27.8 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Περίληψη και φωτογραφίες επεισόδια 151-155

Έρχονται τα νέα επεισόδια (151-155) της κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» καθημερινά στην ΕΡΤ1 στις 20:00 και τα γεγονότα «τρέχουν» με καταιγιστικό ρυθμό και οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Η Κατερίνα συναντά τυχαία στο χωριό έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, ο οποίος της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο. Στο μεταξύ, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα. Και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και εκείνη τον Μένιο. Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή. Και η Κατερίνα βρίσκεται, για άλλη μια φορά, σε δύσκολη θέση.

Ποιος είναι ο Πλάτανος;

Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό… Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας…

Η Κατερίνα συναντά έναν παλιό της έρωτα στο επεισόδιο 151

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Χρανιώτης - επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει τρόπο να κρατήσει την Κατερίνα στον Πλάτανο, ώστε να μη φύγει μαζί της ο Παναγής. Όμως, η Κατερίνα συναντά τυχαία έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα. Που της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που είχε μικρή και δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο.

Η Φωτεινή από κακή συνεννόηση καταλήγει στο σπίτι της Μυρτώς, όπου αντιλαμβάνεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Ο Ηλίας έχει τις αντιρρήσεις του για τον Νικόλα, τον νέο φιλοξενούμενο στο σπίτι τους. Ενώ η Καλλιόπη είναι ξετρελαμένη μαζί του, κάτι που δυσαρεστεί τον Χαραλάμπη.

Το διαζύγιο του παπά, η κόντρα με την Αγγέλα και οι ασφάλειες της Κικής φορτίζουν την ατμόσφαιρα.

Χαλκιάς, Μπουρδούμης σε πλάνο από τα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Παναγής θα βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή στο επεισόδιο 152

σκηνή από τα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Ηλίας αρνείται να φιλοξενήσει τον Νικόλα. Γεγονός που κάνει έξαλλη την Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να βγει μαζί του μια βόλτα στο χωριό. Εκεί τους βλέπει η Βαρβάρα. Η οποία προτείνει για λύση να μείνει σ’ ένα δωμάτιο της Μάρμως.

Ο Ηλίας συλλαμβάνει την τέλεια ιδέα για το θέμα με τη δασική περιοχή που ανήκει στο Φωτεινό, απαιτείται όμως και μια… ιδιαίτερη συμμετοχή του παπά. Ενώ ο Νικόλας συνεχίζει την πίεση στην Κατερίνα.

Ο Παναγής το αντιλαμβάνεται και μπαίνει σε σκέψεις. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει την Κατερίνα. Και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, γιατί θα βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή…

Βλαβιανού και Χρανιώτης από τα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Μια έκπληξη περιμένει τον Τζίμη στο επεισόδιο 153

Πηνελόπη Πλάκα και Χρανιώτης

Όσο ο Νικόλας λέει στην Κατερίνα πόσο χρήσιμη θα είναι στο νέο του εγχείρημα, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο.

Ο Σίμος, όμως, του ετοιμάζει μια μεγάλη… έκπληξη για να τον τιμωρήσει. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και η Μυρτώ τον Μένιο.

Ο Στάθης με τη Φωτεινή αποφασίζουν να πάνε στη Μυρτώ και να δουν γιατί φέρεται παράξενα. Ενώ ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ και στον Χαραλάμπη την αλήθεια για τις νάρκες και γίνονται έξαλλοι.

Θα μάθει ο Στάθης και η Φωτεινή για τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει στο δάσος; Τι θα μάθει η Βαρβάρα για τον Ντίμη και θα τη ρίξει στα τάρταρα; Θα μάθει ο Μένιος για τον Βαγγέλα;

Μπουρδούμης στο ρόλο του παππά σε σειρα της ΕΡΤ1

Η Αγγέλα δημοσιεύει το βίντεο στο επεισόδιο 154

σκηνή από τα νέα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Νικόλας γίνεται κόκκινο πανί για τον Παναγή. Και η Κατερίνα είναι και πάλι σε δύσκολη θέση. Ο Ηλίας δεν βλέπει με καλό μάτι την παρουσία του Νικόλα και τη δημιουργία δομής προσφύγων. Η Αγγέλα πραγματοποιεί την απειλή της, δημοσιεύει το βίντεο. Και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον παπά και στην Κική.

Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί να επέμβει και πάλι στα προσωπικά του Παναγή και να μάθει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την Κατερίνα και επέστρεψε στο σπίτι.

Η Καλλιόπη κάνει το τραπέζι στον Χαραλάμπη και στον Κανέλλο και τρώνε για πρώτη φορά σαν οικογένεια. Η Μυρτώ επιστέφει στον Πλάτανο και επισκέπτεται τη Μάρμω, με σκοπό να την ταράξει.

σκηνή από τα νέα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Αποκαλύψεις έρχονται στο επεισόδιο 155

πλάνο από τα νέα σκηνή από τα νέα επεισόδια 151-155 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Μυρτώ έχει φτάσει στο χωριό και περνάει από ανάκριση τη Μάρμω, για να μάθει για τον Βαγγέλα. Έχει σπάσει τα νεύρα της Μάρμως, που είναι έτοιμη να τη δείρει με τη μαγκούρα. Η Τούλα έχει μάθει για τον Ντίμη και δεν ξέρει πώς να το πει στη μάνα της. Η Κατερίνα μαθαίνει για τον καβγά Νικόλα και Παναγή, ενώ η Μάρμω υποπτεύεται τη Μυρτώ και τρέχει να το πει στον Μένιο.

Η Κατερίνα δεν μπορεί ν’ αποφασίσει σε ποιον να πάει να μιλήσει πρώτα, στον Νικόλα ή στον Παναγή. Eνώ η Φιλιώ μαθαίνει για την άφιξη του Νικόλα και τι συνέβη με τον γιο της. Ο Νικόλας πάει σε συμβούλιο με τον Ηλία, τον παπά και την Κική, ο Ηλίας όμως είναι αντίθετος με τη δομή κι έρχεται σε κόντρα με τους υπόλοιπους.

Τι θα πει η Μυρτώ στον Τζώρτζη, που θα την ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλα; Τι θα κάνει ο Ηλίας, όταν μαθαίνει για τις νάρκες του Μένιου; Τι έκπληξη έχει ετοιμάσει στον Μένιο η Μυρτώ;

Δήμητρα Στογιάννη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δείτε καθημερινά στις 20:00 τα νέα επεισόδια (151-155) της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 .

Η σειρά μεταδίδεται καθημερινά, σε επανάληψη, στις 14:00.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Δείτε επίσης:

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Twitter. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στον λογαριασμό του Instagram μας.

Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
50,095ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,869ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,074ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ