Κολλάζ από σκηνές της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Τί θα γίνει στο μέλλον – Όλα τα spoilers

τΣυγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις που θα δούμε στο μέλλον, στη σειρά Άγριες Μέλισσες, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε για τους λάτρεις των spoilers, όλα όσα θα δούμε αναλυτικά στα επόμενα επεισόδια.

Νέα πρόσωπα, νέα σκηνικά και γεγονότα γεμάτα σασπένς και αγωνία, έρχονται να μας συναρπάσουν. Οι αδερφές Σταμίρη μπλέκονται σε νέες περιπέτειες, που θα καθηλώσουν το κοινό. Καλή απόλαυση!

Κολλάζ από όσα θα δούμε στο μέλλον στις Άγριες Μέλισσες (όλα τα spoilers)

Άγριες Μέλισσες Spoilers: Η Λενιώ αντιμέτωπη με αλήθειες του παρελθόντος

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers του Youfly.com, πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα δούμε στο μέλλον της σειράς Άγριες Μέλισσες. Όπως ήδη παρακολουθήσαμε, ο Βόσκαρης έφερε στην επιφάνεια ένα μυστικό που σόκαρε τη Μυρσίνη, ενώ παράλληλα τρομοκράτησε τον Δούκα. Ο Δούκας είχε οπλίσει τα χέρια των παιδιών του για το θάνατο του Σταμίρη, των πατέρα των κοριτσιών.

Η είδηση αυτή έχει φτάσει ήδη στους τηλεθεατές, θα φτάσει όμως σύντομα και στη Λενιώ. Όταν η πρωταγωνίστρια μάθει πως σκότωσε τον δολοφόνο του πατέρα της, θα οδηγηθεί στην τελική κάθαρση για την πράξη της αυτή. Επιπλέον, ο θάνατος της μητέρας της στο ποτάμι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως “αυτοκτονία”, θα έρθει ξανά στην επιφάνεια. Οι αποκαλύψεις γύρω από αυτό το γεγονός θα είναι φρικτές.

Λενιώ σε απόγνωση τι θα δούμε στο μέλλον spoilers

Στα επόμενα επεισόδια, η Λενιώ, εκτός από την οικογένειά της, θα ανακαλύψει πολλά κρυφά γεγονότα για τη ζωή του αγαπημένου της Κυπραίου. Ο αστυνόμος Νικολαΐδης θα την καλέσει στο τμήμα, με σκοπό να δώσει κατάθεση για όσα γνωρίζει, σχετικά με τη δράση του πρώην αγαπημένου της. Η Ελένη θα μάθει για το παρελθόν του Θωμά, για την προδοσία του απέναντι στην πατρίδα την περίοδο της κατοχής, αλλά και για τον φόνο που εκείνος πραγματοποίησε.

Οι αλήθειες αυτές θα σοκάρουν την πρωταγωνίστρια, η οποία θα κληθεί να τις χειριστεί με μεγάλη δύναμη ψυχής. Παράλληλα, ο Βόσκαρης θα βρίσκεται δίπλα της ως ο μεγαλύτερος της εχθρός, τον οποίο η Ελένη θα αντιμετωπίσει με τη βοήθεια μιας ισχυρής συμμάχου.

Ο Βόσκαρης αποκτά ισχυρή θέση στο Διαφάνι

Στόχος του Βόσκαρη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, είναι να εκδικηθεί τόσο τη Λενιώ, όσο και τον Δούκα. Με βάση τα τελευταία Spoilers, οι τηλεθεατές θα δουν στο μέλλον τον Μάνο Βόσκαρη να αρραβωνιάζεται την Σοφούλα, προκειμένου να παραμείνει στο Διαφάνι, αλλά και στις Άγριες Μέλισσες. Έχοντας κοντά του την Σοφούλα, θα μαθαίνει με λεπτομέρεια τα σχέδια της Λενιώς και του Λάμπρου. Τα σχέδια αυτά, θα στοχεύουν στην εξόντωσή του.

Ο Μάνος Βόσκαρης στο Διαφάνι τι θα δούμε στο μέλλον στις Άγριες Μέλισσες - Spoilers

Η Λενιώ, με τη βοήθεια ενός νέου προσώπου που εισβάλλει στη σειρά, προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για το παρελθόν του Βόσκαρη στις φυλακές. Οι βιασμοί που πραγματοποίησε, αλλά και οι μαρτυρίες γυναικών που κακοποίησε, θα είναι ισχυρό όπλο για την πρωταγωνίστρια. Μεγάλος της στόχος να τον κλείσει στην φυλακή. Σύμμαχός της, ο Λάμπρος, ο οποίος θα μάθει την αλήθεια για τα δεινά που πέρασε η αγαπημένη του και θα γίνει θανάσιμος εχθρός του Βόσκαρη.

Αυτό που δε γνωρίζουν οι τηλεθεατές και θα μάθουν σύντομα, είναι η σχέση του Βόσκαρη με τον Δούκα Σεβαστό. Spoilers θα αποκαλύψουν στο μέλλον της σειράς Άγριες Μέλισσες πως οι δυο τους είναι ετεροθαλή αδέρφια. Αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει μεγάλο σοκ στο Διαφάνι και κυρίως στη Λενιώ, η οποία έχει ένα τραυματικό παρελθόν με τον Βόσκαρη, αλλά και τον Δούκα.

Spoilers Άγριες Μέλισσες: Κολλάζ με Βόσκαρη και Δούκα που είναι αδέρφια (τι θα δούμε στο μέλλον)

Άγριες Μέλισσες Spoilers: Μια νέα σχέση γεννιέται στο μέλλον της σειράς

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, ο Κωνσταντής διέλυσε τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, προκαλώντας την οργή στις δύο οικογένειες. Ο Κωνσταντής, μη μπορώντας πια να ελέγξει τα συναισθήματά του για τη Δρόσω, της αποκαλύπτει όσα νιώθει. Μαζί, ξεκινούν μια όμορφη σχέση, η οποία θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο Διαφάνι. Ο πρώτος που θα εναντιωθεί, θα είναι ο Μελέτης.

Ο Κωνσταντής κάνει έκπληξη στη Δρόσω σκηνή από σειρά του ANT1

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Διαλύεται η φιλία Κωνσταντή – Μελέτη

Ενώ οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι όμορφο, στη μέση θα μπει ο Τάκης Δοξαράς. Ο Τάκης, θα επιστρέψει δυναμικά στο Διαφάνι. Στόχος του είναι να διεκδικήσει ξανά τη Δρόσω, κάτι που άφησε να εννοηθεί την τελευταία φορά που τον είδαμε να συζητάει με τη μαντάμ Κούλα. Ενώ η Δρόσω αρνείται την οποιαδήποτε σχέση μαζί του, ο Τάκης αποφασίζει να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Ο ίδιος, αποκαλύπτει σε όλο το Διαφάνι το παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα, καθώς και το τι έκανε όσα χρόνια έλειπε μαζί του στον Πειραιά. Παραλαλάει τη Δρόσω να πάρουν το παιδί και να φύγουν μαζί από το χωριό, με την υπόσχεση να γίνει ο καλύτερος πατέρας για τον μικρό Σέργιο. Στην προσπάθειά του να πείσει την Δρόσω, αλλά και να φροντίσει το μέλλον του, ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα, ζητώντας της χρήματα για να μην αποκαλύψει το μεγάλο τους μυστικό.

Ο Τάκης Δοξαράς επιστρέφει στο Διαφάνι - σκηνή από σειρά του ANT1

Η Ασημίνα ζητάει παρηγοριά στον Μπάμπη – Ο Νικηφόρος οπλίζεται

Βιώνοντας όλα αυτά, η Ασημίνα ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του αγαπημένου της Μπάμπη. Ο Μπάμπης, φαίνεται να είναι ο μόνος που την υποστηρίζει πραγματικά. Ακόμη και ο σύζυγός της, ο Νικηφόρος, στηρίζει τη Δρόσω και την φέρνει κοντά στο παιδί της, παρά της αντιρρήσεις της Ασημίνας.

Όταν ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια, επισκέπτεται το σπιτάκι του Μπάμπη. Εκεί, τον απειλεί με όπλο να απομακρυνθεί οριστικά από τη γυναίκα του. Όταν ο Μπάμπης του εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του για την Ασημίνα, ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως όλο αυτό δεν ήταν ένα αθώο φλερτ. Αντίθετα, είναι αρκετά έντονο και δύσκολο να το αντιμετωπίσει. Απειλεί πως θα σκοτώσει τον Μπάμπη κι εκείνος του υπόσχεται πως θα διακόψει τη σχέση του με την Ασημίνα.

Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον Μπάμπη - σκηνή από το μέλλον της σειράς του ANT1

Αυτό που δε γνωρίζουν οι τηλεθεατές είναι πως τα Spoilers της σειράς Άγριες Μέλισσες, αναφέρουν πως η Ασημίνα στο μέλλον θα μείνει έγκυος από τον Μπάμπη. Ένα γεγονός που θα σοκάρει την ίδια, αλλά και το Διαφάνι. Όπως είναι γνωστό, η πρωταγωνίστρια δε μπορούσε να κάνει παιδιά. Η εγκυμοσύνη της αυτή θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση, ενώ η σχέση της με το Νικηφόρο θα δοκιμαστεί αρκετά.

Η σειρά του ANT1, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ το κοινό που το παρακολουθεί ανελλιπώς, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Spoilers σχετικά με όσα θα γίνουν στο μέλλον της αγαπημένης μας σειράς, Άγριες Μέλισσες.
 
Δείτε επίσης:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!