15.2 C
Athens
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Άγριες Μέλισσες: Ο Περικλής Τόλιας μας δίνει τρομερό spoiler

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο τηλεοπτικός κοινοτάρχης Περικλής Τόλιας, μιλά στο youfly.com για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και παράλληλα μας αποκαλύπτει πως έρχεται στη συνέχεια αντιμέτωπος με τον Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες Πλαίνης - Λουκάκη

Πως βιώνετε αυτή την περίοδο της καραντίνας;

Σε ότι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι αυτή τη περίοδο της καραντίνας για καλή μας τύχη συνεχίζουμε τα γυρίσματα με προσοχή φυσικά και τις απαραίτητες προφυλάξεις. Για όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Αναφέρομαι σε ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό – οικογενειακό κομμάτι καθώς οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με τα σχολεία των παιδιών μας παρουσιάζουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Αλλά προσπαθούμε να βλέπουμε όσο πιο θετικά γίνεται τα πράγματα.

Γενικά είστε αισιόδοξος άνθρωπος;

Γενικά προσπαθώ στις δυσκολίες που προκύπτουνε να βλέπω και κάποια θετικά που ενδεχομένως να υπάρχουνε έστω και σε δεύτερο χρόνο. Γιατί είμαι της άποψης ότι τα περισσότερα πράγματα έχουνε δύο όψεις. Από κάτι κακό μπορεί κάποια στιγμή να προκύψει και κάτι καλό και να βγει ένα θετικό το οποίο θα μας εξελίξει και θα μας πάει πιο μπροστά.

Άγριες Μέλισσες στιγμιότυπο

Ο ήρωας σας μας συγκίνησε σε προηγούμενα επεισόδια όταν αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του; Στην πραγματική ζωή δικαιούμαστε όλοι μια δεύτερη ευκαιρία;

Ναι νομίζω ότι επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αποπροσανατολίζουν και μας βγάζουν από το δρόμο μας καμία φορά μια δεύτερη και ίσως και μια τρίτη ευκαιρία πρέπει να δίνεται αλλά μέχρι εκεί. Μια ευκαιρία είναι καλό να δίνουμε και στους άλλους και στον εαυτό μας.

Χρήστος Πλαΐνης – Άγριες Μέλισσες: “Ο κόσμος στο δρόμο μου ζητούσε να αλλάξω τακτική απέναντι στις αδελφές Σταμίρη”

Ως Περικλής έχετε μετανιώσει πραγματικά  για τη προγενέστερη στάση σας απέναντι στους συγχωριανούς σας;

Ναι φυσικά έχει μετανιώσει πραγματικά ο Περικλής, στις Άγριες Μέλισσες. Από την αρχή που τον βλέπουμε αντιλαμβανόμαστε πολύ εύκολα ότι έχει μεγάλη αγωνία για τον τόπο του, για τους συνανθρώπους του. Απλά κάποια στιγμή έχασε το δρόμο του και ευτυχώς η ζωή τα έφερε έτσι που τον έκανε να καταλάβει και να αναθεωρήσει τη στάση του και να προσπαθήσει να γίνει καλύτερος. Βέβαια οι συνθήκες που διαμορφώνονται και όλα αυτά που συμβαίνουν στο Διαφάνι δεν τον αφήνουν και να αγιάσει που λέμε. Αλλά εκείνος προσπαθεί και αγωνίζεται. Στόχος του είναι η δικαιοσύνη.

Χρήστος Πλαίνης

Αλήθεια τι σας λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Νομίζω ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη σειρά. Όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά και ευχάριστα. Στο ξεκίνημα των “Μελισσών” επειδή με είχανε συνηθίσει να με βλέπουνε σε πιο θετικούς ήρωες, πιο ακέραιους και πιο καλούς μου λέγανε γιατί το κάνεις αυτό στα κορίτσια. Σε όλη αυτή την υπόθεση με τη βιομηχανική ζώνη που ήμουνα στο πλευρό του Δούκα ο κόσμος με μάλωνε λίγο και μου ζητούσαν εξηγήσεις για τη στάση μου ενώ παράλληλα μου λέγανε ότι πρέπει να αλλάξω τακτική απέναντι στις αδελφές Σταμίρη.

Εσείς πως νιώθετε με αυτόν τον ήρωα;

Τον έχω αγαπήσει βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός σε μένα. Με αδυναμίες, με συναισθήματα, με λάθη. Θεωρώ ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας που έχω υποδυθεί τουλάχιστον συγγραφικά στη τηλεόραση.

Ο Περικλής στις Άγριες Μέλισσες, όπως είδαμε από ένα σημείο και μετά τα βάζει με τον Δούκα Σεβαστό. Θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο τη στάση του απέναντι στο Δούκα στη συνέχεια;

Από όσο γνωρίζω το θέμα της βιομηχανικής ζώνης που ήτανε ένα από τα κυρίαρχα θέματα της εμπλοκής του Περικλή με το Δούκα έχει κλείσει. Οπότε δεν έχω εικόνα και δεν ξέρω σε σχέση με το Δούκα τι άλλο μπορεί να γίνει. Έχει από μόνος του ο Τόλιας στη συνέχεια πολλά προβλήματα και φουρτούνες οικογενειακές οι οποίες όπως θα δείτε είναι πολύ έντονες.

Άγριες Μέλισσες Πλαίνης - Περικλής

«Η Σοφούλα έχει να ανέβει μαζί με τον Άγγελο ένα γολγοθά»

Ένα από τα οικογενειακά προβλήματα που όπως έχω δει αντιμετωπίζετε στη σειρά ως Περικλής έχει να κάνει με τη κόρη σας τη Σοφούλα και τον έρωτα της με τον Λάμπρο. Τι στάση θα κρατήσει από δω και πέρα ο Περικλής Τόλιας απέναντι στη κόρη του τη Σοφούλα;

Ένας πατέρας δυστυχώς και ειδικά εκείνη την εποχή είναι δύσκολο να πλησιάσει και να στηρίξει το παιδί του, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται και για μια κόρη. Προσπαθεί με τη σιωπή του αλλά και με την προσοχή του να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τη Σοφούλα. Θα δείτε στη συνέχεια πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η κόρη σας η Σοφούλα καταλαβαίνει ότι ήταν λάθος η επιμονή της σε έναν έρωτα που δεν είχε ανταπόκριση για συνεχίζει;

Καταλαβαίνει σε πόσο δύσκολη θέση έχει φέρει την οικογένεια της. Δεν το νιώθει σας λάθος. Ερωτεύτηκε. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους και είναι κάτι που αργά ή γρήγορα περνάει.

Θα έρθει κοντά στη συνέχεια η Σοφούλα με τον Άγγελο;

Με τον Άγγελο έχει να ανέβει ένα γολγοθά. Θα έρθουν κοντά, θα απομακρυνθούν. Είναι πολύ κοντά στη ζωή αυτά που συμβαίνουνε στη σειρά. Μπορεί να είναι μυθοπλασία αλλά όλα αυτά τα πισωγυρίσματα που ενδεχομένως έχουνε κάποιοι ρόλοι είναι πολύ κοντά στη ζωή.

Άγριες Μέλισσες Περικλής Πλαίνης - Λουκάκη

Η σχέση σας με την σύζυγο σας στη σειρά τη Παγώνα έχει περάσει από μύρια κύματα. Η Παγώνα μας έχει δείξει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Και πολλοί άνδρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες…

Η αλήθεια είναι πράγματι ότι όταν μια γυναίκα είναι δυναμική πολλές φορές δημιουργούνται προστριβές και προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Περικλής τη θαυμάζει, την αγαπάει. Είναι εξοικειωμένος και απόλυτα συνειδητοποιημένος με τι άνθρωπο έχει δίπλα του και νομίζω ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Χρήστος Πλαΐνης – Άγριες Μέλισσες: «Με τον ερχομό του Βόσκαρη στο Διαφάνι θα υπάρξει θέμα»

Τι είναι αυτό που θαυμάζει στη Παγώνα;

Τη δυναμικότητα της, την αγάπη της για τα παιδιά, την οικογένεια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Περικλή το θέμα οικογένεια. Και μη ξεχνάμε ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την εποχή εκείνη.

Ποιες είναι οι δυσκολίες μιας καθημερινής σειράς;

Οι δυσκολίες μιας καθημερινής σειράς είναι ότι μας κυνηγάει αμείλικτα ο χρόνος κι αυτό γιατί πρέπει να βγούνε πολλά επεισόδια για να προβληθούνε μέσα σε μια εβδομάδα.

Χρήστος Πλαίνης ηθοποιός

Θα επηρεάσει ο ήρωας σας με κάποιον τρόπο την κεντρική ιστορία;

Απ’ ότι ξέρω ναι. Ο Περικλής λόγω του αξιώματος του εμπλέκεται σε πολλές ιστορίες και καταστάσεις όπως και σε αυτή που θα δείτε στη συνέχεια κι έχει να κάνει με τον ερχομό του Βόσκαρη στο Διαφάνι οπότε και θα υπάρξει θέμα.

Όταν ανοίξουν και πάλι τα θέατρα που θα σας δούμε;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα σκαριά.

Ο Χρήστος Πλαΐνης ή αλλιώς ο Περικλής από τις Άγριες Μέλισσες, σε μια συνέντευξη στο Youfly.com.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Η εγκυμοσύνη που ανάβει φωτιές στο Διαφάνι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την χρήση ενεργής πηγής Youfly.com.

Άκης Φωτόπουλος
Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ