Ο Δούκας και ο συνεταιρισμός στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Δούκα στον συνεταιρισμό

Όσο ο Δούκας ετοιμάζεται για τα μεγάλα του εγκαίνια, τόσο ο συνεταιρισμός ετοιμάζεται για την αντεπίθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Μιλτιάδης πείθει τους αγρότες να πουλήσουν αλλού τα καπνά τους, για να πάρουν τα χρήματα που δε τους δίνει ο Δούκας.

Έτσι, θα έχουν όλοι αποζημιωθεί και ο Δούκας θα μείνει ξεκρέμαστος. Βέβαια, κανένας τους δεν υπολογίζει την οργή που θα δείξει ο Σεβαστός, μια οργή που θα φέρει την καταστροφή στον συνεταιρισμό. Η Ελένη προσπαθεί να τους εμποδίσει, είναι όμως μάταιο. Η μάχη ξεκινάει ανάμεσα σε συνεταιρισμό και Σεβαστούς. Ποιος θα επικρατήσει;

Συνεταιρισμός και Δούκας μιλούν στις Άγριες Μέλισσες

Οι σοδιές και η εκδίκηση

Ο συνεταιρισμός πουλάει τα καπνά σε έναν επιχειρηματία, με αποτέλεσμα ο Δούκας να εξοργίζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι τους δηλώνουν πως ένα ζιζάνιο κατέστρεψε τις σοδιές τους, όμως ο Σεβαστός δεν πείθεται. Αμέσως, εντοπίζει τον έμπορο που αγόρασε τα καπνά και του ζητάει να συνεργαστούν.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, οι σοδιές να επιστρέφουν στον κυρίαρχο “ιδιοκτήτη”. Ο Δούκας συνεχίζει τις δουλειές του, όμως δε θα το βάλει κάτω. Θα επιβληθεί με τον χειρότερο τρόπο στους αγρότες, οι οποίοι τον ξεγέλασαν, λίγο μετά τα εγκαίνια του εργοστασίου. Για να μη ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο, είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την τάξη, μια και καλή.

Ο Μιλτιάδης και οι αγρότες ετοιμάζονται για την αντεπίθεση

Λίγο πριν υπογραφεί η νέα συμφωνία με τον έμπορο, σύμφωνα με το TV o’ Clock, ένα δημοσίευμα σε μια εφημερίδα, είναι αρκετό για να τα καταστρέψει όλα. Αυτό το άρθρο αφορά τον Δούκα Σεβαστό, αλλά και τις παρανομίες που έχει κάνει. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό; Συνεταιρισμός και Δούκας θα έρθουν αντιμέτωποι ξανά, στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link