21.7 C
Athens
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Bachelor: Ποια θα είναι η νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη

Μεγάλο ερώτημα αποτελεί το γεγονός, σχετικά με το ποια θα είναι η νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη, στο The Bachelor. O Παναγιώτης βρέθηκε ανάμεσα σε 20 κοπέλες, οι οποίες πέρασαν από αρκετές δοκιμασίες, μέχρι να αναδειχθεί η μία και μοναδική. Ποια θα είναι, όμως, αυτή που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι, που δεν είναι άλλο, πέρα από τον Παναγιώτη;

Παναγιώτης Βασιλάκος

The Bachelor: Οι τελικές υποψήφιες

Στον ημιτελικό φτάνουν οι παίκτριες: Αντζελίνα, Βίβιαν και Νικόλ. Με αυτές τις κοπέλες, ο Παναγιώτης έχει βιώσει ξεχωριστές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες. Όχι μόνο στον πρωταγωνιστή του ριάλιτι, αλλά και στους τηλεθεατές.

Η Αντζελίνα (20 ετών), ήταν από την πρώτη μέρα η παίκτρια “φωτιά” του ριάλιτι. Επίσης η σχέση της με τον Παναγιώτη ήταν αρκετά όμορφη, από τα υπόλοιπα κορίτσια όμως χαρακτηρίστηκε έντονα ως ψεύτρα και διπρόσωπη, ενώ πολλές φορές, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου για πολλούς καυγάδες.

αντζελίνα παίκτρια σε ριάλιτι στον alpha

Η Βίβιαν είναι 23 ετών και ήρθε στο ριάλιτι για να βρει τον πρίγκιπά της. Στην αρχή, διατηρούσε κι αυτή χαμηλό προφίλ, μέχρι που οι τηλεθεατές την είδαν στα τελευταία επεισόδια να εκφράζεται περισσότερο. Τόσο απέναντι στον Παναγιώτη, όσο και στα κορίτσια.

Βίβιαν παίκτρια σε ριάλιτι στον alpha

Η Νικόλ (21 ετών) έδειξε τον δυναμικό της χαρακτήρα από την αρχή του παιχνιδιού. Είχε δηλώσει εξ αρχής ποια είναι, τόσο στα κορίτσια, όσο και στον ίδιο τον Παναγιώτη. Σχολιάστηκε ιδιαίτερα για τη ζήλια της, ενώ αποτελούσε την μεγαλύτερη και την πιο δυνατή αντίπαλο για όλες.

Νικόλ the bachelor νικήτρια ριάλιτι

The Bachelor: Ποια είναι η πιθανή νικήτρια του ριάλιτι;

Είναι, ίσως, από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε το νικητή – νικήτρια να μη κερδίζει κάποιο χρηματικό έπαθλο. Τα κορίτσια, μπήκαν αποφασισμένα στο ριάλιτι αγάπης για να ανοίξουν την πόρτα στον έρωτα, να ζήσουν στιγμές παραμυθιού, αλλά και να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την καρδιά του Παναγιώτη.

Οι τηλεθεατές ταυτίστηκαν με το ριάλιτι, ενώ πολλοί πήραν το μέρος της κάθε παίκτριας ξεχωριστά. Το μεγαλύτερο κοινό, στατιστικά, το κέρδισε η Νικολέττα, η οποία έχει σχολιαστεί αρκετά, όχι τόσο για τις πράξεις της και την συμπεριφορά της εντός σπιτιού, αλλά κυρίως για την εκρηκτική της σχέση με τον Παναγιώτη.

Παναγιώτης και Νικόλ παίκτες σε ριάλιτι

Είναι το μοναδικό ζευγάρι στο The Bachelor που τα έζησε όλα: ρομαντισμό, σχέδια για το μέλλον, καυγάδες, διεκδίκηση και από τις δύο πλευρές. Ο Παναγιώτης, απολάμβανε την διεκδίκηση των κοριτσιών και έκρινε, αναλόγως με τη συμπεριφορά τους, ποια είναι η κατάλληλη για αυτόν. Για πρώτη φορά, μετά από καιρό, οι τηλεθεατές είδαν μια διαφορετική διεκδίκηση, που συζητήθηκε αρκετά.

Το κοινό άρχισε να υποψιάζεται πως η νικήτρια του The Bachelor θα είναι η Νικολέττα, από τη στιγμή που ο Παναγιώτης παραβίασε τους κανόνες και έτρεξε να την βρει στη βίλα. Μετά τον ψυχρό χαιρετισμό που δέχτηκε από την παίκτρια, πήγε να ξεκαθαρίσει γιατί του φέρθηκε έτσι, γεγονός που αποδεικνύει πόσο πολύ τον ενδιαφέρει.

Ο ίδιος, εκείνη την ημέρα, δήλωσε πως η Νικόλ τον νευριάζει, αλλά τον κάνει ταυτόχρονα να την θέλει πολύ. Εκεί είναι που οι τηλεθεατές άρχισαν να κατανοούν πως η σχέση τους είναι αρκετά διαφορετική, συγκριτικά με τη σχέση που διατηρεί με τα περισσότερα κορίτσια στη βίλα.

The Bachelor νικήτρια Νικόλ με Παναγιώτη

The Bachelor: Η εκρηκτική σχέση Νικόλ – Παναγιώτη

Πολλοί θα σχολιάσουν πως και με τη Βίβιαν ή την Αντζελίνα, ο The Bachelor είχε αναπτύξει έντονη σχέση. Ειδικά, όταν ο Παναγιώτης κάλεσε σε συγκατοίκηση την Βίβιαν, οι φωτογραφίες τους στο κομοδίνο προβλημάτισε αρκετούς, σχετικά με το πόσο έντονα συναισθήματα έχει σχηματίσει για την παίκτρια.

Αντίστοιχα, με την Αντζελίνα, ο Παναγιώτης είχε επιλέξει ιδιαίτερα ραντεβού και, ίσως, τα πιο extreme. Μαζί της είχε δηλώσει πως περνάει υπέροχα και πως η παίκτρια του βγάζει έναν άλλον εαυτό, πιο γλυκό και προστατευτικό.

Οι φιναλίστ έχουν βρεθεί άξια στην τελική ευθεία και η επιλογή του Παναγιώτη θα είναι αρκετά δύσκολη. Με όλες τις παίκτριες έχει βιώσει μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί, αντικειμενικά, πως οι περισσότερες ήταν με τη Νικόλ.

Παναγιώτης και Νικόλ παίκτες σε ριάλιτι

Το ζευγάρι αυτό είχε εκρήξεις, τις οποίες ο The Bachelor δεν είχε με άλλες κοπέλες. Η σχέση τους δεν ήταν πάντα όμορφη και γλυκιά. Υπήρχαν αρκετές στιγμές που η Νικόλ εξέφραζε παράπονα ζήλιας. Παράπονα που άλλοτε έκαναν τον Παναγιώτη να γελάει, άλλοτε, όμως δημιουργούσαν προβλήματα.

Πολλές ήταν οι φορές που ο Bachelor είχε δηλώσει αρκετά απογοητευμένος και προβληματισμένος από τη συμπεριφορά της Νικόλ. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η Νικόλ τον έκανε να νιώθει υπέροχα σε κάθε προσωπικά ραντεβού τους. Επιπλέον, ας μη ξεχνάμε πως το πρώτο λευκό τριαντάφυλλο το έδωσε σε εκείνη.

Γιατί να η Νικόλ η νικήτρια του The Bachelor;

Πέρα από τις εντάσεις, οι οποίες κρατούσαν το ζευγάρι σε εγρήγορση και μεγάλωναν το πάθος ανάμεσά τους, η Νικολέττα θα μπορούσε να είναι η νικήτρια του The Bachelor, καθώς οι στιγμές που έχει ζήσει μαζί με τον Παναγιώτη ήταν πέρα για πέρα απολαυστικές.

Όλα τα ραντεβού τους ήταν μοναδικά. Ειδικά το πρώτο φιλί, με τον Παναγιώτη να της τονίζει πως όλο το βράδυ δε κοιτάζει μόνο τα μάτια της, αλλά και τα χείλη της, καθήλωσε τους τηλεθεατές. Επιπροσθέτως, αρκετές φορές ο παίκτης είχε αναζητήσει την προσοχή της Νικόλ, ενώ ανησυχούσε για τα συναισθήματά της προς αυτόν.

Ακόμα και το περιστατικό που έγινε με την κολλητή της Νικόλ, δεν έγινε τυχαία. Το γεγονός πως είχε απατήσει προηγούμενη σχέση της, θορύβησε αρκετά τον Παναγιώτη. Αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη πως ο The Bachelor ενδιαφέρεται αρκετά για την παίκτρια, διότι δε θα πληγωνόταν τόσο εύκολα από κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν και δε τον αφορούσε άμεσα.

Το τελευταίο ραντεβού ήταν ίσως αυτό που έδωσε την απάντηση στους τηλεθεατές. Πως ίσως η Νικόλ θα είναι η νικήτρια του The Bachelor. Όταν είχε αρρωστήσει, πέρα από το γεγονός πως ο Παναγιώτης πήγε να την δει (κάτι που δεν έχει συμβεί με τα υπόλοιπα κορίτσια), η Νικολέττα του άφησε ένα σημείωμα που έλεγε “Σ’ αγαπώ”.

Ο Παναγιώτης εστίασε σε αυτές τις δύο λέξεις και στο τελευταίο τους ραντεβού στο σκάφος, την ρώτησε αν το εννοεί. Η παίκτρια του αποκάλυψε πως το πιστεύει βαθιά και αυτό είναι κάτι που τράβηξε τον εργένη του ριάλιτι.

Παναγιώτης και Νικόλ παίκτες σε ριάλιτι The Bachelor - νικήτρια

Βέβαια, ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και η απόφαση είναι του Bachelor. Μπορεί η νικήτρια να έχει οριστεί από τους τηλεθεατές και από τα γεγονότα, ο Παναγιώτης είναι, όμως, αυτός που θα κρίνει ποια θα είναι η μελλοντική του σύντροφος.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ιωάννα Παναγιώτη
Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
55,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,950ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,737ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ