Youfly e-radio
Σκηνές από τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εναντίον όλων – Τί είδαμε χθες

Η Ελένη καλείται να δώσει νέο αγώνα στα επεισόδια που ακολουθούν. Οι αδερφές της βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, με την ίδια να προσπαθεί να κολλήσει τις διαλυμένες ψυχές τους. Αναστάτωση επικρατεί και στους Σεβαστούς, με τον Νικηφόρο να δηλώνει κάθετος χθες (1/4), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Η επίσκεψή τους στις αδελφές Σταμίρη σήμανε τη νέα μάχη που θα ξεσπάσει σύντομα.

Στο μεταξύ, η Πηνελόπη έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, ενώ ο Μελέτης συνεχίζει τις έρευνές του, κατηγορώντας ανοιχτά τον Δούκα για το θάνατο του Θέμελη! Τα νέα για τον Βόσκαρη φτάνουν στο Διαφάνι, δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα… Ποιες ήταν οι πιο δυνατές σκηνές που είδαμε και πώς σχολιάστηκαν από τους τηλεθεατές;

Ο Δούκας και ο Μελέτης συζητούν

Σκληρά λόγια ανάμεσα σε Νικηφόρο – αδελφές Σταμίρη

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το χθεσινό (1/4) επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη εξοργισμένος. Ο διάλογος που ξεκίνησε βγήκε αμέσως εκτός ορίων. Η Ασημίνα διεκδίκησε το παιδί της, απειλώντας πως εάν πάει στην αστυνομία, θα ομολογήσει πως δεν του είπε τίποτα, πως όλα είναι ψέματα δικά του. Άλλωστε, αποδείξεις δεν υπάρχουν για όσα του εκμυστηρεύτηκε.

Η οικογένεια Σταμίρη χθες στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Αυτός λύγισε. Την κοίταξε στα μάτια και της είπε πως ποτέ δε φώναξε το παιδί της Σέργιο. Μόνο “Γιώργη” ή “αγάπη μου”, “ζωή μου”, ο μικρός, το παιδί… Ποτέ δε τον αποκάλεσε Σέργιο, ούτε μία φορά, ούτε καν κατά λάθος. Σε αυτό αποφάσισε να επέμβει η Ελένη, τονίζοντάς του πως δεν είναι σωστό να ξεχνάει τα λάθη της οικογένειάς του.

Η Ελένη του θύμισε τον Γιάννο, την Θεοδοσία και όσους έχουν δολοφονήσει οι Σεβαστοί. Τότε, ο Νικηφόρος της είπε πως για αυτό το λόγο δε θέλει να τις πάει στην αστυνομία. Ακριβώς επειδή η αστυνομία δε θα προλάβει να κάνει τίποτα. Αν μάθουν ο Δούκας και η Μυρσίνη τι έκαναν, τότε όλες τους θα πεθάνουν. Έτσι, ξεκαθάρισε πώς όλο αυτό γίνεται για το καλό τους, αρκεί εκείνες να μείνουν μακριά από το παιδί.

Ο Νικηφόρος ξεσπάει στην Ελένη

“Ανάθεμά σε Ελένη. Τί θες να κάνω; Να ξεχάσω;”

Ο Νικηφόρος τα βάζει με Μπάμπη & Σεβαστούς

Στο δρόμο του συναντάει τον Μπάμπη. Οι δύο άντρες ξεκινούν μία σύντομη λογομαχία, με τον Μπάμπη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Τον ρωτάει που είναι η Ασημίνα και αν είναι καλά. Φυσικά, με τη στάση του ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά, τσιτώνοντας τον Νικηφόρο.

“Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις Μπάμπη”

Το σπίτι των Σεβαστών, βέβαια, δεν πάει πίσω. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει πως θα κλείσει το παιδί μέσα, με δασκάλα που θα τον επισκέπτεται και οι βόλτες στο χωριό κομμένες. Η Ανέτ εξοργίζεται με τα λόγια του φωνάζοντας πως δε μπορεί να έχει το παιδί του φυλακισμένο. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Μυρσίνη, η οποία τον ικετεύει να της εξηγήσει τι έχει συμβεί, για να βοηθήσει.

Ο Νικηφόρος, όμως, είναι ανένδοτος. Χθες τα έβαλε με όλους, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα και κανένας. Τα έβαλε, επίσης, και με τον μικρό Σέργιο, ο οποίος για ακόμη μια φορά ξέσπασε εναντίον του. Προσπάθησε να του εξηγήσει με ήπιο τρόπο πώς δε θα είναι ξανά μαζί με την μητέρα του. Φυσικά, ο μικρός δε το δέχτηκε καθόλου εύκολα.

Ο μικρός Σέργιος ξεσπάει χθες (1/4) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

“Ο μπαμπάς είναι κακός, πολύ κακός! Δε τον αγαπάω!”

Ασημίνα και Δρόσω ψάχνουν παρηγοριά

Μεγάλη παρηγοριά αναζήτησαν οι μητέρες του μικρού Σέργιου χθες (1/4), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους δε μιλιούνται, παρόλο που μοιράστηκαν μετά από χρόνια το ίδιο δωμάτιο. Αντίθετα, η Ασημίνα ζήτησε παρηγοριά από την γλυκιά της Ουρανία, η οποία έτρεξε να την βρει. Με πόνο της είπε πως η Δρόσω, επάνω σε μία μεγάλη έκρηξη θυμού, αποκάλυψε σε όλο το Διαφάνι την αλήθεια για το παιδί.

Η Ασημίνα κλαίει στην αγκαλιά της Ουρανίας

Αντίστοιχα, η Δρόσω ζητάει παρηγοριά στον Κωνσταντή, ο οποίος δε γνωρίζει τίποτα απολύτως για τον λόγο που χώρισε ο αδερφός του. Όταν του ανακοινώνει πως θα αποσύρει τη μήνυση, εκείνος εξοργίζεται. Της ζητάει να μη τα παρατήσει, με την Δρόσω να πληγώνεται που δε μπορεί να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Κωνσταντής της λέει πως θα είναι στο πλευρό της, οτιδήποτε κι αν αποφασίσει, παίρνοντάς τη μια αγκαλιά.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής χθες (1/4) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

“Κρίμα…”

Ξεκαρδιστικά σχόλια προκάλεσε στο Twitter η στάση που κράτησε η Σοφούλα χθες (1/4), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Όταν ο Προύσαλης έμαθε για το ατύχημα του Βόσκαρη στις φυλακές, έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει τον Τόλια και την Παγώνα. Οι γονείς της Σοφούλας προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαλύνουν τις σωματικές και ψυχικές τις πληγές, με το διαζύγιο να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις.

Ο Τόλιας η Παγώνα και η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες

Όταν ο Προύσαλης είπε στην Σοφούλα πως ο Βόσκαρης είχε ένα ατύχημα, αλλά δεν πέθανε, εκείνη απάντησε “Κρίμα”. Ένα κρίμα που έβγαλε μεγάλο παράπονο. Φυσικά, κρίμα όχι για το ατύχημα, αλλά για το γεγονός πως δεν πέθανε…

Η απελπισία…

“Είναι άρρωστο όλο αυτό!” φώναξε ο Νικηφόρος στον Λάμπρο, στη συζήτησή τους για το παιδί και την Ασημίνα. Ο τρόπος με τον οποίο συνδέθηκαν Σεβαστοί και Σταμίραινες είναι πράγματι άρρωστος. Η Δρόσω μαζί του κι ύστερα με τον Κωνσταντή, ένα παιδί κι ένας νεκρός, ψέματα και θαμμένα μυστικά… Ο νους του δε μπόρεσε να τα χωρέσει όλα μαζί. Ούτε ο Λάμπρος κατάφερε να τον ηρεμήσει.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικηφόρο

Στην ερώτηση για το εάν έχει σκοπό να μιλήσει, ο Νικηφόρος ξεκαθάρισε πως δε θα το έκανε ποτέ, επειδή την αγαπάει. Ωστόσο, το διαζύγιο είναι τελεσίδικο. Όλοι γύρω του είναι ένοχοι και επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα να τα έχει χαμένα. Η Ασημίνα λύγισε και του τα είπε όλα, επομένως θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και με το παιδί σε μια στιγμή αδυναμίας… Μία δυνατή σκηνή που αποθεώθηκε στο Twitter.

Ο Νικηφόρος ξεσπάει στον Λάμπρο για την Ασημίνα

“Θα πρόδιδες ποτέ την Ελένη; Νομίζεις εγώ αγαπάω την Ασημίνα λιγότερο;”

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link