19.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Big Brother: Η νικήτρια του ριάλιτι για το 2020

Ο τελικός του Big Brother πραγματοποιήθηκε με το live της Παρασκευής 18/12, όπου ανακοινώθηκε η μεγάλη νικήτρια για το ριάλιτι του 2020, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η παίκτρια έζησε 112 ημέρες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και διεκδίκησε, μέχρι και την τελευταία στιγμή, το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Άννα Μαρία νικήτρια big brother 2020 ριάλιτι

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Ίσως, ήταν η παίκτρια που σχολιάστηκε περισσότερο, από όλους τους παίκτες των ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Η Άννα Μαρία είναι 36 ετών και κατάγεται από την Κρήτη. Η παίκτρια ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε πολλούς καυγάδες και εντάσεις που σημειώθηκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Είναι γεγονός πως κατάφερε να τσακωθεί με όλους τους διαγωνιζόμενους, μέσα σε τρεις μήνες.

Η Άννα Μαρία έκανε αισθητή την παρουσία της, από την πρώτη μέρα που μπήκε στο σπίτι. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν αρκετά να την καταλάβουν, ενώ πολλοί δήλωσαν με την αποχώρησή τους, πως η Άννα Μαρία είναι για αυτούς ένας άλυτος γρίφος.

Η παρουσίαση της παίκτριας:

Οι τηλεθεατές την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, το Twitter την αποθέωσε, ενώ τα Social Media της παίκτριας πήραν φωτιά από followers και μηνύματα. Η παρουσία της στο σπίτι ήταν μοναδική, χαρίζοντας γέλιο στο κοινό που την παρακολουθούσε. Η φλυαρία της, τα καπέλα της, η μανία της με την καθαριότητα και αλλά και οι πολλαπλές παρατηρήσεις της έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο ριάλιτι του 2020.

Οι στιγμές από τη νικήτρια στο σπίτι του Big Brother 2020

Η Άννα Μαρία είχε έντονη παρουσία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Οι κόντρες της ήταν από τις μεγαλύτερες που σημειώθηκαν στο ριάλιτι, ενώ οι φιλίες της άλλαζαν διαρκώς. Στην αρχή, η παίκτρια είχε έρθει κοντά με τη Ραΐσα, με την οποία τσακώθηκε έντονα. Ένας καυγάς, που θα μείνει στην ιστορία του Big Brother για το 2020, καθώς κατηγορήθηκε για βία.

Αργότερα, είδαμε τη νικήτρια του Big Brother 2020 κολλητή με τη Ραμόνα, η οποία την “πρόδωσε”. Οι στιγμές που η Άννα Μαρία απομονώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες ήταν πολλές. Μάλιστα, απέφευγε να κοιμάται μαζί τους, μετακομίζοντας στο σαλόνι, με μοναδικό της κρεβάτι ένα στρώμα. Η παίκτρια είχε έρθει κοντά και με τους δίδυμους, ενώ είχε αναπτύξει και μια ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Άννα Μαρία νικήτρια big brother 2020 ριάλιτι - αγκαλιά με Πυργίδη

Οι εντάσεις της ξεκίνησαν ήδη από τις πρώτες ημέρες, όταν με τη Σοφία Δανέζη κατάλαβαν πως δεν ταιριάζουν. Οι φασαρίες που σημειώνονταν στο σπίτι, κρατούσαν σε εγρήγορση το κοινό, το οποίο παρακολουθούσε το πόσο εύκολο είναι φορτιστεί ένας άνθρωπος ψυχολογικά, όταν είναι εσώκλειστος για αρκετό καιρό σε έναν χώρο με πολλά και διαφορετικά άτομα.

Κάποιοι παίκτες προσπάθησαν να την πλησιάσουν, ενώ άλλοι την απομάκρυναν τελείως, χαρακτηρίζοντάς την τοξική. Η Άννα Μαρία προσπάθησε να σταθεί δίπλα σε όλους, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί, μάλιστα, για διπροσωπία. Η ίδια εξέφραζε ανοιχτά τη γνώμη της, ενώ εναντιώθηκε ακόμη και στα άτομα που αγαπούσε, με σκοπό να υπερασπιστεί το δίκιο.

Άννα Μαρία νικήτρια big brother 2020 ριάλιτι

Η Άννα Μαρία έκλαιγε, φώναζε, μαχόταν για το άδικο και κάθε Παρασκευή στα live ευχαριστούσε με μοναδικό τρόπο τους τηλεθεατές που την ψήφιζαν, χαρίζοντας συγκίνηση και χαμόγελα. Βέβαια, αρκετοί ήταν κι αυτοί που την αμφισβήτησαν, συμφωνώντας με αρκετούς παίκτες που την χαρακτήρισαν υποκρίτρια.

Η νικήτρια του Big Brother για το 2020 χάρισε ιδιαίτερες στιγμές στην ιστορία του ριάλιτι που θα μείνουν αξέχαστες. Μάλιστα, η σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη, συζητήθηκε αρκετά, δυστυχώς όμως δεν κατέληξε σε κάτι πιο έντονο. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα μοναδικό δίδυμο, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Γιατί συζητήθηκε τόσο πολύ η νικήτρια του Big Brother 2020;

Η Άννα Μαρία είχε περίεργα ξεσπάσματα, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στα live. Ήταν κάθε φορά υποψήφια προς αποχώρηση, γεγονός που αποδεικνύει πως οι παίκτες του σπιτιού δεν άντεχαν τη συμβίωση μαζί της. Οι εντάσεις της σχολιάστηκαν αρκετά και, αρκετές φορές, ανησύχησαν τους τηλεθεατές σχετικά με το εάν η παίκτρια χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η φόρτισή της ήταν πολύ μεγάλη, διότι αρκετοί παίκτες που θεωρούσε φίλους της, την απογοήτευαν. Από ένα διάστημα και μετά, η νικήτρια του Big Brother -2020, είχε μείνει μόνη της, ενώ πολλές ήταν οι φορές που χτυπούσε από μόνη της την πόρτα στο δωμάτιο επικοινωνίας, για να μιλήσει με κάποιον. Το καπνιστήριο ήταν το δικό της “κρησφύγετο” και τα τσιγάρα η παρηγοριά της.

ριάλιτι στον ΣΚΑΙ - στιγμιότυπο με την Σοφία και την Άννα Μαρία

Πολλές φορές η νικήτρια του Big Brother για το 2020, βρέθηκε ακόμη και στο στόχαστρο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος προσπαθούσε να την κατανοήσει. Είχαν προγραμματιστεί αρκετά μπλε δωμάτια με πρωταγωνίστρια την παίκτρια, εκ των οποίων αυτά με τη Ραΐσα και τη Σοφία συζητήθηκαν αρκετά. Η Άννα Μαρία υποστήριζε τη γνώμη της, ενώ δε δίσταζε να εκφράζει οτιδήποτε την ενοχλεί, ακόμα και στους σχολιαστές της εκπομπής, Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αξέχαστο θα μείνει και το γεγονός πως η παίκτρια τα έβαλε ακόμα και με την ίδια την παραγωγή. Πολλές φορές η Άννα Μαρία ξεσπούσε στον Μεγάλο Αδερφό για πράγματα που την ενοχλούσαν στο σπίτι, ενώ οι στιγμές που ζητούσε να της φέρουν τσιγάρα, ειδάλλως θα έκανε φασαρία, σχολιάστηκαν, για το θάρρος, αλλά και θράσος της παίκτριας.

παίκτρια σε ριάλιτι - Άννα Μαρία στο δωμάτιο επικοινωνίας κλαίει

Το κοινό της την στήριξε δυναμικά, όλο αυτό το διάστημα μέσα στο ριάλιτι. Ωστόσο, οι διαφωνίες σχετικά με το εάν η Άννα Μαρία είναι πράγματι τόσο εκδηλωτική και αυθόρμητη, απασχόλησαν ακόμη και τα Media. Η παίκτρια βρέθηκε πρώτο θέμα σε πολλές εκπομπές, οι οποίες προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παίκτριας.

Το μεγάλο έπαθλο και η επιστροφή στην Κρήτη

Ο τελικός του Big Brother – 2020, έληξε με νικήτρια την Άννα Μαρία, η οποία κατέκτησε θριαμβευτικά την πρώτη θέση. Ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε το όνομά της και ένα μεγάλο πάρτι ξέσπασε στο πλατώ. Κάποιοι παίκτες δε χάρηκαν με τη χαρά της παίκτριας, η οποία ούρλιαξε από συγκίνηση και χαρά.

Το μεγάλο έπαθλο που κέρδισε είναι 100.000 ευρώ. Η παίκτρια είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως τα χρήματα αυτά είναι σημαντικά για εκείνη, καθώς έχει βιώσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Πολλές φορές, είχε αναγκαστεί να δουλεύει κρυφά από τους γονείς της, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ιταλία, διότι δε τα έβγαζαν πέρα.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Κρήτη και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Το ριάλιτι αυτό θα της μείνει αξέχαστο, καθώς οι εμπειρίες που αποκόμισε θα τη συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής της. Μπορεί οι περισσότερες στιγμές που πέρασε στο σπίτι του Big Brother να μην ήταν τόσο ευχάριστες, σίγουρα, όμως, αποχωρεί με το μεγαλύτερο χαμόγελο.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
50,521ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,905ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ