Youfly e-radio
Σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η πραγματική φυλακή είναι στην ψυχή – Τί είδαμε χθες

Ο εφιάλτης ξεκίνησε, τόσο για τον Μάνο Βόσκαρη, όσο και για τις αδελφές Σταμίρη. Ο κάθε ήρωας στη σειρά καλείται να αντιμετωπίσει τη δική φυλακή, είτε αυτή είναι πραγματική, είτε βρίσκεται μέσα στην ψυχή. Ο Βόσκαρης οδηγήθηκε στο κελί του χθες (31/3) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, σκορπίζοντας χαρά στους τηλεθεατές, αλλά και στο Διαφάνι.

Η Σοφούλα γύρισε σπίτι της, με τους γονείς της να την φροντίζουν με αγάπη και στοργή. Η Ελένη υποδέχτηκε την Ασημίνα με χαρά, η είδηση, όμως, για τα γεγονότα στο Παρίσι, οδηγούν σε νέες περιπέτειες τις αδελφές Σταμίρη. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, με το κοινό των Άγριων Μελισσών να μη τον αναγνωρίζει. Ποιες ήταν οι πιο δυνατές σκηνές και πώς αυτές σχολιάστηκαν;

Οι αδελφές Σταμίρη χθες στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 31/3

Τα λόγια της Ασημίνας, μαχαιριά για την Δρόσω

Σκληρή κι αδίστακτη ήταν η Ασημίνα χθες (31/3), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Με απόλυτη ψυχραιμία, ανακοίνωσε στη Δρόσω πως πέτυχε τον σκοπό της. Πλέον, το παιδί θα βρίσκεται στα χέρια των Σεβαστών, χωρίς να το έχει καμία. Ούτε η εκείνη, αλλά ούτε και η αδερφή της. Όπως ακριβώς ήθελε.

Ασημίνα και Δρόσω τσακώνονται για το παιδί

“Θα μοιραστούμε ξανά το ίδιο δωμάτιο…”

Η Δρόσω, ακούγοντας πως η Ασημίνα ομολόγησε τα πάντα στον Νικηφόρο κατέρρευσε. Δεν περίμενε πως θα έφτανε μέχρι εκεί το θέμα, δείχνοντας στην Ασημίνα πως τελικά όλα ήταν μία μπλόφα. Φυσικά, η Ασημίνα εξοργίζεται και της εξηγεί πως δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να παίξει το τελευταίο της χαρτί, με το οποίο και κάηκε.

Η Ασημίνα και η Δρόσω συζητούν στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες (31/3)

Στη συζήτηση που ακολούθησε μετά, η Ασημίνα έδειξε πιο ενοχική και στενοχωρημένη. Περιέγραψε καρέ καρέ το χρονικό της εξομολόγησης στον Νικηφόρο, το πόσο όμορφα πέρασαν στο Παρίσι, το πόσο πολύ διαλύθηκε η ψυχή της όταν είδε τον Νικηφόρο να εξοργίζεται με τα λόγια της. Αναφέρθηκε στη δύναμη της μοίρας στο πόσο λάθος έκαναν που ξέχασαν το κακό που προκάλεσαν στους Σεβαστούς με τον φόνο του Σέργιου…

Οι γιορτές μετά τη δίκη

Όταν ανακοινώθηκε η ποινή, ο κατηγορούμενος ξέσπασε. Άρχισε να φωνάζει την Ελένη “βρώμα”, ενώ δε δίστασε να της ορμήξει, με τους φύλακες να τον κρατούν από τα χέρια. Αντίστοιχα, ο Λάμπρος απάντησε στην επίθεση με επίθεση, θέλοντας να του δώσει και ο ίδιος ένα μάθημα για τις απάνθρωπες πράξεις του. Γρήγορα μπήκαν στη μέση άτομα να τους χωρίσουν, με την Λέτα να τον φτύνει στο πρόσωπο για όλα όσα της έκανε.

Ο Βόσκαρης επιτέθηκε στην Ελένη χθες 31/3 στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Όλοι ζητωκραύγασαν με τα χαρμόσυνα νέα. Συγκινητική ήταν η στιγμή με τον Θανάση, τον άντρα της Μαρίας Μαδούρου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Ελένη για τον αγώνα της. Παρά τις δυσκολίες του και την μεγάλη αυτή απώλεια, εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα, στο πλευρό όλων των γυναικών που κατηγόρησαν τον Μάνο Βόσκαρη, εκπληρώνοντας, έτσι, την επιθυμία της Μαδούρου.

Ο Θανάσης ευχαριστεί την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

“Ευχαριστώ που δικαιώσατε την ψυχούλα της Μαρίας μου…”

Το Διαφάνι προετοιμάστηκε καταλλήλως για τον μεγάλο εορτασμό! Τα τραπέζια στήθηκαν και τα ποτήρια γέμισαν με άφθονο κρασί. Στο γλέντι ήταν παρόντες όλοι, ακόμη και οι γυναίκες – μάρτυρες στη δίκη. Ευχάριστη έκπληξη για τον Προκόπη αποτέλεσε η εμφάνιση της Λέτας, η οποία του τόνισε πως ήταν κι εκείνη μία από τις γυναίκες που κακοποίησε ο Βόσκαρης. Ο Προκόπης έτρεξε να την εξυπηρετήσει, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Προκόπης και η Λέτα μιλούν στο καφενείο

Ο μικρός Σέργιος ξεσπάει

Συγκινητική ήταν η στιγμή του μικρού Σέργιου, ο οποίος αντέδρασε στην φρικτή αλήθεια χθες (31/3), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο πατέρας του, ο Δούκας και η Μυρσίνη προσπάθησαν να του εξηγήσουν με όμορφο τρόπο πως οι γονείς του, πλέον, θα ζουν χωριστά Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος για το διαζύγιο και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Εκτός από αποφασισμένος, όμως, έδειξε και ιδιαίτερα καταβεβλημένος…

Ο Νικηφόρος σε άσχημη κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες

Ο μικρός, μόλις κατάλαβε πως δε θα ζει πια με την μητέρα του στο ίδιο σπίτι, ξέσπασε. Άρχισε να φωνάζει πως θέλει κοντά την μητέρα του και πως δε θέλει να χωρίσουν. Δε μπορεί να δεχτεί πως οι γονείς του δε θα είναι πια μαζί και θεωρεί πως η οικογένειά του δεν αγαπάει την μητέρα του. Θυμώνει πολύ, με τον Δούκα να έχει αμφιβολίες για αυτόν τον χωρισμό. Άλλωστε, ποιος μπορεί να χωρίσει ένα μικρό παιδί από την μάνα του;

Ο μικρός Σέργιος χθες στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες (31/3)

“Δεν αγαπιέστε πια μπαμπά;” 

Η επική συζήτηση Δούκα – Ελένης

Από τις συναντήσεις που το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να παρακολουθεί. Η συζήτηση που ακολούθησε ανάμεσα σε Δούκα και Ελένη είναι από τις πιο σπάνιες στις Άγριες Μέλισσες. Για μία ακόμη φορά επικράτησε ηρεμία και ευγνωμοσύνη, ανάμεσα στους δύο αιώνια εχθρούς. Η Ελένη θέλησε να ευχαριστήσει τον Δούκα για την πολύτιμη βοήθειά του στο δικαστήριο, με εκείνον να της τονίζει πως δε το έκανε για εκείνη.

Η Κίτσου και ο Κακούρης σε σκηνή στο Διαφάνι

“Δε σε βοήθησα. Έκανα το σωστό. Οι άντρες αυτοί είναι σιχάματα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας”

Η κουβέντα συνεχίστηκε, εστιασμένη στον μεγάλο χωρισμό της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Ο Δούκας ζήτησε από την Λενιώ να συνετίσει τις αδελφές της, για να μπορέσει κι εκείνος να βάλει “χαλινάρι” στον γιο του. Βέβαια, η Ελένη μη γνωρίζοντας ακόμη την αλήθεια, του υπενθύμισε πως οι αδελφές της πράττουν αυτό που νομίζουν οι ίδιες πως είναι το σωστό.

“Δε θα μπορούσατε να πέσετε πιο χαμηλά…”

Έξαλλη έγινε η Ελένη με τις αδερφές της χθες (31/3), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Μόλις αντίκρισε την Ασημίνα, η ψυχή της αγαλλίασε. Την αγκάλιασε σφιχτά, χωρίς να περιμένει αυτά τα τρομερά μαντάτα. Η Ασημίνα της αποκάλυψε πως εξομολογήθηκε όλη την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον θάνατο του Σέργιου, αγγίζοντας έτσι την λύτρωση της αλήθειας…

Η Ελένη αγκαλιάζει την Ασημίνα σφιχτά

Αυτό εξόργισε την Λενιώ, η οποία της εξήγησε πως δεν υπάρχει αληθινή λύτρωση για αυτό το ψέμα. Η ίδια υπέφερε και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να υποφέρει εξαιτίας αυτού του φρικτού λάθους. Άλλωστε, πώς μπορείς να μιλήσεις για λύτρωση, όταν χάνεις το ίδιο το παιδί σου; Η Λενιώ επέβαλε στην Ασημίνα να μη πάει πουθενά, φέρνοντας την καραμπίνα γεμάτη στο σαλόνι.

Η Μαρία Κίτσου με καραμπίνα στο σπίτι στο Διαφάνι

“Το μόνο που περιμένω τώρα είναι να ξεσπάσει η κόλαση”

Η φρικτή σκηνή του Βόσκαρη

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η σκηνή με τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες. Οι συγκρατούμενοί του φαίνεται πως τον θυμήθηκαν, από τις φυλακές της Κέρκυρας. Του έδειξαν με τον χειρότερο τρόπο τους άγραφους νόμους της φυλακής, ευνουχίζοντάς τον. Ένα βασανιστήριο, το οποίο ανατρίχιασε τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο με κομμένη την ανάσα.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Βόσκαρη, μετά από αυτό το φρικτό βασανιστήριο; Σίγουρα, πάντως, το χθεσινό επεισόδιο (31/3) ήταν ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα, στις Άγριες Μέλισσες. Ο πραγματικός πόλεμος, όμως, τώρα ξεκινάει…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link