12.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Άγριες Μέλισσες: Όλα τα ανοιχτά μέτωπα μάχης – Τί είδαμε χθες

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας άφησε άφωνους τους τηλεθεατές χθες (11/2), καθώς οι Άγριες Μέλισσες, έγιναν, πράγματι άγριες. Όλοι οι πρωταγωνιστές – και μη- άνοιξαν μέτωπα μάχης, μέσα από αποκαλύψεις, αλλά και συζητήσεις, οι οποίες μελλοντικά θα επιφέρουν την σύγκρουση. Πλέον, οι ισορροπίες στο Διαφάνι έχουν ταραχτεί, ενώ οι ζωές των ηρώων έχουν αλλάξει ριζικά.

Η Μιχαλάκη μαζί με τον Κουκουράκη στις Άγριες Μέλισσες

Ποια είναι τα αντίπαλα στρατόπεδα που έχουν ανοίξει και ποιοι εμπλέκονται σε αυτά; Το χωριό γίνεται όλο μια γροθιά, εσωτερικά, όμως είναι διχασμένο και οι πληγές συνεχίζουν να πονούν ορισμένους χαρακτήρες. Οι εντάσεις συνεχίστηκαν για ακόμη μία φορά.

Δούκας και Μυρσίνη

Η Μυρσίνη παίζει έξυπνα το παιχνίδι της, με σκοπό να παραμείνει στο σπίτι των Σεβαστών. Μπορεί το διαζύγιο να την πλήγωσε πραγματικά, μέσα της, όμως, επικρατεί, κυρίως, ο εγωισμός. Η ίδια δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι της, γεγονός που έκανε ξεκάθαρο στον Δούκα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη χθες στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 11/2

Σε μία έντονη συζήτησή τους, ο Δούκας ενοχλήθηκε που η Μυρσίνη έμπλεξε τα παιδιά στον χωρισμό τους. Μάλιστα, δε δίστασε να την κατηγορήσει πως έκανε το “θύμα”, προκειμένου να πάρουν όλοι το μέρος της. Η ίδια, δεν αρνήθηκε τίποτα από όλα αυτά. Έδειξε την θλίψη της στον Δούκα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τόνισε, όμως και το πείσμα της.

“Φοβόμουν πως με τα χρόνια θα μείνουμε μόνοι μας σε αυτό το σπίτι. Τώρα, ούτε αυτό θα γίνει. Ειρωνεία”.

Δούκας και Μυρσίνη εναντίον Βόσκαρη

“Αν θες δικηγόρο, άνοιξε τον κατάλογο και βρες”, είπε η Μυρσίνη στον Βόσκαρη, όταν εκείνος ζήτησε την βοήθειά της. Ο Βόσκαρης, μετά τα τελευταία γεγονότα, επισκέφτηκε τους Σεβαστούς, ζητώντας βοήθεια. Σύμφωνα με το νόμο, ο διευθυντής της χωροφυλακής θα πάψει να ασκεί το επάγγελμά του μέχρι την δίκη. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν χρήματα, ούτε για δικηγόρο, ούτε όμως και για τα βασικά, καθώς, πλέον, μένουν δύο άτομα στο ίδιο σπίτι.

Ο Βόσκαρης ο Δούκας και η Μυρσίνη απειλούν ο ένας τον άλλον στο γραφείο

Όταν η Μυρσίνη αρνήθηκε χθες (11/2) να του προσφέρει βοήθεια, ξεκίνησε ένα μπαλάκι απειλών ανάμεσα στον Δούκα και τον Βόσκαρη, το οποίο θα μείνει αξέχαστο στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης απείλησε πως εάν δε τον βοηθήσουν, θα τους κατηγορήσει στο δικαστήριο ως υπαίτιους των πράξεών του. Αντίστοιχα, ο Δούκας τον απείλησε πως αν συνεχίσει να τους ενοχλεί, απλώς θα τον σκοτώσει.

Κόντρα σε Ασημίνα & Μυρσίνη: “Ξεφτιλίζεις το ίδιο σου το φύλο”

Τα λόγια της Ασημίνας στην Μυρσίνη έχουν σχολιαστεί αρκετές φορές στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη φορά, όμως, χειροκροτήθηκαν από όλο το κοινό της σειράς, στο Twitter. Μετά την είδηση του διαζυγίου, η Ασημίνα βρέθηκε με την Μυρσίνη να συζητούν, σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Η Μυρσίνη απεγνωσμένη στις Άγριες Μέλισσες χθες στο επεισόδιο 11/2

Τα λόγια τους ήταν μαχαιριές, ειδικά της Ασημίνας, η οποία βρήκε την ευκαιρία να κατηγορήσει την πεθερά της για ακόμη μια φορά. Δε δίστασε να της τονίσει πως σαν γυναίκα προς γυναίκα, ήταν διατεθειμένη να την στηρίξει στο θέμα του διαζυγίου.

“Εσύ όμως με αυτά που έκανες στην Ελένη, ξεφτιλίζεις το ίδιο μας το φύλο”, θα γυρίσει και θα της πει. Η Μυρσίνη, λειτουργώντας στρατηγικά, προκειμένου να κερδίσει έδαφος και συμμάχους στο σπίτι, απαντάει στην Ασημίνα πως δεν είχε ιδέα για όλα όσα πέρασε η Λενιώ στην φυλακή. Φυσικά, η νύφη της δεν πίστεψε λέξη.

Ανοιχτό μέτωπο για Ασημίνα – Νικηφόρο

Ο Νικηφόρος, αρκετά προβληματισμένος σχετικά με το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και εξαιτίας της ‘τυχαίας’ συνάντησης του παιδιού με την Δρόσω, ανοίγει μία περίεργη συζήτηση με την Ασημίνα. “Αν σου έλεγα να πάρεις το παιδί και να φύγεις, θα το έκανες;”, την ρωτάει, γνωρίζοντας μέσα του την απάντηση.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος τσακώνονται στις Άγριες Μέλισσες

“Αυτή θα είναι από εδώ και πέρα η ζωή μας Νικηφόρε”, θα του απαντήσει η Ασημίνα με πόνο στην φωνή της. Αυτές οι στιγμές του ζευγαριού αποδεικνύουν συνεχώς, πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει σπάσει οριστικά. Η αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι έντονη, ο πόνος, όμως, είναι εντονότερος.

“Που ξέρεις, ίσως σε λίγα χρόνια χωρίσουμε κι εμείς, όπως οι γονείς σου”. Μόνο που αυτό, είναι πιθανότερο να έρθει νωρίτερα, λόγω των σκληρών και δύσκολων καταστάσεων.

Ο πόλεμος ξεκινάει για Δρόσω – Λενιώ

“Αυτός που βλέπω, είναι ο Κωνσταντής”, θα αποκαλύψει η Δρόσω στην Λενιώ, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου. Το βλέμμα της αδερφής της, είναι κι αυτό που θα κλείσει τις Άγριες Μέλισσες για αυτή την εβδομάδα. Η κίνηση της Δρόσως να μιλήσει, δείχνει αποφασιστικότητα, αλλά και απόγνωση. Χρειάζεται στήριξη από την Λενιώ στο θέμα του Κωνσταντή, διότι έχει δείξει αρκετά πιεσμένη.

Η Δρόσω και η Ελένη χθες στις Άγριες Μέλισσες, στο επεισόδιο 11/2

Ήδη, από το προηγούμενο επεισόδιο, η Δρόσω έδειξε την θλίψη της, αλλά και τους ενδοιασμούς της, σχετικά με το πως θα προχωρήσει αυτή η σχέση. Ο Κωνσταντής, συνεχίζει να το βλέπει σαν παραμύθι, η Δρόσω όμως φοβάται. Ο πόλεμος ανάμεσα σε Σεβαστούς και Σταμίραινες ξεκινάει ξανά.

Σύσσωμο το Διαφάνι κατά του Βόσκαρη

Μετά την συγκινητική αποκάλυψη της Ελένης για τα δεινά που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη, όλο το Διαφάνι οργάνωσε την δική του επανάσταση. Είναι αξιοθαύμαστο πως μία γυναίκα εκείνη την εποχή, μίλησε ανοιχτά για όσα της συνέβησαν από έναν άντρα, μπροστά σε άλλους άντρες. Και το σημαντικότερο; Δε την κατηγόρησε κανείς. Όλοι την άκουσαν με προσοχή και προσήλωση.

Σε φωτογραφία οι κάτοικοι στο Διαφάνι στο καφενείο

Όταν ο Βόσκαρης μπήκε στο καφενείο, οι άντρες του χωριού έγιναν μια γροθιά. “Σήκω και φύγε από το χωριό μας ρε”, θα του πουν, όσο εκείνος θα ρίξει το φταίξιμο ξανά στην Ελένη. “Όταν μάθετε τα ψέματα που σας είπε, θα μου ζητάτε συγγνώμη!”.

Τραγική φιγούρα σε όλο αυτό, ήταν ο Τόλιας. Ο πόνος του για το παιδί του ήταν ορατός, ενώ η οργή του τον ώθησε στο να σπάσει το μαγαζί. Εάν δε τον κρατούσαν οι υπόλοιποι κάτοικοι, ο φόνος θα ήταν δεδομένος.

Η φονική επίθεση χθες (11/2) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Σοκαριστική ήταν η επίθεση που δέχτηκε ο Βόσκαρης, στην τελευταία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου. Ο άντρας της Μαδούρου του έστησε καρτέρι, μετά τα λόγια της Λενιώς να συνετιστεί. Ο Θανάσης, ένιωσε μεγάλη ντροπή για την γυναίκα του, καθώς δε γνώριζε τίποτα για την φυλακή και τους βιασμούς. Η ψυχή του δεν μπόρεσε να αντέξει πως την έχει ακουμπήσει κι άλλος άντρας και, μάλιστα, με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες με την στολη του διευθυντή

Έτσι, επιτέθηκε με έναν μπαλτά στον Βόσκαρη, ο οποίος κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Μία άτσαλη κίνηση θα είχε σκοτώσει τον αδίστακτο πρωταγωνιστή, η κίνηση, όμως αυτή, θα τον τρέψει σε φυγή, μαζί με την Σοφούλα.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
44,498ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,762ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,962ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ