Youfly e-radio
Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

Big Brother: Σοκ για τους παίκτες – Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

Σαν βόμβα «έπεσε» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother» η ανακοίνωση από πλευράς παραγωγής για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα και τον Κορονοϊό προκαλώντας σοκ στους παίκτες.

Όπως τους είπε η φωνή του Μεγάλου Αδελφού υπό τη σχετική μουσική υπόκρουση τα συνολικά κρούσματα όταν μπήκαν στο παιχνίδι στις 29 Αυγούστου ήταν λιγότερα από 10.000, ενώ είχαν καταγραφεί 260 θάνατοι.

Στη συνέχεια οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 27.334. Όλοι πάγωσαν, κάποιοι δάκρυσαν, ενώ άλλοι περίμεναν ν’ ακούσουν με αγωνία νέα για τους δικούς τους ανθρώπους. “Όχι ρε φίλε, τι λες, τόσο πολλά, απίστευτο”, σχολίασαν οι περισσότεροι. “Συγκεκριμένα” είπε ο “Μεγάλος αδελφός” “υπάρχουν 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ έχουμε πάνω από 500 θανάτους. Επίσης, τους ανακοίνωσε ότι είναι εξαιρετική κρίσιμη η κατάσταση σε όλη τη χώρα, ενώ σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά και η Κοζάνη.

Ωστόσο, ο Big Brother τους διαβεβαίωσε ότι έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές τους και είναι όλοι καλά.

Big Brother: Με δάκρυα στα μάτια ο αντιδήμαρχος

Ο Μεγάλος Αδελφός απευθύνθηκε προς έκπληξη των υπόλοιπων παικτών στο Χρήστο Μακρίδη. Αφού του αποκάλυψε ότι ότι η οικογένειά του βρίσκεται σε τοπικό lockdown, του ανακοίνωσε ότι γι’ αυτό το λόγο ο Big Brother του επιτρέπει μία σύντομη βιντεοκλίση με τη γυναίκα του.Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο χαιρέτησε τη γυναίκα του, με δάκρυα στα μάτια. Εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι είναι όλοι καλά. Του εξήγησε ότι δεν δουλεύει από τα τέλη Σεπτέμβρη, με το σύζυγό της να της λέει ότι αν τον χρειάζεται θα βγει. Αφού έλαβε αρνητική απάντηση, εκείνος ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα. Η Δώρα, όπως λέγεται η σύζυγός του, τού τόνισε να μη φοβάται τίποτα και του ευχήθηκε να είναι γερός και δυνατός.

Big Brother - Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

Στη συνέχεια και αμέσως μετά το τηλεφώνημα, ο Big brother τον ρώτησε πώς αισθάνεται. “Θέλεις να σου πω. Θέλω να πηδήξω από το φράχτη και να φύγω. Όταν βλέπω την κόρη μου, τη Ραφαηλία σταματάνε τα πάντα στο μυαλό μου. Αν μπορέσω να δώσω λίγη από την αγάπη που πήρα εγώ θα είναι θεού δώρο. Ευχαριστώ το θεό που έφερε στη ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο, τη γυναίκα μου”, είπε και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκατοίκους του.

Ανήσυχες Άννα-Μαρία και Χριστίνα για Κορονοϊό

Την ανησυχία της για την όλη κατάσταση εξέφρασαν ακόμη με δάκρυα στα μάτια η Άννα-Μαρία αλλά και η Χριστίνα.

Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊόΚαι οι δύο παίκτριες του Big Brother ανησυχούν, καθώς έχουν στο συγγενικό τους περιβάλλον άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

Το Σοκ για τους παίκτες του Big Brother ήταν μεγάλο λοιπόν μετά τα νέα από την παραγωγή για τον Κορονοϊό και την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Big Brother: Σοκ για τους παίκτες-Δεν πίστευαν τα νέα για τον κορονοϊό

 

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.
Copy link