Τηλεόραση

ANT1: Ποια γνωστή εκπομπή επιστρέφει

16/08/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Το «Football Stories», μετά από τη δίχρονη απουσία του λόγω της πανδημίας, επιστρέφει δριμύτερο στον ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ! Το youfly.com μίλησε με τον Γιώργο Λέντζα, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση της επιστροφής της αγαπημένης παραγωγής τονίζοντας μας παράλληλα ότι ήδη έχουν γυριστεί οι πέντε πρώτες εκπομπές.

Το Football Stories στον ΑΝΤ1

Στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Λέντζα θα’ ναι και ο Άγγελος Γιακουμίδης. Να θυμίσουμε, με βάση πάντα τον πρώτο κύκλο, ότι το «Football Stories» είναι ένα ταξιδιωτικό βιωματικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει και βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου.

Οι πληροφορίες από ΑΝΤ1 μεριά λένε ότι η εκπομπή θα βγει στον αέρα την περίοδο που θα προβάλλεται το Μουντιάλ (Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου) και θα μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι του ομίλου, το ΑΝΤ1+ που σημειωτέον επίσης θα δείξει τους αγώνες του Μουντιάλ.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Άκης Φωτόπουλος

Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.