Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο κίνητρο του Μάνου Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο κίνητρο του Μάνου Βόσκαρη

Σε κανονική κόλαση έχει μετατρέψει τη ζωή της Λενιώς (Μαρία Κίτσου) ο Διευθυντής των φυλακών, Μάνος Βόσκαρης, που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης και εμείς σας αποκαλύπτουμε το μέχρι σήμερα άγνωστο κίνητρο του.

Μάνος Βόσκαρης

Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο, που βασανίζει σωματικά και ψυχικά τις κρατούμενες αλλά δείχνει να έχει μεγάλη εμμονή με τη Λενιώ και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ταπεινώσει και να την βασανίσει. Στα επόμενα μάλιστα επεισόδια θα φτάσει μέχρι και να την αφήσει έγκυο μετά από βιασμό και να την τραυματίσει με κίνδυνο τη ζωή της  για να αποβάλει το ίδιο του το παιδί προκειμένου εκείνη να μην μπορεί να αποδείξει μελλοντικά τι πέρασε στα χέρια του μέσα στις φυλακές.

Γιατί όμως ο Βόσκαρης τρέφει τέτοιο μίσος για τη Λενιώ Σταμίρη;

Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο κίνητρο του Μάνου Βόσκαρη

H πρώτη απάντηση είναι ότι λειτουργεί κατόπιν εντολών της Μυρσίνης Σεβαστού (Kατερίνα Διδασκάλου), κι αυτό είναι κάτι που τώρα όλοι το υποψιάζονται μα στη συνέχεια θα αποδειχτεί περίτρανα. “Θέλω να της κάνεις τη ζωή κόλαση” του είπε εκείνη και ο ίδιος το κάνει πραγματικότητα.

Το μεγάλο μυστικό όμως είναι άλλο.

Ο Μάνος Βόσκαρης έχει και προσωπικό λόγο να εκδικείται τη Λενιώ καθώς στο παρελθόν έκανε παρέα με τον δολοφονημένο Σέργιο Σεβαστό. Ο λόγος που συνεχώς της αναφέρει το φόνο και της φέρετει έτσι είναι ότι ο ίδιος θέλει να την τιμωρήσει για το κακό που έκανε στον παλιό του φίλο. Ετσι σε συνδυασμό με τον σκληρό του χαρακτήρα, μέσα του νιώθει ότι έτσι αποδίδει δικαιοσύνη… 

Η ακραία συμπεριφορά του Διευθυντή των φυλακών θα οδηγήσει τον ίδιο σε μια σειρά δραματικών εξελίξεων και η εμμονή του για τη Λενιώ θα πυροδοτήσει πολλές εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Με ένα φόνο ξεκίνησε η πιο δημοφιλής σειρά των τελευταίων ετών, οι “Άγριες Μέλισσες”, και μετά από όλες τις κορυφαίες καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες, το φινάλε θα έρθει με την κάθαρση σαν αρχαία τραγωδία.

About Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκα για 15 χρόνια με τον Τουρισμό και την Αθλητική δημοσιογραφία, μέχρι που αποδέχτηκα το μεγάλο πρότζεκτ της ιστοσελίδας Youfly.com. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!