτή έχει να κάνει με ένα άτομο που πάει για πρώτη φορά σε ένα ψυχοθεραπευτή ο οποίος είναι λίγο ιδιαίτερος. Αντί να του πει τι να κάνει, του λέει πάντα και μια ιστορία η οποία έχει αντίκρισμα πάνω στο σύμπτωμα που φέρει ο θεραπευόμενος. Είναι έτσι φτιαγμένη σκηνοθετικά η παράσταση ώστε οι θεατές να γίνονται μέρος αυτής της ψυχοθεραπείας. Είναι μια προσπάθεια για την αυτογνωσία. Να αναγνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας».

Παράλληλα ασχολείστε και με το παιδικό θέατρο…

Ναι έχουμε δημιουργήσει την ομάδα “To Tόπι” η οποία ως επί  το πλείστον κάνει παραστάσεις για παιδιά. Το Τόπι διανύει φέτος τον 9ο χρόνο ζωής του. Την περίοδο των γιορτών που μας πέρασαν ανεβάσαμε με ιδιαίτερη επιτυχία τον «Καρυοθραύστη» και συνεχίζουμε πλέον με το έργο «Να σου πω παραμύθια για να σπάτε κέφι», σε κείμενα του Τζιάνι Ροντάρι, δίνοντας παραστάσεις πλέον μόνο για σχολεία, λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Ήταν ο Δημήτρης Πλειώνης, ή αλλιώς ο Άλκης Σαραντόπουλος, από τις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
52,595ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,130ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,809ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ