Τηλεόραση

Bachelor 12/11: Με αυτές τις δύο ερωτευμένος ο Παναγιώτης

13/11/2020
4 λεπτά ανάγνωσης
Share

Ένα επεισόδιο με εκρήξεις, φιλιά με πάθος, παιχνίδια στο λούνα παρκ αλλά και πρόβα σε ατελιέ με νυφικά και τουαλέτες ήταν το χθεσινοβραδινό του Bachelor 12/11 στον Alpha.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος φανέρωσε τα έντονα συναισθήματά του για δύο νύφες, τη Βίβιαν και τη Νικολέτα.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενες δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Μήλον της έριδος φυσικά η διεκδίκηση του Παναγιώτη. Αλλά και το γεγονός ότι ορισμένες παίκτριες έχουν πολύ καιρό να βγουν ραντεβού μαζί του. «Η Αντζελίνα είναι διπρόσωπη» σχολίασε η Νικόλ. Η κοκκινομάλλα τσίρλιντερ έμελλε να είναι η πρώτη κοπέλα που έλαβε κάρτα για προσωπικό ραντεβού, στο οποίο αναγράφονταν το όνομά της.

Το γεγονός σχολιάστηκε από την Εριέτα που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα δει τον Παναγιώτη. «Δύο παυσίπονα έχω πάρει από το πρωί, δεν μπορώ ν’ αντέξω και σένα Αντζελίνα», είπε στο τέλος της ημέρας απευθυνόμενη στην πιο εκρηκτική παίκτρια του παιχνιδιού.

Η Αντζελίνα πάντως που μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί σε σχέση με κάποια άλλη ένοικο του σπιτιού, χθες το βράδυ παραδέχθηκε ότι φοβάται τη Νικολέτα και είναι κάτι που δεν το περίμενε.

The Bachelor 12/11: Ομαδικό ραντεβού στο Λούνα Παρκ

Προσκεκλημένες του Παναγιώτη στο λούνα-παρκ η Βίβιαν, η Σία, η Ραφαέλα και η Αντζελίνα. Όλες τους διασκέδασαν, αγκαλιά με τον bachelor που έδειχνε ν’ απολαμβάνει τη συντροφιά τους.

Κάποια στιγμή βέβαια η Σία δυσανασχέτησε σ’ ένα από τα παιχνίδια και ζήτησε να κατέβει: «Ένιωθα ότι η καρδιά μου θα ξεκολλούσε από τη θέση της, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω», δήλωσε. Λίγο πριν φώναζε «δεν είμαι καλά, πεθαίνω». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος της φώναζε «Σία, ηρέμησε αγάπη μου», πήγε κοντά της και έμεινε μαζί της προκειμένου να την ηρεμήσει.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης αποφάσισε να καλέσει σε ατομικό ραντεβού τη Βίβιαν. Όπως δήλωσε βλέπει να γίνεται κάτι δυνατό μεταξύ τους.

Στη συνέχεια της εξομολογήθηκε ότι είναι το πιο όμορφο ραντεβού που έχει ζήσει μέσα στο παιχνίδι: «Ήσουν η πρώτη κοπέλα που μίλησα την πρώτη μέρα στο παιχνίδι. Μου άφησες χώρο και μ’ έκανες να σε προσέξω πιο πολύ. Με κέρδισε η ήρεμη δύναμή σου», είπε ο Παναγιώτης. Η δήλωσε άφησε άναυδη τη Βίβιαν που δεν έκρυψε τη χαρά της για την εξέλιξη του ραντεβού.

Το ραντεβού του bachelor με τη Νικολέτα και η πρόβα νυφικού χθες 12/11

Όταν η Νικόλετα άνοιξε το φάκελο για το ραντεβού με τον bachelor δεν φανταζόταν ότι αυτό θα περιελάμβανε και shopping therapy. Για την ακρίβεια ο Παναγιώτης μαζί με τη Νικολέτα μπήκαν σ’ ένα ατελιέ. Εκεί η διαγωνιζόμενη επιδόθηκε σε μία μίνι επίδειξη μόδας, μόνο για τα μάτια του Παναγιώτη.

«Έχουμε μία εκρηκτική χημεία με την Νικολέτα και νιώθω δεμένος μαζί της. Αλλά κάθε φορά που ακούει άσπρο, θέλει νυφικό, είναι απίθανη», είπε ο bachelor. Την ίδια ώρα άκουγε τη Νικολέτα να λέει ότι θέλει να δοκιμάσει και το νυφικό που θα βάλει στο γάμο τους. Εκείνος αναφερόμενος σ’ ένα από τα λουκ είπε ότι μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο πατέρας του θα τη συμπαθούσε.

Πάντως κάποια στιγμή ο bachelor ακούγοντας τη Νικολέτα να μιλάει και πάλι για νυφικά, της είπε ότι μπορούνε να κάνουν ότι θέλουν στο γάμο τους. Γιατί να πρέπει να εγκλωβιστούμε στα χρώματα, είπε απευθυνόμενος στη Νικολέτα, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε.

Όταν ο Παναγιώτης αποκάλυψε στη Νικολέτα ότι το τελευταίο φόρεμα που ήταν και το αγαπημένο της, της το κάνει δώρο, εκείνη τον αγκάλιασε και τον φίλησε. Στη συνέχεια ακολούθησε διπλό ραντεβού, για ποτό και στη συνέχεια για δείπνο. Ωστόσο, ο Παναγιώτης της έκανε παρατήρηση. Της είπε ότι ασχολείται πολύ σε σχέση με το ποια φιλάει, παρ’ ότι έχουν βγει τόσα πολλά ραντεβού μαζί (πέντε το σύνολο). «Νικολέτα θέλω να μιλήσουμε για μας και όχι για τα συναισθήματά μου για άλλες κοπέλες. Σου έχω ξαναπεί ότι έχω συναισθήματα και για άλλη κοπέλα», δήλωσε ο bachelor. Η δήλωση αυτή άφησε άφωνη τη Νικολέτα που ζητούσε επίμονα να μάθει ποια είναι. Τελικά ο Παναγιώτης, αφού τη χαρακτήρισε «φωτιά», της είπε ότι η κοπέλα που νιώθει κοντά του είναι η Βίβιαν.

Αντζελίνα: “Νικόλ θα ήσουν σαν ανάποδο καρότο”

Η άφιξη της Νικολέτας συνοδεύτηκε από ποικίλες αντιδράσεις στο σπίτι. Όταν ανέφερε με λεπτομέρειες όλα όσα έζησε με τον Παναγιώτη τα κορίτσια έμειναν άφωνα. Ταράχθηκαν όμως όταν άκουσαν τη Νικολέτα να αναφέρει ότι ο Bachelor της αφιέρωσε και τραγούδι, το οποίο και χόρεψαν, δίνοντας φιλιά ο ένας στον άλλον. Θέλοντας να προκαλέσουν τη Νικολέτα που έδειχνε χαρούμενη, σχολίασαν την επιλογή του ρούχου που έκανε. Της είπαν ότι αναφορικά με μια πράσινη τουαλέτα που φόρεσε ότι θα έδειχνε σαν “ανάποδο καρότο”.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Φωφώ Μπόνιου

Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.