άγριες μέλισσες η κάθαρση για τη Λενιώ στο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Πώς έρχεται η κάθαρση για τη Λενιώ στο τέλος

Κρυμμένα μυστικά και μεγάλα ψέματα έρχονται στην επιφάνεια. Οι Άγριες Μέλισσες, όσο πλησιάζει το τέλος της σειράς, συγκλονίζουν καθημερινά το κοινό με τις απανωτές εξελίξεις, ενώ η κάθαρση για τη Λενιώ όλο και πλησιάζει. Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια;

Η κάθαρση φτάνει για Λενιώ στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες - Η Λενιώ σκέφτεται

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό που οδηγεί τη Λενιώ στην κάθαρση

Ένας φόνος ήταν η έναρξη για την πιο πετυχημένη σειρά των τελευταίων ετών, Άγριες Μέλισσες. Η Λενιώ, μαζί με της αδερφές της, σκότωσαν τον Σέργιο Σεβαστό και, έκτοτε, ξεκίνησαν οι περιπέτειές τους. Αυτό που δε γνωρίζουν, όμως, οι πρωταγωνίστριες, είναι πως πίσω από τον φόνο του Σέργιου, κρύβεται ένας ακόμη φόνος που θα συγκλονίσει το Διαφάνι.

Η κάθαρση για τη Λενιώ, φτάνει στις Άγριες Μέλισσες, με την αποκάλυψη μιας φρικτής δολοφονίας που αφορά άμεσα την οικογένεια Σταμίρη. Ένα ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται και σοκάρει τις αδερφές Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω, καθώς το “θύμα” που είχαν κάποτε σκοτώσει, ήταν “θύτης” στη δολοφονία του ίδιου τους του πατέρα, Γιώργου Σταμίρη. Πριν ένα χρόνο, σε ένα φλας μπακ, είχαμε δει τον Σέργιο να ρίχνει δηλητήριο στο ποτήρι του Γιώργου Σταμίρη και, αμέσως μετά, τον πατέρα του Δούκα Σεβαστό να του λέει : “H Λενιώ δεν πρέπει να μάθει ποτέ τί έκανες στον πατέρα της”. Oι εξελίξεις, σίγουρα, θα είναι καταιγιστικές όταν μαθευτεί όλη αυτή η ιστορία. Γιατί, όμως ο Σέργιος έβαψε τα χέρια του με αίμα;

Η κάθαρση φτάνει για Λενιώ στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες - Η Λενιώ σκέφτεται

Πολλά ψέματα θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ψέματα και μυστικά που δεν αφορούν μόνο τον Γιώργο Σταμίρη, αλλά και τη γυναίκα του, την μητέρα των κοριτσιών.

Η μητέρα της Λενιώς, διατηρούσε παράνομη σχέση με τον αδερφό του Δούκα, τον Μιλτιάδη. Η ίδια, έχασε τη ζωή της στο ποτάμι, ένα γεγονός που έμεινε άλυτο μυστήριο. Όλες αυτές οι φρικτές αποκαλύψεις, θα οδηγήσουν, στο τέλος, τη Λενιώ στην κάθαρση, καθηλώνοντας το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες. Δυστυχώς, όμως, τα προβλήματα δε σταματούν άμεσα για την πρωταγωνίστρια, καθώς μια μεγάλη άφιξη στο Διαφάνι θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μάνος Βόσκαρης χρησιμοποιεί το ένοχο μυστικό προς όφελός του

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Μάνος Βόσκαρης επισκέπτεται το Διαφάνι και γίνεται μόνιμος κάτοικος του χωριού. Με τη βοήθεια της οικογένειας Σεβαστού, αναλαμβάνει το ρόλο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Μάλιστα, πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα προκλητική εμφάνιση στο Διαφάνι, εξοργίζοντας τους κατοίκους του χωριού. Ο Μάνος Βόσκαρης εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή που έχει διοργανώσει ο Λάμπρος. Ο ίδιος χάνει τον έλεγχο και, μαζί με τον Προύσαλη, προσπαθούν να τον εξοντώσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Μάνος Βόσκαρης επιστρέφει στη σειρά Άγριες Μέλισσες διψασμένος για εκδίκηση. Επιθυμεί να συναντήσει ξανά τη Λενιώ, για να την κάνει να πληρώσει για το λάθος της να αποδράσει από τις φυλακές. Για να πετύχει τον στόχο του, θα ζητήσει βοήθεια από τον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος θα φανεί αρκετά διστακτικός. Η Λενιώ, πλέον στο Διαφάνι, έχει αποκτήσει πολλούς σύμμαχους, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εκδίκηση του Βόσκαρη. Τότε είναι που ένα μεγάλο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια και θα ανατρέψει τα πάντα.

Η κάθαρση φτάνει για Λενιώ στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες - Μάνος Βόσκαρης

Ο Σέργιος Σεβαστός είχε εξομολογηθεί στον Μάνο Βόσκαρη, πως είχαν σκοτώσει τον Γιώργο Σταμίρη για να του πάρουν τα χωράφια. Ο ίδιος τον είχε δηλητηριάσει, αλλά ποτέ δε το είχε αποκαλύψει στην τότε γυναίκα του, τη Λενιώ. Με αυτό το μεγάλο μυστικό θα εκβιάσει τον Δούκα, προκειμένου ο ίδιος να δεχτεί να καταστρέψουν τη Λενιώ. Ένα μυστικό, που αν αποκαλυφθεί, θα καταστρέψει την οικογένεια Σεβαστού.

Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές στη σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς η εμφάνιση του Βόσκαρη δε θα βλάψει μόνο τη Λενιώ. Ο ίδιος ετοιμάζει έναν μεγάλο αρραβώνα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!