23.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κοινού, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Ο σταθμός, με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε πως πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεθέαση του καναλιού για τον Οκτώβριο του 2020, έπαιξαν οι Άγριες Μέλισσες, με αξιοζήλευτα νούμερα τηλεθέασης.

Η αγαπημένη μας σειρά, χάρη στο δημιουργικό και έντονο σενάριο των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη, έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις καθηλωμένο, κάθε βράδυ στις 22:00.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όλες τις εξελίξεις και ανατροπές που θα παρακολουθήσετε στην αγαπημένη σας σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές κατά την δραπέτευση της Λενιώς

Όπως φαίνεται από τα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την περίοδο στις Άγριες Μέλισσες, η Λενιώ με τις συγκρατούμενες της είναι πολύ κοντά στην απελευθέρωση. Σχεδιάζουν την απόδρασή τους από τις φυλακές με μεγάλη προσοχή, ενώ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη σημαντική βοήθεια του δεσμοφύλακα Λάζαρου Γκούμα στην απόπειρα απόδρασης.

Ο ίδιος, έχοντας παρακολουθήσει όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του Μάνου Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη) εις βάρος των γυναικών της φυλακής, αποφασίζει στο μέλλον να αλλάξει στρατόπεδο, συμβάλλοντας στην απόδραση των κρατουμένων. 

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, θα ξεκινήσει ένα σοκαριστικό άνθρωπο – κυνηγητό, καθώς ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης), θα αντιληφθεί άμεσα το τολμηρό σχέδιο της Λενιώς (Μαρία Κίτσου). Θα κινήσει γη και ουρανό για να τις πιάσει.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, οι κοπέλες βρίσκονται σε ένα δάσος. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες και τότε είναι που η ηλικιωμένη φίλη τους, Φωτεινή (Αλεξάνδρα Παντελάκη), θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ. Σκοπός της Φωτεινής είναι να σωθεί η αγαπημένη της Λενιώ, η οποία καταφέρνει να χαθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, μακριά από τους φύλακες.

άγριες μέλισσες εξελίξεις

Μάλιστα, η ίδια η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως το τέλος της στη σειρά πλησιάζει. Μάλιστα, είπε πως η ίδια θα στεναχωρηθεί πολύ που θα σταματήσουν τα γυρίσματα στις αγαπημένες της Άγριες Μέλισσες.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Α. Παντελάκη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Καθώς η Φωτεινή θυσιάζεται για την αγαπημένη της Λενιώ, εκείνη τρέχει να σωθεί. Στην προσπάθειά της χαθεί από τα ίχνη αυτών που την καταδιώκουν, θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Απελπισμένη να γλιτώσει, θα ξεκινήσει μια τρελή κούρσα ταχύτητας με το αμάξι, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο, η οδηγός είναι μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα τραυματιστεί σοβαρά. Η Ελένη, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

άγριες μέλισσες ανατροπές

Ελεύθερη με υπουργική απόφαση η Λενιώ

Η κοπέλα που οδηγεί είναι κόρη Υπουργού. Ενώ η Λενιώ θα μπορούσε να την είχε εγκαταλείψει για να σωθεί από την αστυνομία, έμεινε πίσω για να την βοηθήσει να βγει από το αμάξι. Η οδηγός, καθώς χρωστάει ευγνωμοσύνη στην Λενιώ πείθει τον πατέρα της ότι είναι αθώα. Αυτό το γεγονός καθιστά ελεύθερη την πρωταγωνίστρια, η οποία με υπουργική απόφαση επιστρέφει στο Διαφάνι, ύστερα από 5 χρόνια.

Πριν την επιστροφή της όμως, η Λενιώ (Μαρία Κίτσου), με τη βοήθεια και τις μαρτυρίες των συγκρατουμένων της θα αποκαλύψει τα όσα πέρασε στις φυλακές και την κατάχρηση εξουσίας του διευθυντή, που έφτασε στο σημείο να τη βιάσει και να την αφήσει έγκυο.

άγριες μέλισσες ανατροπές και εξελίξεις κίτσου και μπισμπίκης

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν την άμεση απομάκρυνσή του από τις φυλακές. Ο Μάνος Βόσκαρης θα απολυθεί, ενώ τη θέση του νέου διευθυντή θα πάρει ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης), ο οποίος στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις κρατούμενες. Ο Γκούμας θα δείξει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, χωρίς τις εντολές και τη βαριά σκιά του σκληρού προϊσταμένου του.

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στο Διαφάνι – Ο Βόσκαρης καταδιώκει τη Λενιώ

Δεν περνάει πολύς καιρός, μέχρι ο Μάνος Βόσκαρης να επιστρέψει στο προσκήνιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η απόλυσή του δε τον πτοεί από το να εκπληρώσει τις πιο σκοτεινές του επιθυμίες.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Διαφάνι, με σκοπό να συναντήσει ξανά τη Λενιώ και να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση. Η άφιξη του Βόσκαρη θα προκαλέσει τρόμο στη Λενιώ, που δε θέλει να μάθει ο Λάμπρος για το βιασμό της στη φυλακή και την άτυχη εγκυμοσύνη της.

Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και ο Βόσκαρης φαίνεται αποφασισμένος να μην την έχει κανένας αν δεν μπορεί να την έχει αυτός.

Μάνος Βόσκαρης και Λενιώ

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις και ανατροπές ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη

Οι τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες θα παρακολουθήσουν σοκαριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Καθώς η Λενιώ θα βρίσκεται πια ελεύθερη, θα υπάρξει μια επανένωση με τις αδερφές της, αρκετά διαφορετική από αυτό που περιμένει το κοινό να δει.

άγριες μέλισσες αφίσα

Μόλις η Λενιώ αποφυλακιστεί με ειδικό βούλευμα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι, αναζητώντας ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Εκεί θα βρεθεί ελεύθερη πια με το Λάμπρο (Δημήτρη Γκοτσόπουλο), αλλά και με την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου). Η Ασημίνα, μεγαλώνει το παιδί της Δρόσως με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός).

Εκείνη όμως που δε θα την περιμένει είναι η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Η Λενιώ θα μάθει ότι η Δρόσω είναι στην Τρούμπα και τραγουδάει σε Καμπαρέ. Μια είδηση που θα φέρει στο Διαφάνι ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης), που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει τη Δρόσω από τα δίχτυα του υποκόσμου, όταν την είχε συναντήσει τυχαία με τον Μελέτη στο καμπαρέ Χαβάη.

Η Λενιώ δε θα χάσει στιγμή. Θα τρέξει στην Τρούμπα να βρει την αδερφή της. Μπαίνοντας στο καμπαρέ Χαβάη θα αντικρίσει μετά από 6 χρόνια την μικρή αδερφή της να τραγουδάει ως Ρόζα σαν αηδόνι και να μαγεύει τον σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Εκείνη τη βλέπει και τα χάνει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της. Μια συγκινητική σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Δρόσω και Λενιώ σε αφίσα για τη σειρά

Ένταση ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα

Παρόλο που το κλίμα είναι φορτισμένο με όλες αυτές τις αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών, η επανένωση μεταξύ Δρόσως και Ασημίνας δε θα είναι και τόσο συγκινητική. Οι δύο αδερφές, μόλις συναντήσουν η μία την άλλη ξανά μετά από καιρό θα έρθουν σε μια μεγάλη ρήξη.

Τα δύο πρόσωπα που κάποτε ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον έχουν να ανταμώσουν έξι χρόνια. Διάστημα κατά το οποίο η Ασημίνα άλλαξε σαν χαρακτήρας, χωρίς τη στήριξη των δύο αδελφών της. Χωρίς να έχει κανένα δικό της άνθρωπο αφοσιώθηκε στην ανατροφή του μικρού της γιου, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι.

Αυτή θα είναι και η αιτία που έρθει η ρήξη ανάμεσα στις δύο αδερφές. Όταν η Λενιώ αποφασίζει με τη βοήθεια του Κωνσταντή να την πάρουν μαζί τους πίσω στο Διαφάνι, η κατάσταση ξεφεύγει.

Η Δρόσω θα συναντηθεί, μετά από καιρό με το ίδιο της το παιδί, τον Γιώργη Σέργιο Σεβαστό, καρπό του παράνομου έρωτά της με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός). Το παιδί της θα τη φωνάζει θεία Δρόσω, αφού για μάνα του ξέρει την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου). Η ίδια θα διεκδικήσει το παιδί της, με την Ασημίνα να αρνείται κατηγορηματικά.

άγριες μέλισσες εξελίξεις και ανατροπές με την δρόσω

Μία έντονη σχέση ανάμεσα σε Κωνσταντή και Δρόσω

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να βοηθήσει τη Δρόσω να πάρει πίσω το παιδί της, καθώς την βλέπει καθημερινά να υποφέρει. Η καθημερινή επαφή του μαζί της, θα τον κάνει να θυμηθεί ξανά τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε, τότε, για την μικρή Δρόσω. Ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός στη διεκδίκηση του μικρού Σέργιου και η ζωή όλων θα αλλάξει ριζικά, ακόμα και του ίδιου του Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής θα αρχίσει να νιώθει ξανά έντονα συναισθήματα για τη Δρόσω. Αυτή θα είναι η αιτία που ο αρραβώνας του με τη Δόμνα θα διαλυθεί. Ο Κωνσταντής, φορτισμένος συναισθηματικά θα βρεθεί στο μεγάλο δίλημμα: Δόμνα ή Δρόσω.

άγριες μέλισσες δρόσω και κωνσταντής

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας Youfly.com, για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εξελίξεις και ανατροπές στην αγαπημένη σας σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Η Ιωάννα Παναγιώτη
Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
54,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,400ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,724ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ