Αγγελική: Στη δίνη του κυκλώνα ο Παύλος-Ποιος και γιατί τον απειλεί

Αγγελική: Στη δίνη του κυκλώνα ο Παύλος – Ποιος τον απειλεί

Μπροστά σε νέες αποκαλύψεις που τον «καίνε» θα βρεθεί ο Παύλος στη σειρά «Αγγελική», ο οποίος έρχεται σε ρήξη με τα αδέλφια του, ενώ προσπαθεί να βρει στήριγμα στη Σοφία.

Ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και εκθέτει τον Παύλο, στέκεται αφορμή για την αναβολή της συμφωνίας της οικογένειας των Αργυρών με το βρετανικό όμιλο που δραστηριοποιείται στον ιππόδρομο.

Η σύγκρουση ειδικά Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) και Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου) θα είναι μεγάλη και με μεγάλη ένταση. Ωστόσο, ο Παύλος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Εξηγεί στο αδελφό του ότι δεν έχει σχέση με το βίντεο.

Αγγελική: Στη δίνη του κυκλώνα ο Παύλος - Ποιος τον απειλεί

Αγγελική: Η Σοφία σε δίλημμα

Την ίδια στιγμή η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) θέλει να συζητήσει με τον πατέρα των παιδιών της και πρώην σύζυγο, θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά των παιδιών τους και ειδικά του γιου τους. Γι’ αυτό και μπαίνει στη διαδικασία να καλέσει τον Παύλο σπίτι της. Η συνάντησή τους έχει απρόσμενη εξέλιξη. Και αυτό είναι κάτι που επιτρέπει στον Παύλο να κερδίσει το χαμένο έδαφος με τη μητέρα των παιδιών του.  Η κατάσταση αυτή μεταξύ Σοφίας και Παύλου θα συνεχιστεί και μετά τον τσακωμό του Παύλου με τα αδέρφια του.

Η Σοφία σε δίλημμαΗ εξέλιξη αυτή θα προβληματίσει τη Σοφία, η οποία αντιλαμβάνεται μία διάθεση μετάνοιας του Παύλου. Και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε δίλημμα και είναι έτοιμη να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Όταν όμως ο Παύλος θα προχωρήσει σε ερωτική εξομολόγηση όλα αλλάζουν μέσα της.

Αγγελική: Ο Παύλος ζητά διορία από τα αδέλφια του

Παράλληλα, ο Παύλος θέλοντας να τα βρει με τα αδέλφια του, τους υπόσχεται ότι θα αναζητήσει τρόπους εξόδου από το «ναυάγιο» με τους Βρετανούς. Ωστόσο, τους παρακαλά να μην αποκαλύψουν τα παραμικρό για τη ματαίωση της συμφωνίας στη μητέρα τους. Γνωρίζουν όλοι ότι βιώνει μία δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αγγελική: Ο Παύλος ζητά διορία από τα αδέλφια του

Αγγελική: Ο εκβιασμός του Δημήτρη

Σε δεινή θέση μετά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται και ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος) όπως θα δούμε στην «Αγγελική» και στα επεισόδια που έρχονται. Έχοντας απογοητεύσει τη μοναδική σύμμαχό του, τη μητέρα του (Φιλαρέτη Κομνηνού) προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Παύλο. Αυτό θα το επιτύχει προχωρώντας ένα σχέδιο εκβιασμού απέναντί του.

Αγγελική: Ο εκβιασμός του ΔημήτρηΣυγκεκριμένα ο Δημήτρης φέρνει τον Παύλο στα όρια του, καθώς του αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ). Και ακριβώς επειδή γνωρίζει για τη σχέση τους ζητάει αντάλλαγμα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.