Τηλεόραση

Απόψε μόνο: πρεμιέρα 22/10 με τον Λάμπρο Φίσφη στο MEGA

20/10/2020
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Απόψε μόνο MEGA – Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show, το «Απόψε μόνο» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA. Ο Λάμπρος Φισφής και η ομάδα του υπόσχονται ότι οι Πέμπτες μας θα είναι γεμάτες ανεξάντλητο χιούμορ και γέλιο.

Ένα late night comedy show με τίτλο Απόψε μόνο κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30. 

ALL STAR COMEDY CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA

Απόψε μόνο ΜEGA

Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό́και απρόβλεπτο late night comedy show, το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA. Οι Πέμπτες μας θα είναι γεμάτες ανεξάντλητο χιούμορ και γέλιου.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός  George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» ALL STAR COMEDY CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ

Απόψε μόνο ΜEGA

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA

#ApopseMono  #neoprogrammaepitelous

Facebook: Απόψε Μόνο / Apopse Mono

Instagram: @apopsemono

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Λάμπρος Φισφής
  • Συγγραφική ομάδα: Θωμάς Ζάμπρας – Λάμπρος Φισφής, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Γιώργος Παπανικολάου
  • Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions

Το ΜEGA έχει σκοπό να βγάλει άλλα τέσσερα ακόμα προγράμματα στο α’ μέρος της σεζόν!

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!