17.2 C
Athens
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Άση Μπήλιου: Aστρολογία, προβλέψεις και τι θα γίνει ως το τέλος του 2020

Η Άση Μπήλιου μιλάει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Aστρολογία, προβλέψεις και τι θα γίνει με τα 12 ζώδια μέχρι τέλος του χρόνου.

Αν ΔΕΝ ανήκετε στην κατηγορία αυτών που χρησιμοποιούν ΚΑΙ την αστρολογία για να αποδείξουν απεγνωσμένα και στους υπόλοιπους πόσο «διανοούμενοι» είναι λέγοντας με βδελυγμία «εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα και απορώ πως εσύ μορφωμένος άνθρωπος πως πιστεύεις…»…

Και αν η Άση Μπήλιου είναι η αγαπημένη σας αστρολόγος – που το βρίσκω πολύ λογικό εδώ που τα λέμε – σημειώστε σας παρακαλώ μια ηλεκτρονική διεύθυνση: asibiliou.gr

Είναι το ολοκαίνουργιο site της όπου μπορείτε να μάθετε από τα χεράκια της ό,τι θέλετε να μάθετε περί αστρολογικών για τα ημερήσια, τα εβδομαδιαία, τα μηνιαία κ.λπ. ωροσκόπια και όχι μόνο…

Άση Μπήλιου προβλέψεις

Η Άση Μπήλιου είπε στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη:

Γιατί έφτιαξες site; Και γράφεις όλα αυτά τα ατέλειωτα πράγματα δεν είναι κουραστικό;

Έφτιαξα ένα site για να μοιραστώ με τους υπόλοιπους ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ, τις σκέψεις μου και τις γνώσεις μου πάνω στην αστρολογία. Πρόσεξε, την αστρολογία όπως την ξέρω, τη μελετώ, την έχω σπουδάσει και την αγαπάω. Και όχι την «ζωδιολογία» με την οποία μπερδεύουν την αστρολογία αυτοί που συνήθως την κατηγορούν…

Αλήθεια σε αυτούς που κατηγορούν την αστρολογία για να τους πείσεις για το αντίθετο;

Να σου πω την αλήθεια δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον, γιατί δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ούτε να τον πείσω, ούτε να του αλλάξω τη γνώμη.

Πώς ξεκίνησες αλήθεια;

Από τα 18 μου με ενδιέφερε και το έψαχνα και το μελετούσα όπου μπορούσα και μάλιστα είχα φτάσει στο σημείο να φτιάχνω χειρόγραφους αστρολογικούς χάρτες για τους φίλους μου γιατί τότε δεν υπήρχαν υπολογιστές. Μετά το σπούδασα κιόλας και εδώ και στο εξωτερικό και βέβαια σπούδασα παράλληλα γαλλική φιλολογία άσχετα με αυτό. Εκεί γύρω στο 1997 έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΙΜΑΚΟ του Κωστόπουλου και επειδή είχαμε γειτονικές εκπομπές με το Γιώργο Πανόπουλο άκουγε συνέχεια να μιλάω για αυτά και μου πρότεινε να αρχίσω να γράφω επαγγελματικά για αυτά γιατί έβλεπε το πάθος, την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για αυτά.

Η αστρολογία θέλει ταλέντο ή θέλει μελέτη;

Μόνο μελέτη κανένα ταλέντο. Η αστρολογία βασίζεται σε μαθηματικά μοντέλα και στις κινήσεις των πλανητών. Δεν είναι ούτε μαγεία, ούτε μαγγανεία, ούτε μεταφυσική. Μάλλον είναι φυσική και όχι μεταφυσική.

Πώς θα χαρακτήριζες την αστρολογία;

Η αστρολογία είναι κάτι πολύ γοητευτικό… και όπως συμβαίνει πάντα με τα γοητευτικά πράγματα και τους γοητευτικούς ανθρώπους ή τα λατρεύεις ή όχι.

Μπορεί κανείς να βασιστεί στην αστρολογία για την πορεία της ζωής του;

Συν Αθηνά και χείρα κίνει..

Συγκρίνεται η αστρολογία με καμία από τις υπάρχουσες θρησκείες;

Δεν νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο..

Μπορείς ακολουθώντας αυτά που σου λένε τα άστρα να γλιτώσεις από κάτι κακό ή να επισπεύσεις κάτι καλό;

Ξέρεις πολύ συχνά τα πράγματα στη ζωή μας δεν ελέγχονται από μας.

Καμιά φορά, ίσως πρέπει να περάσουμε κάτι δύσκολο γιατί θα μας κάνει καλό αργότερα ως πείρα στη ζωή μας. Η αστρολογία ας πούμε ότι είναι ένα βοηθητικό εργαλείο αυτογνωσίας και λειτουργεί λίγο σαν gps. Σε βοηθάει να βρεις το δρόμο τον οποίο όμως εσύ έχεις επιλέξει γιατί εσύ είσαι ο οδηγός.

Πες μου κάτι που θα έλεγες στους ανθρώπους, σε αυτούς τους δύσκολους και παράξενους καιρούς που ζούμε.

Ακριβώς επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας μεν, αλλά όχι να έχουμε θετική σκέψη, αλλά κριτική σκέψη.

Αν λοιπόν είστε φανατικός του διαδικτύου τώρα ξέρετε που μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα από την Άση Μπήλιου…

Αν τώρα η τηλεόραση είναι η αδυναμία σας, κάθε πρωί στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» μπορείτε να μαθαίνετε από την Άση Μπήλιου τις ημερήσιες προβλέψεις αλλά και από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στη 13:00 το μεσημέρι ξαναρχίζει στο STAR η εβδομαδιαία προσωπική της εκπομπή που έχει τίτλο «STAR SYSTEM» που συνεχίζεται ακάθεκτη – αλλάζοντας βέβαια καμιά φορά κανάλι – εδώ και 14 χρόνια!!!

Άση μου αγαπημένη, να σου ζητήσω μια τεράστια χάρη για τους αναγνώστες του youfly;

Πες μου, τι;

Θα μου πεις για το καθένα από τα 12 ζώδια τι πρέπει να προσέχουν και αν θα έχουν καμιά βοήθεια από τώρα ως τα τέλη της χρονιάς με δύο λόγια;

Ευχαρίστως…

Μη το Χάσετε! Η Άση Μπήλιου κάνει προβλέψεις ως τα τέλη της χρονιάς

Κριός:Να προσέξουν τη βιασύνη και το ρίσκο.

Το Δεκέμβρη ίσως τους έρθει κάτι καλό στα επαγγελματικά τους.

Ταύρος: Πρέπει να προσέξουν την αδιαλλαξία και την επιμονή τους να γίνονται τα πράγματα όπως θέλουν. Πρέπει να γίνουν πιο ευέλικτοι.

Τώρα μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να μάθουν καινούρια πράγματα, ίσως και γιατί όχι και ένα πτυχίο μπορεί να είναι στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι: Να προσέξουν τα οικονομικά τους και να αποφύγουν οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο.

Από το Δεκέμβριο θα έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ισορροπία στη ζωή τους.

Καρκίνος: Πρέπει να κάνουν ξεκαθάρισμα στις σχέσεις τους και τις επαγγελματικές και τις προσωπικές.

Θα βοηθηθούν ουσιαστικά με το να έχουν δίπλα τους ακριβώς αυτούς που χρειάζονται και μάλιστα κάποιοι από αυτούς θα μείνουν για πάντα δίπλα τους.

Λέων: Να προσέξουν υγεία και δουλειά. Και να σταματήσουν να καταπιέζονται.

Από το Δεκέμβριο ξεκινά ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος: Να προσέξουν να μη μπλέξουν τα οικονομικά τους με τα προσωπικά τους.

Θα τους έρθει κάτι καλό στον τομέα της δουλειάς. Γενικά θα ισχυροποιήσουν τη θέση τους.

Ζυγός: Να προσέξουν θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Καλά νέα στην προσωπική και ερωτική ζωή τους, όπως και σε θέματα παιδιών – ακόμα και αν σκέφτονται να αποκτήσουν τώρα.

Σκορπιός: Να προσέξουν διαφωνίες και εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και θέματα υγείας.

Καλά νέα στο κομμάτι της οικογένειας. Τώρα μπορούν να βάλουν τις βάσεις για δική τους οικογένεια.

Τοξότης: Προσοχή σε οικονομικά ρίσκα. Δεν πρέπει να εμπιστεύονται εύκολα.

Από την άλλη μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους σε επικοινωνία και σε σπουδές.

Αιγόκερως: Να προσέξουν πολύ την υγεία τους, την οικογένεια τους και τις σχέσεις όπως και τα επαγγελματικά τους από τα μέσα Οκτώβρη ως τα μέσα Νοέμβρη. Θα έχουν πιέσεις σε όλα αυτά.

Από το Δεκέμβρη και μετά ανοίγουν οικονομικές προοπτικές.

 Υδροχόος: Πρέπει να προσέξουν τις κακές τους αυτοκαταστροφικές συνήθειες.

Στα θετικά, το ότι ξεκινάει πραγματικά ένα καινούριο κεφάλαιο ζωής.

Iχθείς: Να προσέξουν να μη μπερδέψουν τις φιλίες με τα οικονομικά.

Προς το τέλος της χρονιάς ένας στόχος τους για τον οποίον έχουν αγωνιστεί θα επιτευχθεί.

Η Άση Μπήλιου μιλάει για τις επιρροές των άστρων και κάνει προβλέψεις στο site της asibiliou.gr αλλά και στο κανάλι του STAR.

Λέγοντας STAR, να σας υπενθυμίσουμε πως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει τη κριτική του για τη πρωινή εκπομπή του STAR στη «Στη Φωλιά Των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, είναι δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και θεάτρου. Έχει γράψει μέχρι τώρα 20 βιβλία με θέμα την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, της νύχτας, του τραγουδιού και του μιούζικαλ και βιογραφικά βιβλία ανθρώπων του ελληνικού σινεμά. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες, περιοδικά, έχει κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, προσφάτως και στο διαδίκτυο. Έχει επιμεληθεί επανεκδόσεις παλαιού υλικού σε CD, για ανθρώπους όπως η Αλίκη Βιουγιουκλάκη, η Τζένη Βάνου, η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Σπάρτακος, το σύνολο του κινηματογραφικού έργου του Νίκου Μαμαγκάκη, ειδικό αφιέρωμα για την ιστορία του τραγουδιού στο ελληνικό σινεμά κ.α. Στην τηλεόραση έχει κάνει το πρώτο πρωινό του MEGA το Κοκτέιλ, εκπομπές με συνεντεύξεις, αφιερώματα, μονογραφίες, ήταν στην κριτική επιτροπή του «Να η ευκαιρία», σχολιαστής στις ειδήσεις του STAR και μία πολιτική εκπομπή με την Όλγα Τρέμη στο MEGA. Αυτό τον καιρό αρθρογραφεί βέβαια στο youfly.com και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και επιμελείται το πρόγραμμα του 24ωρου καναλιού 3 της Cosmote TV με τις ελληνικές ταινίες. Κάνει καθημερινά εκπομπή στις 16:00 με 17:00 στον Αθήνα 9.84 με τίτλο «Αθήνα, με ακούς;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
38,976ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,066ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ