Αγγελική Δημήτρης μίσος για Μιχάλη ενέδρα

Αγγελική: Το μίσος του Δημήτρη για τον Μιχάλη & η ενέδρα θανάτου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική, θα δούμε το μίσος του Δημήτρη για τον Μιχάλη, σε τέτοιο σημείο που ορμώμενος από αυτό, του στήνει ακόμα και… ενέδρα θανάτου.

Δεν θα διστάσει να προκαλέσει κακό στον επιστάτη της οικογένειας Αργυρού. Κάτι που υποκινείται από τα εχθρικά αισθήματα που τρέφει για αυτόν και την πρόθεση του να τον απομακρύνει από το κτήμα και τους σταύλους των Αργυρών.Έτσι οργανώνει σχέδιο για να τον σκοτώσει.

Αγγελική ο Δημήτρης και το μίσος του για τον Μιχάλη τον κάνει να του στήσει ενέδρα θανατου - στη φωτογραφία ο Δημήτρης

Η Κατερίνα και το μίσος του Δημήτρη για τον Μιχάλη στη σειρά «Αγγελική»

Όλα άρχισαν στη σειρά Αγγελική όταν ο Δημήτρης Αργυρός ερωτεύτηκε την Κατερίνα, με την οποία είχε σχέση ο Μιχάλης. Εκείνος κατάλαβε πόσο κακός μπορεί να γίνει ο Αργυρός και έτσι με τη βοήθεια της Αγγελικής, της νοσοκόμας της Αθηνάς Αργυρού προσπάθησαν να απομακρύνουν την Κατερίνα από τον Δημήτρη. Αυτό το κατάλαβε όμως ο Δημήτρης και εναντιώθηκε ακόμα περισσότερο προς τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης γίνεται εμπόδιο στα σχέδια του Δημήτρη

Καθώς η Ελένη εκβιάζει τον Παύλο για να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για το παρελθόν του και τα γεγονότα που έγιναν πριν 17 χρόνια, ο Παύλος ενημερώνει τον Δημήτρη. Τότε ο τελευταίος θα θελήσει να σκοτώσει την Ελένη για να αποφύγει την αποκάλυψη. Ο Μιχάλης, όμως, μετά από παράκληση της Αγγελικής, θα αρχίσει να τον παρακολουθεί για να προστατεύσει την Ελένη. Αυτό βέβαια θα δυσκολέψει τον Δημήτρη Αργυρό και δεν θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το σχέδιο του. Κάτι που θα κάνει την κακία που νιώθει για τον επιστάτη να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αγγελική ο Δημήτρης και το μίσος του για τον Μιχάλη τον κάνει να του στήσει μια ενέδρα - στη φωτογραφια ο Μιχάλης

Ο Παύλος θα νιώσει αδικημένος

Από την άλλη ο Στέφανος, ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα αδέλφια γίνεται πρόεδρος της εταιρείας. Και κλείνει συμφωνία με τον Σταυριανό. Έτσι ο Παύλος για ακόμα μια φορά νιώθει αδικημένος με την απόφαση της Αθηνάς και περνάει μια δύσκολη περίοδο.

Κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια, ο Δημήτρης και ο Παύλος, συναντιούνται και συζητούν για το πως θα εξοντώσουν τον Μιχάλη που μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Η Ιωάννα μιλάει στον Μιχάλη

Η Ιωάννα όμως ακούει αυτή τη συζήτηση και έτσι ζητάει από τον Μιχάλη να μιλήσουν, θέλοντας να τον ενημερώσει για όσα άκουσε. Αυτό βοηθάει τον Μιχάλη, καθώς προσέχει τις κινήσεις του Δημήτρη και έτσι του ξεφεύγει.

Αγγελική: o Δημήτρης, το μίσος και η ενέδρα στον Μιχάλη

Πως θα διαχειριστεί το μίσος του για τον Μιχάλη, όμως, ο Δημήτρης Αργυρός με αυτήν την εξέλιξη στη σειρά Αγγελική, όπου η ενέδρα θανάτου θα αποτύχει; Η έχθρα που έχει για τον επιστάτη γίνεται ακόμα πιο έντονη.

Αγγελική ο Δημήτρης και το μίσος του για τον Μιχάλη τον κάνει να του στήσει ενέδρα - στη φωτογραφία η Ιωάννα

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

About Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.