Άγριες Μέλισσες: To κλειδί για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: To κλειδί για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Με ένα φόνο ξεκίνησε η πιο δημοφιλής σειρά των τελευταίων ετών, οι “Άγριες Μέλισσες”, και μετά από όλες τις κορυφαίες καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες, το φινάλε θα έρθει με την κάθαρση σαν αρχαία τραγωδία.

Άγριες Μέλισσες: Ο φόνος από το παρελθόν – κλειδί για το μέλλον

Άγριες Μέλισσες: To κλειδί για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μια κάθαρση που θα έρθει μέσα από την αποκάλυψη – κλειδί για ένα άλλο φόνο από το παρελθόν που θα ανατρέψει για πάντα τις ζωές και τις σχέσεις στο Διαφάνι και ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν.

Η Λενιώ και οι αδερφές σκότωσαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τον Σέργιο Σεβαστό πάνω σε αυτοάμυνα, όμως εκείνος το ίδιο το θύμα υπήρξε κάποτε θύτης και δολοφόνος του πατέρα τους, Γιώργου Σταμίρη.

Οι τρεις αδερφές χωρίς να το ξέρουν σκότωσαν δηλαδή τον φονιά του πατέρα τους

Άγριες Μέλισσες: To κλειδί για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μάλιστα πριν ένα χρόνο σε ένα φλας μπακ είδαμε τον Σέργιο να ρίχνει δηλητήριο στο ποτήρι του Γιώργου Σταμίρη και αμέσως μετά τον πατέρα του Δούκα Σεβαστό να του λέει : “H Λενιώ δεν πρέπει να μάθει ποτέ τί έκανες στον πατέρα της”. Oι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές όταν μαθευτεί όλη αυτή η ιστορία και γιατί οι Σεβαστοί θέλησαν να καταστρέψουν την οικογένεια Σταμίρη.

Κι άλλες αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες

Αποκαλύψεις όμως θα γίνουν λίγο πριν το μεγάλο φινάλε για την παράνομη σχέση της μητέρας των αδερφών Σταμίρη με τον αδερφό του Δούκα, τον Μιλτιάδη καθώς κι εκείνης ο θάνατος στο ποτάμι καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου…

Το σίγουρο είναι ότι οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν ακόμα μακρύ δρόμο μέχρι το φινάλε της ιστορίας που αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες: To κλειδί για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Η Λενιώ – Μαρία Κίτσου, μαζί με τις αδελφές της, σκοτώνει τον βάναυσο σύζυγό της. Και με αρχαία τραγική ειρωνεία αναλαμβάνει την ευθύνη της ύβρεως και της δολοφονίας. Και τιμωρείται με φυλάκιση στον κόσμο των ανθρώπων. Των θνητών. Στο τέλος όμως, έρχεται η κάθαρση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

 

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!