Breaking News
Άγριες Μέλισσες εξελίξεις Λενιώ Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Λενιώ και Δρόσω – Εξελίξεις σε φυλακή & Τρούμπα

Οι Άγριες Μέλισσες είναι αδιαμφισβήτητα η πιο δημοφιλής σειρά στην Ελλάδα, όπου σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις καθηλώνουν το κοινό με τις βασικές πρωταγωνίστριες, Λενιώ και Δρόσω να ζουν μεγάλες περιπέτειες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Λενιώ, που υποδύεται η Μαρία Κίτσου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, όπως είδαμε, προκειμένου να σώσει τις αδερφές της, Δρόσω και Ασημίνα. Αυτό το γεγονός σόκαρε κι αιφνιδίασε – θα λέγαμε – τους τηλεθεατές.

Αναμένεται μεγάλη ένταση και σασπένς στα επόμενα επεισόδια και το Youfly.com συγκέντρωσε για εσάς όλες τις εξελίξεις που θα γίνουν στη σειρά. Νέα πρόσωπα, νέα σκηνικά και συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται να μας συναρπάσουν και να φέρουν ανατροπή στη Λενιώ, τη Δρόσω και τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η Δρόσω ως Ρόζα στην Τρούμπα

Όσο η αδερφή της Λενιώ είναι στην φυλακή, η Δρόσω θα ζήσει τη δική της συγκλονιστική ιστορία στην Τρούμπα ως Ρόζα. Αφήνοντας πίσω το παιδί της, καταφεύγει στην Αθήνα με ελάχιστα χρήματα και ζητά φιλοξενία από τον Ανέστη, έναν παλιό φίλο του πατέρα της. Εκείνος τη βάζει να πλένει πιάτα στο κουτούκι, αλλά η οικογένειά του δεν την καταδέχεται και με την πρώτη ευκαιρία την πετούν στο δρόμο.

Δρόσω άγριες μέλισσες

Στο κουτούκι, όμως, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας), ένας λαϊκός μπουζουξής που είναι τρυφερός και σκληρός ταυρόχρονα. Η μοίρα της Δρόσως θα είναι πλέον στα χέρια του, καθώς θα την πάρει μαζί του και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει το μεγάλο όνειρο που πάντα ήθελε: να γίνει τραγουδίστρια.

Η πρώτη «οντισιόν» θα είναι πετυχημένη για τη Δρόσω κι έτσι θα βρεθεί να τραγουδάει δίπλα στον Τάκη σ’ ένα κακόφημο Καμπαρέ στην Τρούμπα που ονομάζεται «Χαβάη». Ωστόσο, δε θα εμφανίζεται ως Δρόσω, αλλά ως Ρόζα της Τρούμπας.

Άγριες Μέλισσες Τάκης

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η Δρόσω στο κακόφημο καμπαρέ

Το κακόφημο καμπαρέ ανήκει στον ήρωα που θα υποδύεται ο Κώστας Ξυκομηνός – γνωστός από το «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ θα το διοικεί η μαντάμ Κούλα (Ναταλία Τσαλίκη).

Βέβαια, κύριος σκοπός της Κούλας είναι μετά το τραγούδι οι κοπέλες να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις με τους πελάτες, πολλοί εκ των οποίων είναι και άνθρωποι του υπόκοσμου.

Τάκης Άγριες Μέλισσες

O Τάκης είναι αφόρητα ερωτευμένος με τη Δρόσω και από τη μια θέλει να τη βοηθήσει και να την κρατήσει δίπλα του πουλώντας το όνειρο του τραγουδιού και από την άλλη την έχει οδηγήσει στην κόλαση. Έτσι, χάνει τον έλεγχο.

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η Δρόσω σε ένα μεγάλο δίλημμα

Η Δρόσω, όμως, χάρη στην σπουδαία φωνή της, θα τραβήξει τα βλέμματα. Ένας άλλος ο άντρας (Ιωάννης Ασκάρογλου), θα την ανακαλύψει, θα την ερωτευτεί και στη συνέχεια θα της τάξει ότι θα τη βοηθήσει να πάει σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Ο νέος άνδρας, που γνωρίζει στον καμπαρέ, τον Φίλιππο (Ιωάννης Ασκάρογλου) είναι γόνος ισχυρής οικονομικά οικογένειας. γοητεύεται στο μέλλον από τη Δρόσω και της προτείνει να φύγουν και ν’ αφήσει τη δουλειά της στην Τρούμπα. Η πολιορκία της Δρόσως από το Φίλιππο πυροδοτεί κλίμα έντασης στο καμπαρέ, όπου εργάζεται. Η Δρόσω πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο, αφού οι δύο άνδρες την διεκδικούν με κάθε τόπο. Οι δύο άντρες διεκδικούν με κάθε τρόπο τη Δρόσω, φέρνοντάς την σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα.

Τι θα κάνει η Δρόσω; Θα καταφέρει να ξεφύγει και να «καθαρίσει» το όνομα της από το βούρκο της Τρούμπας; Τι θα γίνει, όμως, όταν Νικηφόρος από το Διαφάνι αποφασίσει να την αναζητήσει;

Δρόσω Άγριες Μέλισσες

Ενώ η Δρόσω, λοιπόν, ζει όλη αυτή την περιπέτεια, η αδερφή της Λενιώ έχει καταδικαστεί στη φυλακή. Η Λενιώ μέσα στη φυλακή θα ζήσει εμπειρίες που θα τη στιγματίσουν για μία ζωή.

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Από τη Δρόσω στη Λενιώ

Η Λενιώ θα ζήσει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της στις Άγριες Μέλισσες, καθώς θα μπει στη ζωή της ο Μάνος Βόσκαρης Μπισμπίκης (Βασίλης Μπισμπίκης), ένας διευθυντής σκληροτράχηλος, επιβλητικός, που είναι ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων.

Με τον καιρό, κι ενώ είναι κλεισμένη στο κελί της, θα εμπλακεί με τον διευθυντή των φυλακών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε ότι ο διευθυντής φέρεται άσχημα στην Ελένη, καθώς την αφήνει νηστική και την κακομεταχειρίζεται. Αργότερα, όμως, όλο αυτό αλλάζει και παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή.

Άγριες Μέλισσες Μπισμίκης Λενιώ

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η Λενιώ στη φυλακή και ο βιασμός της

Ο διευθυντής των φυλακώς, Μάνος Βόσκαρης, εξακολουθεί να κακομεταχειρίζεται τη Λενιώ, ενώ μάλιστα προβαίνει σε μία ακόμη βίαιη συμπεριφορά, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο Μάνος Βόσκαρης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον πόθο του για την κρατούμενη, προβαίνει σε μια βίαιη πράξη που θα σοκάρει και θα στιγματίσει το κοινό της σειράς.

Ο διευθυντής των φυλακών (Βασίλης Μπισμπίκης) εντυπωσιασμένος από το δυναμικό χαρακτήρα της Λενιώ (Μαρία Κίτσου), την εκμεταλλεύεται, ενώ αργότερα φτάνει στο σημείο να την βιάσει μέσα στις φυλακές. Η Λενιώ, εκεί που νομίζει πως τα έχει βιώσει όλα, έρχεται ένα ακόμη γεγονός που θα την ταράξει ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες Λενιώ

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Ο αποτρόπαιος βιασμός της Λενιώς (Μαρία Κίτσου) από τον διευθυντή των φυλακών φέρνει ως αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Η Ελένη, όταν συνειδητοποιεί στο μέλλον πως είναι έγκυος έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Ο διευθυντής των φυλακών, Μάνος Βόσκαρης, παίρνει την απόφαση και για τους δύο: Αναγκάζει την Ελένη να κάνει έκτρωση, δημιουργώντας της μεγάλη ένταση και απόγνωση. Αυτό θα οδηγήσει την ίδια και τις συγκρατούμενές της σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη απόδραση.

Άγριες Μέλισσες

Ο δεσμοφύλακας και, δεξί χέρι του διευθυντή, Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) καλύπτει τον βιασμό και συμβάλλει στην έκτρωση της Ελένης. Οι αποτρόπαιες εικόνες, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος, του δημιουργούν τύψεις. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο, συμβάλλοντας στην απόδραση των κρατουμένων. 

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις : Η μεγάλη απόδραση της Λενιώ

Η αναγκαστική έκτρωση, στην οποία υποβάλλεται στο μέλλον, εξαγριώνει την ίδια και τις συγκρατούμενές της. Η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) έχοντας φτάσει πια σε απόγνωση εξαιτίας όλων των συμφορών της, σχεδιάζει με τις συγκρατούμενές της την μεγάλη απόδραση. Ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) στέκεται σημαντικός αρωγός στην απόπειρα αυτή.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, το κυνηγητό θα οδηγήσει τις κοπέλες σε ένα δάσος. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες. Τότε  η ηλικιωμένη φίλη της Φωτεινή θα θυσιαστεί για να σώσει τη Λενιώ. Σκοπός της Φωτεινής (Αλεξάνδρας Παντελάκη) είναι να σωθεί η αγαπημένη της Λενιώ, η οποία καταφέρνει να χαθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, μακριά από τους φύλακες.

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Η μεγάλη ανατροπή για την Λενιώ

Τρέχοντας η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της: Ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο μέλλον. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Η Λενιώ, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

σειρά Μαρία Κίτσου

Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Ελεύθερη με υπουργική απόφαση η Λενιώ

Η τραυματισμένη Ελένη, προσπαθεί να σώσει την κοπέλα που παρέσυρε μαζί της στο ατύχημα. Μαζί φτάνουν στο νοσοκομείο, όπου η φυλάκιση της πρωταγωνίστριας αποτελεί ένα ξεκάθαρο και δεδομένο γεγονός. Όμως, η κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο είναι κόρη Υπουργού και, καθώς της χρωστάει τη ζωή της, πείθει τον πατέρα της ότι η Λενιώ είναι αθώα. Αυτό το γεγονός καθιστά ελεύθερη την πρωταγωνίστρια, η οποία με υπουργική απόφαση επιστρέφει στο Διαφάνι, ύστερα από 5 χρόνια.

Μαρία Κίτσου

Spoilers Bonus για Άγριες Μέλισσες: Ρομαντισμός και ερωτικά τρίγωνα στο μέλλον της σειράς

Όσο η Λενιώ και η Δρόσω βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συμφορές που τις επιφυλάσσουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, οι πρωταγωνιστές Κωνσταντής και Μελέτης βρίσκουν τον έρωτα στο Διαφάνι. Γοητευμένος και ερωτευμένος εμφανίζεται στα νέα επεισόδια και ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης). Ο Μελέτης γνωρίζει στο μέλλον, σύμφωνα με το σενάριο μία όμορφη κοπέλα, η οποία καταφέρνει να απαλύνει τις πληγές του. Το συγκεκριμένο ρόλο θα υποδυθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Αντίστοιχα, ο Κωνσταντής, που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, βρίσκει την αγαπημένη του στο πρόσωπο μίας νέας, όμορφης και πλούσιας κοπέλας. Η Δόμνα Θέμελη (Νεφέλη Κουλούρη), θα γοητεύσει τον Κωνσταντή και θα αρχίσει μια νέα ιστορία αγάπης στη σειρά.

Νεφέλη Κουλούρη Άγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoilers – Ερωτικά Τρίγωνα στο μέλλον στη σειρά του ANT1

Τα σημάδια του έρωτα εμφανίζονται και στο μέλλον του Λάμπρου, που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο δάσκαλος του χωριού πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του απέναντι στην Ελένη, που βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζει ότι η σχέση που είχαν δύσκολα θα ζωντανέψει.

Έξι χρόνια μετά, όπως θα δούμε στα επεισόδια των “Μελισσών” από τις 19 Οκτωβρίου και μετά, το μέλλον της σειράς επιφυλάσσει μία ερωτική-έκπληξη στο δάσκαλο. Οι τηλεθεατές θα δουν τον Λάμπρο να πολιορκείται στενά από ένα νέο πρόσωπο στη σειρά. Ο λόγος για τη Σοφούλα Τόλλια: Η κόρη του κοινοτάρχη και της Παγώνας που έχει πια μεγαλώσει, μαθαίνει την τέχνη της μαιευτικής δίπλα στη Ρίζω.

Παράλληλα, η ηρωίδα σε προσωπικό επίπεδο έλκεται από το Λάμπρο και δεν αργεί να του εκφράσει τα αισθήματά της. Την ίδια στιγμή γοητευμένος από τη Σοφούλα είναι και ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, ο οποίος εργάζεται στο πλευρό του Προύσαλη ως αστυνόμος. Όταν εκφράσει στον παππού του τον έρωτά του για τη Σοφούλα, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση διεκδικώντας με κάθε τρόπο την καρδιά της Σοφούλας. Η κοπέλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, δεν το βάζει κάτω. Την ίδια στιγμή τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Πρωταγωνιστές του ερωτικού αυτού τριγώνου είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ως Λάμπρος και δύο νέα πρόσωπα στη σειρά. Πρόκειται για τη Βίκυ Διαμαντοπούλου και τον Νίκο Λεκάκη, τη Σοφούλα και τον Άγγελο αντίστοιχα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας Σεβαστός απομονώνεται

Σε αντίθεση με τους νέους έρωτες που βιώνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, ο Δούκας Σεβαστός επιλέγει έναν άλλο δρόμο για να απαλύνει τον πόνο του. Αποφασίζει να απομονωθεί σε μια σπηλιά, αφήνοντας τη κηδεμονία του παιδιού του Σέργιου, στη Μυρσίνη. Στο μέλλον της σειράς “Άγριες Μέλισσες” θα δούμε τον Δούκα Σεβαστό να επιστρέφει στο προσκήνιο, ύστερα από 5 χρόνια απομόνωσης. Η ιστορία αλλάζει τροπή με τον ίδιο να λαμβάνει μέρος στα γεγονότα που θα κλονίσουν τη σειρά.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες προχωρούν γρήγορα με τις βασικές πρωταγωνίστριες Λενιώ και Δρόσω να ζουν στιγμές που θα χαραχτούν στη μνήμη τους για πάντα. Παρόλα αυτά, ο κάθε ήρωας ζει τις δικές του στιγμές. Για μερικούς είναι θετικές στιγμές, ενώ για άλλους αρνητικές.

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ το κοινό που το παρακολουθεί ανελλιπώς, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα για τους νέους έρωτες και τα ερωτικά τρίγωνα που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Ζωή Καραθανάση

Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

Δείτε Επίσης

Αλήθειες με τη Ζήνα STAR

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει την κριτική του για την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του STAR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *