14.6 C
Athens
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν το κοινό με την εξέλιξη της πλοκής των επεισοδίων, καθημερινά στις 22:00 στον ANT1. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία τη ροή των γεγονότων, καθώς η σειρά τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Αναμένεται μεγάλη ένταση στα επεισόδια που ακολουθούν στις Άγριες Μέλισσες κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον. Νέα πρόσωπα, νέα σκηνικά και συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται να μας συναρπάσουν.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια (Spoiler) της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η βίαια συμπεριφορά του Μάνου Βόσκαρη και η εγκυμοσύνη της Λενιώς

Από τη στιγμή που η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) καταδικάστηκε σε φυλάκιση, ζει σε ένα άσχημο περιβάλλον. Ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) κακομεταχειρίζεται όλες τις κρατούμενες, ιδιαίτερα όμως την ίδια. Ο Μάνος Βόσκαρης εντυπωσιάζεται σταδιακά από την Ελένη (Μαρία Κίτσου), λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα. Ο ίδιος την εκμεταλλεύεται, ενώ, όπως είδαμε στα πρόσφατα επεισόδια της σειράς, φτάνει στο σημείο να την βιάσει μέσα στις φυλακές. Η Ελένη, εκεί που νομίζει πως τα έχει βιώσει όλα, έρχεται ένα ακόμη γεγονός που θα την ταράξει ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες η Λενιώ και ο Βόσκαρης στα επόμενα επεισόδια

Ο αποτρόπαιος βιασμός της Ελένης (Μαρία Κίτσου) από τον διευθυντή των φυλακών φέρνει ως αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Η Ελένη, όταν συνειδητοποιεί στο μέλλον πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Αυτό φτάνει στο τέλος του όταν ο διευθυντής των φυλακών, Μάνος Βόσκαρης, παίρνει την απόφαση και για τους δύο: Αναγκάζει την Ελένη να κάνει έκτρωση, δημιουργώντας της μεγάλη ένταση και απόγνωση.

Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το μυστικό που συνδέει Βόσκαρη και Λενιώ;

Όπως έχουν παρατηρήσει οι τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) έχει έναν έντονο χαρακτήρα, ο οποίος έχει προβληματίσει πολύ το κοινό. Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο, που βασανίζει σωματικά και ψυχικά τις κρατούμενες, αλλά δείχνει να έχει μεγάλη εμμονή με τη Λενιώ και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ταπεινώσει και να την βασανίσει.

Σε πρόσφατα επεισόδια μάλιστα, φτάνει στο σημείο να την τραυματίσει με κίνδυνο τη ζωή της για να αποβάλει το ίδιο του το παιδί, προκειμένου εκείνη να μην μπορεί να αποδείξει μελλοντικά τι πέρασε στα χέρια του μέσα στις φυλακές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler Λενιώ και Βόσκαρης

Γιατί όμως ο Μάνος Βόσκαρης επιλέγει τη Λενιώ για να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο; H πρώτη απάντηση είναι ότι λειτουργεί κατόπιν εντολών της Μυρσίνης Σεβαστού (Kατερίνα Διδασκάλου), κι αυτό είναι κάτι που τώρα όλοι το υποψιάζονται μα στη συνέχεια θα αποδειχτεί περίτρανα. “Θέλω να της κάνεις τη ζωή κόλαση” του είπε εκείνη και ο ίδιος το κάνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, ο βασικός λόγος για τα δεινά που περνάει η Λενιώ στη φυλακή είναι άλλος: Ο Μάνος Βόσκαρης έχει και προσωπικό λόγο να εκδικείται τη Λενιώ, καθώς στο παρελθόν έκανε παρέα με τον δολοφονημένο Σέργιο Σεβαστό. Ο λόγος που συνεχώς της αναφέρει το φόνο και της φέρεται έτσι είναι ότι ο ίδιος θέλει να την τιμωρήσει για το κακό που έκανε στον παλιό του φίλο. Έτσι, σε συνδυασμό με τον σκληρό του χαρακτήρα, μέσα του νιώθει ότι έτσι αποδίδει δικαιοσύνη… 

Άγριες Μέλισσες: Η απόδραση απόδραση στο μέλλον της σειράς

Η αναγκαστική έκτρωση, στην οποία υποβάλλεται στο μέλλον η πρωταγωνίστρια, εξαγριώνει την ίδια και τις συγκρατούμενές της. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) έχοντας φτάσει πια σε απόγνωση εξαιτίας όλων των συμφορών της, σχεδιάζει με τις τρεις συγκρατούμενές της την μεγάλη απόδραση. Ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) στέκεται σημαντικός αρωγός στην απόπειρα αυτή. Ο ίδιος, έχοντας παρακολουθήσει όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του Μάνου Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη) εις βάρος των γυναικών της φυλακής, αποφασίζει στο μέλλον να αλλάξει στρατόπεδο, συμβάλλοντας στην απόδραση των κρατουμένων. 

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, το κυνηγητό θα οδηγήσει τις κοπέλες σε ένα δάσος. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες και τότε είναι που η ηλικιωμένη φίλη της Φωτεινή θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ. Σκοπός της Φωτεινής (Αλεξάνδρας Παντελάκη) είναι να σωθεί η αγαπημένη της Λενιώ, η οποία καταφέρνει να χαθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, μακριά από τους φύλακες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της φυλακισμένης Φωτεινής; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Οι τηλεθεατές έχουν παρατηρήσει πως η γλυκιά Φωτεινή μεταχειρίζεται τη Λενιώ με μεγάλη στοργή στις φυλακές. Ο χαρακτήρας της Φωτεινής στη σειρά Άγριες Μέλισσες, τον οποίο ερμηνεύει μοναδικά η Αλεξάνδρα Παντελάκη, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Ενώ, η Φωτεινή είναι καταδικασμένη σε ισόβια για κάποιο φόνο που κρατάει μυστικό, βλέπουμε να έχει ένα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό πρόσωπο βοηθώντας τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) να αντέξει όλα όσα περνάει μέσα στη φυλακή.

Το μυστικό που κουβαλάει η Φωτεινή θα το αποκαλύψει μόνο στη Λενιώ. Ο άνθρωπος που σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια ήταν ο σύζυγος της κόρης της, ένας άνδρας σκληρός που έδερνε τη γυναίκα του πολύ άσχημα και που έφτασε στο σημείο μέχρι και να την κάνει να αποβάλει από το πολύ ξύλο. Θέλοντας να σώσει την κόρη της από την κόλαση και να της δώσει την ευκαιρία να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η Φωτεινή έβαψε τα χέρια της με αίμα. Μόνο που το παιδί της δεν την συγχώρεσε ποτέ για την πράξη της αυτή και δεν πήγε ποτέ να τη δει στην φυλακή…

Όταν αποκαλυφθεί το μυστικό που είναι στη φυλακή, όλοι θα καταλάβουν πως δεν πρόκειται για μια φόνισσα αλλά για μια σπουδαία μάνα που ότι έκανε το έκανε για να σώσει το ίδιο της το παιδί, τη μονάκριβη κόρη της. Στα μάτια της κόρης της βλέπει τη Λενιώ, για την οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, ακόμα και να χάσει τη ζωή της προκειμένου να σωθεί εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα για το μεγάλο μυστικό της φυλακισμένης Φωτεινής στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Η άσχημη εξέλιξη της απόδρασης και η μεγάλη ανατροπή για τη Λενιώ στα επόμενα επεισόδια

Τρέχοντας η Ελένη (Μαρία Κίτσου) θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της: Ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο μέλλον. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Η Ελένη, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελεύθερη με υπουργική απόφαση η Λενιώ – η απόλυση του Μάνου Βόσκαρη από τις φυλακές στα επόμενα επεισόδια

Η τραυματισμένη Ελένη, προσπαθεί να σώσει την κοπέλα που παρέσυρε μαζί της στο ατύχημα. Μαζί φτάνουν στο νοσοκομείο, όπου η φυλάκιση της πρωταγωνίστριας αποτελεί ένα ξεκάθαρο και δεδομένο γεγονός. Όμως, η κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο είναι κόρη Υπουργού και, καθώς της χρωστάει τη ζωή της, πείθει τον πατέρα της ότι η Λενιώ είναι αθώα. Αυτό το γεγονός καθιστά ελεύθερη την πρωταγωνίστρια, η οποία με υπουργική απόφαση επιστρέφει στο Διαφάνι, ύστερα από 5 χρόνια.

Πριν την επιστροφή της όμως, η Λενιώ (Μαρία Κίτσου), με τη βοήθεια και τις μαρτυρίες των συγκρατουμένων της θα αποκαλύψει τα όσα πέρασε στις φυλακές και την κατάχρηση εξουσίας του διευθυντή, που έφτασε στο σημείο να τη βιάσει και να την αφήσει έγκυο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν την άμεση απομάκρυνσή του από τις φυλακές. Ο Μάνος Βόσκαρης θα απολυθεί, ενώ τη θέση του νέου διευθυντή θα πάρει ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης), ο οποίος στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις κρατούμενες. Ο Γκούμας θα δείξει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, χωρίς τις εντολές και τη βαριά σκιά του σκληρού προϊσταμένου του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η επιστροφή της Λενιώς στο Διαφάνι – Η μεγάλη και συγκινητική συνάντηση με τη Δρόσω στα επόμενα επεισόδια

Μόλις η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) αποφυλακιστεί με ειδικό βούλευμα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι αναζητώντας ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Εκεί θα βρεθεί ελεύθερη πια με το Λάμπρο (Δημήτρη Γκοτσόπουλο), αλλά και με την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου), που μεγαλώνει το παιδί της Δρόσως με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός).

Εκείνη όμως που δε θα την περιμένει είναι η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Η Λενιώ θα μάθει ότι η Δρόσω είναι στην Τρούμπα και τραγουδάει σε Καμπαρέ. Μια είδηση που θα φέρει στο Διαφάνι ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης), που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει τη Δρόσω από τα δίχτυα του υποκόσμου, όταν την είχε συναντήσει τυχαία με τον Μελέτη στο καμπαρέ Χαβάη.

Η δυναμική Λενιώ δε θα χάσει στιγμή. Θα τρέξει στην Τρούμπα να βρει την αδερφή της. Μπαίνοντας στο καμπαρέ Χαβάη θα αντικρίσει μετά από 6 χρόνια την μικρή αδερφή της να τραγουδάει ως Ρόζα σαν αηδόνι και να μαγεύει τον σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Εκείνη τη βλέπει και τα χάνει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της. Μια συγκινητική σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο Μάνος Βόσκαρης αναζητάει ξανά τη Λενιώ στα επόμενα επεισόδια

Δεν περνάει πολύς καιρός, μέχρι ο Μάνος Βόσκαρης να επιστρέψει στο προσκήνιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η απόλυσή του δε τον πτοεί από το να εκπληρώσει τις πιο σκοτεινές του επιθυμίες. Ο ίδιος βρίσκεται στο Διαφάνι, με σκοπό να συναντήσει ξανά τη Λενιώ και να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση. Η άφιξη του Βόσκαρη θα προκαλέσει τρόμο στη Λενιώ, που δε θέλει να μάθει ο Λάμπρος για το βιασμό της στη φυλακή και την άτυχη εγκυμοσύνη της. Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και ο Βόσκαρης φαίνεται αποφασισμένος να μην την έχει κανένας αν δεν μπορεί να την έχει αυτός.

Μείνετε συντονισμένοι στο Youfly.com για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια (Spoiler) της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ιωάννα Παναγιώτη
Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
57,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,300ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,644ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ